Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kucharek tez tutaj zawital :) takze was zapraszam :) doktrus odezwij sie na pw  hehe mam do cb sprawe ;) moj nick w grze AbulSM (mialbyc AbdulSM) ale przyczailem dopiero po 300 lvl :D gra sie fajnie jak ma sie wolne ;) nigdzie indziej tak sie nie pogra

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiejszego dnia ustawiony został party exp, tak aby każdy dostał PT. 

1 os - 100 % 

2 os - 110 % 

3 os - 120 % 

4 os - 125 %

5 os - 130 % 

Dziękuje za pomoc min :

1. Nowak

2. Xivio

3. Sumka

4. Devex

5. KyoBK

Pozdrawiam

Opublikowano

a  z lUCKY COIN cos zrobisz? wymienienie 30 LC (sporo czasu trwalo uzbiieranie) dalo mi takiego bonusa jak lighting sworda..... wymienienie 10 LC  o tej porze dalo mi divine gloves+6 no exc .... cos chyba jest nie tak do kurki nedzy.... pzdr

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Jest ciekawie :) Nie ma monotonii ani spin na serwie. Ciężko zdobyć dobre exe itemy, ale jak dla mnie to lepiej. Nie ma donate ani FO itemów za kase. Kto co nosi zdobył grając :)

Opublikowano

Lucky coin 30 szt : 

Itemy : 

Leg , Dragon , Adamantine , Atlans, Scared , Guardian  - szansa 3000/1000

Rings+pedants - 100/10000

Jewele - 3000/10000

Dzisiaj dodano: 

- 4 nowe spoty lacleon

- 4 nowe spotoy Relics

- 4 nowe spoty karutan2

- Zwiekszono ilość mobów lorencia noria z 4 do 6-7

Opublikowano

Miałem nie grać ale zaryzykowałem i się nie zawiodłem :P Administracja wie co robi i na bieżąco zajmuje się serwerem. POLECAM

Opublikowano

Miałem nie grać ale zaryzykowałem i się nie zawiodłem :P Administracja wie co robi i na bieżąco zajmuje się serwerem. POLECAM

No widzisz, jeszcze potrafię zaskoczyć  :) 

Staram się jak mogę, ale dzisiaj wypowiedź gracza mnie rozwaliła. 

"Na początku było co robić, wszystko już na tacy" "Za tydzień będzie exp 9999x" - nawiązując, nikt nie ma exe seta całego. Exp jest 500 cały czas, był chwilowo 600 jako rekompensata 4h offilne serwera. Widzę, nie którzy nie potrafią docenić chęci wynagrodzenia straconego czasu na expienie. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam gram na serwerze od kilku dni mogę śmiało polecić serwer każdemu kto lubi trochę posiedzieć aby coś zdobyć.

Takiego własnie serwera od dawna szukałem czyli nie milion resów dziennie i max sety za pieniądze.

Atmosfera miła ,ludzie pomocni aczkolwiek nie sielankowo.

Mega serwer! Polecam!

Opublikowano

1 item + 13 + 3 opty max do setów GD, bez wingów 

A może zamiast 1 itemu +13+3 opcje zrób 2 itemy +13+2opt. Będzie się oplacało chodzić na invazje, zbierać coinsy i handlować bo nawet osoba w secie+13+dd będzie mial szanse w pvp coś podziałać :)

Opublikowano

A może zamiast 1 itemu +13+3 opcje zrób 2 itemy +13+2opt. Będzie się oplacało chodzić na invazje, zbierać coinsy i handlować bo nawet osoba w secie+13+dd będzie mial szanse w pvp coś podziałać :)

Jest to jakieś rozwiązanie, mamy jeszcze parę dni na przemyślenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niech zostanie tak jak jest postanowione teraz. Za GR powinna być nagroda a nie item, który można normalnie z dropu dostać. +13+3 opcje to idealne rozwiązanie imo. Nie będą przepakowane te itemy i też nie będą +15 więc trzeba będzie dalej prać.

Dwa itemy za GR to głupie rozwiązanie. Większość ludzi leci na 2 konta i co po 1 GR na dwóch postaciach masz praktycznie cały set?;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...