Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nerfa to predzej rf potrzebuje xD

Chyba sie nie biłeś z SM po 20 rr. Przy 11k agi w SMa który ma 7k nie trafiasz w ogóle :D 100% miss :P

Tak GR jest na 100 resie.

Opublikowano

Nerfa dostała chyba tylko bariera na SM i całe szczeście bo jak był SM w CC to nie dało sie skończyć. miss miss miss miss miss miss.

Opublikowano

Nerfa dostała chyba tylko bariera na SM i całe szczeście bo jak był SM w CC to nie dało sie skończyć. miss miss miss miss miss miss.

Nie możliwie, z ee na kuratan2 RFem biłem po 6-12k a teraz nie przebijam defa i bije po 402 dmg i tylko jak ignore def wejdzie to 6k.

Opublikowano

To już trzeba admina pytać czy coś zmieniał :)

Ja tam osobiście sobie pogram jeszcze może ponownie się rozkręci. Teraz niby 30 online ale LM więc okaże się jutro jak to będzie :)

Mimo wszystko zapraszam. Może i są ataki aczkolwiek jest autoreconnect. Ataki dwa razy dziennie przez 15 min - da sie przeżyć :P.

Opublikowano

J****a rebeka - pojęcie ciężkie do zdefiniowana, lecz postaram się wyjaśnić Ci znaczenie tej dennej postaci. Osoba niedoceniona przez rówieśników, otyła, opryszczona.

Nie miał chłopak w życiu łatwo, teraz znalazł sobie pracę, rozpierdalanie serwerów, nie płacisz = masz po serwerze, jedynie nie liczne pusie ( Glory ) płacą aby ich serwer stał. Zastanawia mnie tylko dlaczego Rebeka myśli, że jest fajny? Jest niedojrzałym człowieczkiem, który myśli, że jest bez karny.

Pozdrawiamy Marcina Zielaka cfeluszka :) 

Opublikowano

Przecież to nielegalne. A gdzie on mieszka? Bo mam darmowy karnet na usuwanie zębów... ^_^

Z tego co mi wiadomo siedzi w USA, w Polsce jak sie pokaże to pójdzie siedzieć :D

Opublikowano

Przecież to nielegalne. A gdzie on mieszka? Bo mam darmowy karnet na usuwanie zębów... ^_^

Kiedyś podawano na wszystkich forach Muonline jego dane ...adres domowy, IP, fotki i co ? i nic .

Odgrażano mu sie i tam takie inne sprawy, on nadal psuje innym robote .

Tylko ciekawi mnie ...po takich pogróżkach nikt nic mu do tej pory nie zrobil, grożono sankcjami prawnymi  i na tym koniec a on dalej bawi  cudzymi zabawkami .

Gdy serwer stoi bez przeszkód, znaczy dobrze zabezpieczony, albo otrzymal oplate i wypasioną postac na serwie.

Trwa to juz od ładnych pare lat.

to na tyle tego trolla pseudo hackera  rebeka .

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo siedzi w USA, w Polsce jak sie pokaże to pójdzie siedzieć :D

Ech...to raczej wizy nie dostanę, by mu dać wpi**dol.

Dorośnie, znajdzie dziewczynę to może mu się znudzi.

Opublikowano

Nie jestem  w stanie :) mówię co myślę, a ty widzę mało wiesz kolego. :)

Wiem tyle ,że publiczne wylewanie żalu nic Ci nie da, co najwyżej narazisz się na śmieszność.

Opublikowano

W tym dziale również obowiązuje regulamin. Cytuję:

5. Opinie muszą być szczegółowe.

16. Wyrażanie opinii na temat serwera bez uzasadnienia skutkuje nałożeniem kary w postaci ostrzeżeń.
17. Działanie na szkodę publikacji serwera, moderator ma prawo zablokować pisanie postów na okres 7 dni takiej osobie.
18. Moderator ma prawo do usunięcia publikacji serwera, jeżeli stwierdzi, że jest On tematem 'spamerskim'.

Także proszę, żeby Wasze posty odnosiły się do serwera i zawierały konstruktywną opinię, bo jak na razie widzę tutaj sam offtop i szykanowanie innych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...