Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o sprawie z zabitym kibolem?

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

on by nikomu nic nie zrobil, tam bylo pelno bialych kaskow + 2 metrowy płot. zanim by go przeskoczyl to by lezal spalowany na ziemi.

jak ktos twierdzi, ze za wbiegniecie na murawe, nie robiąc nic poza bieganiem powinno sie byc postrzelonym to jest serio cymbałem. to tak jakbyś biegał po ulicy (nie po chodniku) - tu stwarzasz zagrozenie, a nie postrzelą cię, bo nie powinni. policja mogła sobie interweniowac, nie byloby afery gdyby się zachowali jak trzeba i po prostu go w najgorszym przypadku aresztowali. jak on by mial cos zdzialac skoro byl sam a reszta kumpli była z 40m dalej? puknijcie sie w te wasze puste łby, bo za niedlugo za kazde wykroczenie będą strzelac...

na dodatek caly twoj post to sklejka odpowiedzi takiego pajaca z fb.

Bardziej szkoda byłoby mi jakiegoś zwierzątka niż takiego marginesu społecznego, który jedynie utrudnia normalne funkcjonowanie pozostałym. Bardzo dobrze, że tak się to skończyło.
  • Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze jest to że my podatnicy później płacimy za te nieudolne procesy w sądach, zniszczenia itp. A za 2 miesiące znowu to samo w innym mieście.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Najlepsze jest to że my podatnicy później płacimy za te nieudolne procesy w sądach, zniszczenia itp. A za 2 miesiące znowu to samo w innym mieście.

Niech kibole i ich rodziny płacą za naprawy.

Jak mamusia z tatusiem nie potrafili nauczyć synka by nie rozpierdalał stadionów, to teraz niech za to zapłacą.

To, że oni pójdą siedzieć niezbyt ich rusza, ale jakby komornik im wjechał na rodzinę, to może jakoś by ich ruszyło.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Powiem tylko tyle, że po części mnie to jebie czy ktoś tam zginął, czy nie, kiedy odjebał taką głupotę, ale pragnę przypomnieć, że policjant celował z broni gładkolufowej, a ona nigdy nie trafia tam gdzie trzeba + zabity kolega nie stał spokojnie i czekał na strzał. Policjant celował w nogi, a że debil jeszcze latał jak małpa to przy bardzo wielkim pechu dostał w szyję, czyli miejsce słabo chronione w ludzkim ciele...

graphic.png

Opublikowano

W sumie tutaj zadziałała podstawowa czynność, którą policja powinna wykonać i nie widzę tutaj powodu do dyskusji.. jak się chciał popisać - to tak się niestety to skończyło.  :huh:

Opublikowano

Dziś Policja strzela do "kiboli" i społeczeństwo akceptuje taką brutalność, jutro będą zabijać demonstrantów walczących o swoje prawa.

Opublikowano

Dziś Policja strzela do "kiboli" i społeczeństwo akceptuje taką brutalność, jutro będą zabijać demonstrantów walczących o swoje prawa.

Jeśli demonstranci będą rzucać kamieniami, strzelać petardami i wbiegać na murawę - jestem za.

Opublikowano

Po prostu bydło, bo inaczej nie da się ich określić... Zginął człowiek, nie powinno się tak stać, no ale sam się o to prosił, dokładnie wiedział, co robi.

Żal mi go, mimo wszystko, ale żal mi także policjanta, który strzelał, bo z pewnością się teraz obwinia o jego śmierć, chociaż postąpił słusznie, reagując.

Nie mogę pojąć, co w głowie mają ci kibole, biegnąc w kierunku kibiców przeciwnej drużyny. Za mało adrenaliny i wrażeń?

on by nikomu nic nie zrobil, tam bylo pelno bialych kaskow + 2 metrowy płot. zanim by go przeskoczyl to by lezal spalowany na ziemi.

jak ktos twierdzi, ze za wbiegniecie na murawe, nie robiąc nic poza bieganiem powinno sie byc postrzelonym to jest serio cymbałem. to tak jakbyś biegał po ulicy (nie po chodniku) - tu stwarzasz zagrozenie, a nie postrzelą cię, bo nie powinni. policja mogła sobie interweniowac, nie byloby afery gdyby się zachowali jak trzeba i po prostu go w najgorszym przypadku aresztowali. jak on by mial cos zdzialac skoro byl sam a reszta kumpli była z 40m dalej? puknijcie sie w te wasze puste łby, bo za niedlugo za kazde wykroczenie będą strzelac...

na dodatek caly twoj post to sklejka odpowiedzi takiego pajaca z fb. 

Piszesz tak, jakby to była pierwsza taka akcja. Wszyscy dobrze wiedzieli, do kogo i w jakim celu biegną, to nie było zwykłe "wbiegnięcie na murawę", gdyby nie interwencja policji, to ofiar mogłoby być więcej.

Nie byłoby afery, gdyby ci ćwierćinteligenci siedzieli na tyłkach na trybunach, zamiast pajacować na murawie, a policja po to ma broń, aby jej używać w razie potrzeby.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jestem za przymusowym odstrzałem każdego kibola, który zachowuje się w taki właśnie sposób. Jak chcą się napierdalać to niech jadą za miasto na pustkowie. Osobiście nie oglądam meczy bo mnie to nie jara, ale nie wyobrażam sobie żebym musiał się bać że zza mnie wyskoczy jakiś typ z maczetą podczas gdy chcę się po prostu rozerwać. No bez przesady. Wiedzieli że była policja? Wiedzieli. Człowiek powinien liczyć się z konsekwencjami swoich czynów. Skoro są gotowi robić burdy na stadionie to niech będą gotowi na to że w najgorszym wypadku dostali kulkę. Nie żal mi go ani trochę, tylko szkoda tego dziecka, które zostawił. W ogóle nigdy nie rozumiałem co tymi ludźmi kieruje. Tłuką się, niszczą wszystko dookoła. Kto to widział żeby dostać w mordę za to że nie kibicujesz temu klubowi co oni? Kulka w łeb dla każdego takiego i byłby spokój

Opublikowano

Po prostu bydło, bo inaczej nie da się ich określić... Zginął człowiek, nie powinno się tak stać, no ale sam się o to prosił, dokładnie wiedział, co robi.

Żal mi go, mimo wszystko, ale żal mi także policjanta, który strzelał, bo z pewnością się teraz obwinia o jego śmierć, chociaż postąpił słusznie, reagując.

Nie mogę pojąć, co w głowie mają ci kibole, biegnąc w kierunku kibiców przeciwnej drużyny. Za mało adrenaliny i wrażeń?

Piszesz tak, jakby to była pierwsza taka akcja. Wszyscy dobrze wiedzieli, do kogo i w jakim celu biegną, to nie było zwykłe "wbiegnięcie na murawę", gdyby nie interwencja policji, to ofiar mogłoby być więcej.

Nie byłoby afery, gdyby ci ćwierćinteligenci siedzieli na tyłkach na trybunach, zamiast pajacować na murawie, a policja po to ma broń, aby jej używać w razie potrzeby.

jak on mogl komus cos zrobić skoro zanim by przeskoczył przez płot to by został spałowany i aresztowany... a biegł nie po to by sie napierdalac tylko po flage przeciwnikow zeby ją spalić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...