Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUSMU.PL] Exp 500 Drop 45 % [START 30.05.2015 GODZINA 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro testy odbywały sie na dedyku to jak mogł być brak funduszy ?^^ . Sam podawałeś nam link do innego dedyka , więc nie rób z siebie błazna i wez sie do roboty za serwer , który i tak padnie po 2 dniach ;)

Się okaże. Dzięki za podbijanie tematu, jak widać tylko ty sądzisz w ten sposób, bo jeszcze nie dorosłeś :) Każdy ma prawo do swojej opinii. Nie odpowiadasz na temat, więc zaprzestań spamować, bo nic nie wnosisz do tematu :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oficjalny start piątek(29.05.2015) godzina 18:00 !

@@ Dodatkowe info

Za każdy event, który odbywał bd się na serwerze przyznawane będą WCOIN'y , zabicie każdego bossa golda itp 

Opublikowano

Para nowych ustawień: 

1. Drop z Medusy 

vmLjVPU.jpg

Są to : 

- itemy socketowe nie exe

- paczki jaweli losowo

- itemy od bok3-5 

2. Drop z kunduna

Eg636ij.jpg

2 te bossy, są bardzo podkręcone, więc podrasowałem odrobinę drop z nich. Do zabicia kunduna będzie potrzebna ekipa, medusa też szybko nie padnie, lecz da się ją zabić. Dodatkowo == trucie nie będzie działać na te mobki. 

3. Event Blood Castle : 

Za każdy ukończony poziom dostajemy różne nagrody, lecz za każdy otrzymujemy na sztywno 20 wcoin oraz nagrodę : 

BC1 = 1ch

BC2 = 1ch

BC3 = 2ch

BC4 = 2ch

BC5 = 3ch

BC6 = 3ch

BC7/8 = 2x GM GIFT ( dropią z niego paczki jaweli, exe itemy z boków od k3-k5.

4. Dodatkowa inwazja mobków. 

Dodałem dodatkową inwazję potworów o których się nie pamięta :D Lecz wszystko w krótce, inwazja będzie odbywać się na mapie losowej ( rzecz jasna, że będzie napisane na jakiej mapie w danej chwili, oraz 5 minutowe odliczanie do rozpoczęcia się eventu ) , 

Dodatkowym respem będzie również niedzielna inwazja dla wygranej bitwy o zamek Gildi. Będą mogli oni wybrać sobie mobka, którego mam im przywołać.

5. Dodatkowa nagroda na starcie. Każdy kto założy konto 24 h przed startem otrzyma 20 wcoin na start. 

6. Brak webshopu za realną gotówkę.

7. Postaram się dodać event "Scrable wordls" 

8. Zapraszam do testowania :)

Opublikowano

Dzisiaj ustawiłem drop z Nightmare.

1. Z łapek dropić będą itemki exe pokroju K4 ( GS,DP itp ) 

2. Z Nightmara będą dropić pedanty i ringi. 

Event co 8h 

@@ Edit.

Strona chwilowo niedostępna z powodu tworzenia nowego templata.

Opublikowano

mam pewien problem z clientem poniewaz gdy konczy sie loanding automatycznie jest scina i wywalenie do pulpitu czy ktos wie czym to moze byc spowodowane i powtarza sie to za kazdym razem gdy wlacze gre nie wazne czy jako admin czy tez nie

Opublikowano

mam pewien problem z clientem poniewaz gdy konczy sie loanding automatycznie jest scina i wywalenie do pulpitu czy ktos wie czym to moze byc spowodowane i powtarza sie to za kazdym razem gdy wlacze gre nie wazne czy jako admin czy tez nie

Prawdopodobną przyczyną jest to, że serwer jest wyłączony i zapewne korzystasz z jakiegoś darmowego antywirusa typu Avast, Norton , który blokuje Ci proces MUO :) 

Zobaczymy czy twój problem powtórzy się jak serwer będzie online. 

Testy na chwilę obecną są zamknięte. Aktualnie trwają prace nad zabezpieczaniem serwera przed hackami typu SH , Eye itp :) 

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem serwer ruszy w piątek, nie obiecuję, ponieważ chcę wystartować z dobrze zabezpieczonym serwerem przed moim ulubionym kolegą Marcinem :) ( rebeka ) 

Pozdrawiam i dziękuje osobom za zaangażowanie na testach ( Serwer jest gotowy, wszystko jest ustawione, teraz tylko zabezpieczenia ) 

Opublikowano

Gralem na servie gdzie inwazie byly losowo o roznych porach fajna sprawa bo tylko online kozystali z invy a wiec  % online graczy byl duzy

To propozycja do przemyslenia

Opublikowano

Gralem na servie gdzie inwazie byly losowo o roznych porach fajna sprawa bo tylko online kozystali z invy a wiec  % online graczy byl duzy

To propozycja do przemyslenia

Tak tutaj jest ustawione :)

@@Edit.

Strona z nowym layoutem gotowa. 

Serwer jeszcze można przetestować :)

Opublikowano

Oo się a znowu wy :) chętnie bym zawitał w sob ale idę na wesele :( Dawaj start jutro :D

może ktoś clienta dać na inny upload bo  pisze mi 100% pobranego a nigdzie tego nie mam nie widzę i w bibliotece pobrać też nie ma ;(

UP udało mi się wbić na serv. Sklepy ok ;) chodź mam nadzieje że TS i ES nie będzie w sklepie. Do zobaczenia na starcie Gram EE :)

Opublikowano

probowałem teraz wbic na serv storna pokazuje ze jest online i tak btw niemam wgl antywirusa na pc wiec to raczej sie zdarzyc niemoglo i ciagle mam ten sam problem ze po zaladowaniu wywala do pulpitu bez zadnych errorow itp

Opublikowano

Właśnie pykam na testach i napewno zawitam na otwarcie, zapraszam wyglada niezle ;]

Dziękować. :) 

Oo się a znowu wy :) chętnie bym zawitał w sob ale idę na wesele :( Dawaj start jutro :D

może ktoś clienta dać na inny upload bo  pisze mi 100% pobranego a nigdzie tego nie mam nie widzę i w bibliotece pobrać też nie ma ;(

UP udało mi się wbić na serv. Sklepy ok ;) chodź mam nadzieje że TS i ES nie będzie w sklepie. Do zobaczenia na starcie Gram EE :)

Tak to znowu ja ^^ , niezabezpieczony serwer jeszcze ;) 

Jeśli, nie będzie WebShopa, to zapowiada się zacnie!

Na moim serwerze nie ma nigdy webshopa :) ( jedynie do zakupów za GR/Market 

probowałem teraz wbic na serv storna pokazuje ze jest online i tak btw niemam wgl antywirusa na pc wiec to raczej sie zdarzyc niemoglo i ciagle mam ten sam problem ze po zaladowaniu wywala do pulpitu bez zadnych errorow itp

Panie kolego, zapewne masz windows 7 lub 8. Kliknij prawym na Maina - następnie właściowości - następnie zgodność - następnie zaznacz "Zgodnie z systemem XP " - zaznacz "Odpal jako administrator " - Zastosuj i spróbuj wejść :) 

Jeżeli nie pomoże to napisz, podrzucę Ci pliczki, może pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...