Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Życzę powodzenia :) spriker wydaje się być ogarniętym adminem :) serwer bez ws i z dobrymi zabezpieczeniami, czego chcieć więcej :)

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Życzę powodzenia :) spriker wydaje się być ogarniętym adminem :) serwer bez ws i z dobrymi zabezpieczeniami, czego chcieć więcej :)

Miło słyszeć takie słowa, lecz są i hejterzy, którzy zazdroszczą i działają na moją szkodę :) 

Zabezpieczenia robi gość za naprawdę dużą kasę, lecz zobaczymy jak się spisze, mam nadzieję, że ma łeb na karku. :)

Opublikowano

Witam, zgodzę się z poprzednikami, serwer zapowiada się godnie. Mam nadzieje, ze start odbędzie się bez jakichkolwiek przeszkód, i serwer będzie się cieszył dużą populacją na starcie jak i w późniejszej fazie "gry'.

Opublikowano

Witam, zgodzę się z poprzednikami, serwer zapowiada się godnie. Mam nadzieje, ze start odbędzie się bez jakichkolwiek przeszkód, i serwer będzie się cieszył dużą populacją na starcie jak i w późniejszej fazie "gry'.

Zobaczymy w sobotę o 18:00. Jak serwer wystartuje :)

Zapraszam do testowania !

@@ Edit.

NA stronie głównej został dodany chat. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawde fajnie :D Ustawienia na jakich lubię grać czyli exp medium i drop dopasowany prawidłowo ! Miejmy nadzieje że wszystko pójdzie dobrze i edycja będzie długo trwała.

Na pewno jutro wbije !! :)

Opublikowano

Client uploaduje jeszcze na 2 inne hostingi zewnętrzne ;)

Specjalnie dla osób z problemami :D

Trzeba wszystko dopiąć na ostatni guzik, by żyło się lepiej i start był bardziej owocny :P

Serwer testowy do kiedy będzie dostępny? Aż do soboty, czy od jutra zaczynacie wszystko czyścić?

Opublikowano

Trzeba wszystko dopiąć na ostatni guzik, by żyło się lepiej i start był bardziej owocny :P

Serwer testowy do kiedy będzie dostępny? Aż do soboty, czy od jutra zaczynacie wszystko czyścić?

Pewnie do soboty, do godzin porannych, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie. Mam nadzieję, że wszystko bd dopięte :)

Opublikowano

Pewnie do soboty, do godzin porannych, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie. Mam nadzieję, że wszystko bd dopięte :)

To super, może dam rade oblecieć wszystkie mapki i zobaczyć gdzie są spoty rozłożone, co jest w sklepach do kupna.

Dobra-pobrane, titanica już nie oglądam, bo ileż można wałkować jedno i to samo :P ( z resztą reklama jest) Więc wbijam do 5 minut na serwer i zaczynam obserwacje. Pozdrawiam - Awruk.

Przy okazji jeżeli ktoś szuka kompana, do wspólnego grania - gdy serwer wystartuje to piszcie śmiało.

Opublikowano

kolego jakbym mógł cie prosić o te pliczki bo nie działa z zadna zgodnoscia

1. Zainstaluj MU Online

2. Kliknij PPM (Prawy przycisk myszy) na "Mój Komputer" i wybierz zakładkę właściwości

3. Po lewej stronie okna wybierz opcję "Zaawansowane ustawienia systemu"

4. W oknie "Właściwości Systemu" wybierz zakładkę "Zaawansowane"

5. W zakładce "Wydajność" kliknij w "Ustawienia"

6. W oknie "Opcje wydajności" wybierz zakładkę "Zapobieganie wykonywaniu danych"

7. Kliknij przycisk "Dodaj"

8. Wybierz lokalizację MU Online

9. Zaznacz ikonkę MU i wciśnij przycisk "Otwórz"

10. Zaakceptuj zmiany przyciskiem "OK"

Opublikowano

Co do serwera nowe ustawienia.

-Na serwerze niedostępne będą socketowe itemy. 

-Aby start był równy i bez żadnych pand, sealy itp - wyłączamy wcoin shopa. 

- WcoinShop zostanie włączony po 1 CS

- Pierwsza bitwa Castle Siege odbędzie się 2 tygodnie po starcie serwera 

- Równy start = lepsza rozgrywka

- Za wbicie pierwszego resa zostanie nagrodzona osoba wybranymi wingami drugiego poziomu !

Pozdrawiam

Opublikowano

@spriker to będą GRy?

tak Panie kolego :) 

GR - 100 resetów - za to otrzymamy daną ilość kredytów do zakupów. Im lepszy item tym więcej kredytów, więc nie będzie tak łatwo jak się wydaje. 

Napisane jest w prezentacji serwera, 100 rr = 1 GR 

Pozdrawiam

Opublikowano

tak Panie kolego :)

GR - 100 resetów - za to otrzymamy daną ilość kredytów do zakupów. Im lepszy item tym więcej kredytów, więc nie będzie tak łatwo jak się wydaje. 

Napisane jest w prezentacji serwera, 100 rr = 1 GR 

Pozdrawiam

E to jednak sobie odpusze ten serwer, nie lubie tyle expic, miałem nadzieję, że będzie max restart 100 i itemy tylko z dropa.

Opublikowano

E to jednak sobie odpusze ten serwer, nie lubie tyle expic, miałem nadzieję, że będzie max restart 100 i itemy tylko z dropa.

Każdy ma swoje upodobania :) Za GR można wziąć item max 3 opty, więc to też tragedii nie ma, a grandresety zmienią tylko to, że będziesz miał więcej stat. 

Dodatkowo, na serwerze jest bardzo ciężko o zen i chaosy. Item za GR nie może być wyżej niż 13. Wyprać set na 15 będzie cudem :)

@@ Edit.

Co do startu, zapewniam, że początkowe expienie będzie bardzo trudne. Zmodyfikowałem moby z atlans/losttower aby było ciężej. np.

Death Knight ( mob z lt6/7 ) - miał 3600 hp, tutaj ma 4800 , atak miał 120-140 , aktualnie ma 240-250 

Nie będzie za łatwo.

Opublikowano

Franek jeszcze tylko zapodaj publikacje na ragezone i jazda na starcie 100+ online cos czuje ;]

Zaraz to zrobię, jeszcze parę kosmetycznych spraw

Teamspeak3 = IP : 178.19.106.141

Opublikowano

Frank mam nadzieje ze to bedzie lepsza edycja od poprzednich, napewno zawitam z ziomkami przyciaga mnie ten klimacik i naprawde mile  spedzony czas na poprzednich edycjach. Jedyne co mi sie nie podoba to ten exp, moim zdaniem jest za duzy, trzeba siedziec ciagle przy kompie zeby byc w topce ale coz nie ma co narzekac :D

PS: POLECAM SERWER, ZOBACZYMY CO Z TEGO BEDZIE MAM NADZIEJE ZE BEDZIE DOBRZE :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...