Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spiker jak to dodac do zaufanych programow? :P antywirusa niemam, kombinuje kombinuje i nic caly czas game gard wywala z tym nielegalnym windowsem

Klikasz Start (w przypadku win7 ) lub WINDOWS (w przypadku WIN8 ) wpisujesz zaufane programy , odpalasz i dodajesz tam main

Opublikowano

Serwer świetny :) Ale jak na moje oko mogłoby mniej wypadajek dropić. Po 10 min stania na spocie mam full placak wypadajek. A łapać trzeba, bo w co setnej kinder niepodziance siedzi jevel :D

Polecam serwer ;)

Opublikowano

Mam zapytanie. Dziś wypadły mi green i blue ribbon boxy. Ale po wyrzuceniu ich z plecaka zamiast jakiegoś świetnego jevela albo zacnego itmu - dostawałem DC. Tak ma być? :D

No i dziś dzierżę cały dzień jack orlantern ring. Nie spada mu wytrzymałość. Wczoraj zużyłem takie dwa ringi.

Opublikowano

Mam zapytanie. Dziś wypadły mi green i blue ribbon boxy. Ale po wyrzuceniu ich z plecaka zamiast jakiegoś świetnego jevela albo zacnego itmu - dostawałem DC. Tak ma być? :D

No i dziś dzierżę cały dzień jack orlantern ring. Nie spada mu wytrzymałość. Wczoraj zużyłem takie dwa ringi.

Wyrzucałeś podczas ataku  ddos.. i akurat dostawałeś dc. Testowałem boxy przed chwilą i działają normalnie. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyrzucałeś podczas ataku  ddos.. i akurat dostawałeś dc. Testowałem boxy przed chwilą i działają normalnie. 

Pozdrawiam

Ok, dzięki za info ;)

Opublikowano

Świetnie sie gra zapraszam również :) Spory online rynek żyje można się potradować, ludzie chętnie pomagają :)

Opublikowano

No i różnorodność guild, także CS zapewne będzie ciekawy :) Na niektórych serwerach to aż się rzygać chce, gdy z góry wiadomo, że okreslone ally i tak zdobędzie/obroni zamek. ZAPRASZAMY

Opublikowano

Nareszcie dobry polski serwer !

Tym razem Franciszek udało ci się :)

Dla nowych mała informacja......krzyczeć na /post , zawsze ktoś wspomoze itemkami na start  ..(między innymi ja  :P )

Oby tak dalej, polecam wszystkim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...