Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuwanie itemów u Menela w m1 nie działa

Sura na dolinie orków mówi że można ulepszać kd od +3 u niego a nie można :v

Wszystko przychodzi łatwo na serwerze, mam wrażenie, że aż za łatwo.

Dungeon ognista kraina na 25 lvl byłby ok gdyby nie to, że wejść można w absurdalnej jak na taki lvl 2-osobowej grupie :P

Ogólnie serwer polecam gra się dobrze

4/5 :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Szczerze serwer na prawdę godny uwagi, nie spodziewałem się tego.­

Dodajcie jeszcze opcje PayPal  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Usuwanie itemów u Menela w m1 nie działa

Sura na dolinie orków mówi że można ulepszać kd od +3 u niego a nie można :v

Wszystko przychodzi łatwo na serwerze, mam wrażenie, że aż za łatwo.

Dungeon ognista kraina na 25 lvl byłby ok gdyby nie to, że wejść można w absurdalnej jak na taki lvl 2-osobowej grupie :P

Ogólnie serwer polecam gra się dobrze

4/5 :P

Pozdrawiam

Usuwamy u handlarki.

Co do reszty to właśnie teraz poprawiam.

Co do ogólnej przerwy na ten moment to był jedyny sposób aby zapobiec inflacji. Delikwent wykorzystujący pewien element gry został permamentnie zablokowany, a jego przedmioty usunięte. Ponadto poprawiam ulepszanie (80% ulepszania to jednak zbyt wiele i jak na medium przystało wraca do swoich 50 - itemy bez ulepszaczy) i drop małży. Wracamy za chwilę.

QufL90L.png

Opublikowano

Usuwamy u handlarki.

Co do reszty to właśnie teraz poprawiam.

Co do ogólnej przerwy na ten moment to był jedyny sposób aby zapobiec inflacji. Delikwent wykorzystujący pewien element gry został permamentnie zablokowany, a jego przedmioty usunięte. Ponadto poprawiam ulepszanie (80% ulepszania to jednak zbyt wiele i jak na medium przystało wraca do swoich 50 - itemy bez ulepszaczy) i drop małży. Wracamy za chwilę.

czyli  nie ma juz ulepkow jak na pl tylko malze trzeba ? 

Opublikowano

czyli  nie ma juz ulepkow jak na pl tylko malze trzeba ? 

Nie ma ulepków do itemów 30 lvl, potem już standardowo.

Co do małży to miał chyba na myśli ich drop.

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Zgłaszałem na becie że nie łączą się wspomagacze boga smoków z różnych szkatułek i nie poprawiliście...

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Już uruchamiamy. W rekompensacie gracze otrzymali kupon na 50 SM, Pierścień Teleportacji jest u Handlarki. Przepraszamy za komplikacje.

Ja nie otrzymałem 50SM a grałem od 23 nick RevolTeR :C

Ponadto mam prośbe w imieniu wielu graczy. Zmieńcie chociaż ulepszenie z 50% na 60% ponieważ ciągle pali nic nie da się ulepszyć ludzie już chcą odchodzić przez to z serwa jeśli o to chodzi to słabo.

Opublikowano

Niestety, nie mogło mnie być na starcie, sprawy ważne i ważniejsze. Ile osób było podczas startu i około godziny 21 i obecnie?

Opublikowano

Niestety, nie mogło mnie być na starcie, sprawy ważne i ważniejsze. Ile osób było podczas startu i około godziny 21 i obecnie?

Na starcie koło 200 się przewijało. Obecnie jest rano, koło 60 osób na serwerze

Opublikowano

Na starcie koło 200 się przewijało. Obecnie jest rano, koło 60 osób na serwerze

Mam pytanie co do tego ulepszenia podniesiecie do tych 60% albo chociaż 55% bo przy 50% strasznie można się wku.. rzyć a o ludziach piszących o tym na czacie nie wspomne jakaś sieczka normalnie.

Opublikowano

Mam pytanie co do tego ulepszenia podniesiecie do tych 60% albo chociaż 55% bo przy 50% strasznie można się wku.. rzyć a o ludziach piszących o tym na czacie nie wspomne jakaś sieczka normalnie.

Do 55% zwiększymy najpewniej.

Naprawimy dziś rady i ulepszanie kd u Seon Peyonga.

Zapraszamy :)

Opublikowano

Do 55% zwiększymy najpewniej.

Naprawimy dziś rady i ulepszanie kd u Seon Peyonga.

Zapraszamy :)

Dobre i te 55% a kiedy to zwiększycie ? Bo chciałem ulepszyć już eq ale stoje bo ciągle pali omg xdd

Opublikowano

Gdzie is? jak kupic sm?

Na stronie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie bój się, serwer jest grywalny, bardzo grywalny. Myślę, że z dnia na dzień będzie co raz lepiej! :)

Polecam, na razie się nie zawiodłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...