Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o sprawie z zabitym kibolem?

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k***a martwy to martwy nie interesuje mnie całkowicie ta sprawa i nie będę jej analizował krok po kroku.

Złamał prawo został ukarany, może trochę za bardzo. Może innych kiboli nauczy to większego szacunku.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k***a martwy to martwy nie interesuje mnie całkowicie ta sprawa i nie będę jej analizował krok po kroku.

Złamał prawo został ukarany, może trochę za bardzo. Może innych kiboli nauczy to większego szacunku.

Od kiedy jest kara śmierci za bieg po murawie? 

Deus vult

Opublikowano

Od niedawna  :D , a już dawno coś takiego powinno być.

­

To niech się policja spodziewa że oni mogą być teraz na miejscu tego chłopaka.

Deus vult

Admin Cienia
Opublikowano

Sam się prosił a że zmarł, słaby miot.. Myślenie (albo jego brak) co niektórych przyprawia mnie o mdłości, specjalnie jakiś snajper czekał na niego by go ustrzelić jak koczaro bo miał taki kaprys, dostał kulą on a nie kto inny, mógłbyć to również każdy kto znalazł się na lini strzału, organizm na tyle słaby że gumowa kulka go udupiła, odzywają się teraz wielcy kibole że odwalają burdy i maniany, a kto jest temu winien? Oni sami, sam nie przepadam za psiarnią ale life is brutal.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

głosujcie w wyborach prezydenckich na Korwin Mikke to nie będzie takich cyrków.

Co ja o tym sądzę? Jak można k***a strzelać do bezbronnego człowieka..? Fakt zachowywał się agresywnie ale czy był na tyle niebezpieczny żeby strzelać? Mogli podejść przyjebać mu palą po plecach i tyle. To nie jedyny przypadek w którym policjant zabija człowieka.. ostatnio policjant pod wpływem alkoholu przejechał czlowieka innym razem zapałowali na śmierć.. już nie wspomne o tym że kilku moich ziomków dostalo na komisariacie taki wpierdol że jeden chciał skakać z 3 piętra żeby uciec..

Patologia k***a z tymi psami trzeba zrobić porzadek.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie wiem z jakiej racji ludzie mowią, ze to, ze zginął jest jego winą. policja nie miala prawa w tamtej sytuacji w ogole strzelac, bo nie bylo strzalu ostrzegawczego.

a do tych, co mówią, że dobrze mu tak.

pierdolnijcie się w łeb idioci, za bieganie po murawie mozna dostac grzywne, czy cokolwiek innego ale nie zabić człowieka. trzeba być serio głupim śmieciem, zeby cieszyc sie z tego, ze zginął czlowiek, ktory nic nikomu nie zrobil (byl dobre 10 czy 15 metrow od sektora przeciwnikow, a jak zaczeli strzelac to zaczął odbiegać)

a pies który strzelał pewnie dostanie 1k grzywny i sprawa się zakonczy, bo to jest pies i on moze.

Opublikowano

Broń gładkolufowa to jeden ze środków przymusu tak samo jak gaz, kajdanki, pałka i nikt nie miał prawa z niej zginąć.Nie wolno z niej strzelać w głowę a ni w szyje.Policjant strzelił, chłopak umarł - wina policjanta.Ten chłopak po strzale z broni gładkolufowej nie miał prawa zginąć.Policja ma obowiązek odpowiednio dobierać reakcje do sytuacji.Tak samo ochroniarz czy bramkarz.Nie ma od razu walić po ryju tylko np. obezwładnić kolesia.

Hmmm, na pewno policjant miał takiego "cela" żeby trafić w szyje RUSZAJĄCEJ się osobie (umyślnie)  xD  <_<  :mellow:  :huh: -.-

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Hmmm, na pewno policjant miał takiego "cela" żeby trafić w szyje RUSZAJĄCEJ się osobie (umyślnie)  xD  <_<  :mellow:  :huh: -.-

Nie musiał robić tego umyślnie.Chodzi o oto, że trafił i zabił a nie powinien.Policjant ma obowiązek umieć odpowiednio posługiwać się daną bronią.

Opublikowano

Nie musiał robić tego umyślnie.Chodzi o oto, że trafił i zabił a nie powinien.Policjant ma obowiązek umieć odpowiednio posługiwać się daną bronią.

na dodatek nie ciężko rozróżnic szyję od np. nog...

Opublikowano

Jeden powie : "Dobrze tak! Jednego ścierwa mniej" drugi "Policja zawiniła" Każdy ma swoje, własne zdanie. Ja jestem raczej neutralny chociaż... 

Policja nie powinna nadużywać swojej władzy / uprawnień zaś kibice powinni siedzieć spokojnie na d***e i nie stwarzać problemów. Żyło by się lepiej. Stało się, co poradzić. OBIE strony trochę zawiniły, powinny ponieść konsekwencje tego czynu - Policjant ( ten miał za zadanie uspokoić w razie potrzeby kibiców. Niestety nie poszło po myśli ) jaki i kibol ( chociaż ten drugi już poniósł ) .....Znaleźli się w nieodpowiednim miejscu, o nieodpowiednim czasie. Szkoda trochę dziecka - nikt normalny i racjonalnie myślący nie robi czegoś takiego i nie biega jak debil po murawie żeby zwrócić na siebie uwagę.

Ciekawe jakby to wyglądało za granicą  :P

Opublikowano

Pozwolę sobie skopiować komentarz jednego pana :D

A czy ktoś wykonał na nim karę śmierci? Przecież w tym państwie nawet jej nie ma, została zniesiona ponad dekadę temu.

Słuchaj, nie wiem jaką szkołę ukończyłeś, zapewne zawodówkę, dlatego postaram się wytłumaczyć najprościej jak potrafię czym się różni zachowanie człowieka - jako istoty społecznej i kulturowej - od cholernego zwierzęcia, które nie jest niczym innym jak zagrożeniem dla zdrowego społeczeństwa.

Jeżeli idziesz do teatru, to nie paradujesz po scenie z aktorami, stwarzając dla nich zagrożenie, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz do kina, to nie biegasz przed ekranem, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz na prelekcje polityczną, to nie wskakujesz na stół i wymachujesz szalikiem, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz na stadion, to nie biegasz po murawie, tylko siedzisz.

Po jaką cholerę wy się tak zachowujecie, no niech mi to ktoś wreszcie wytłumaczy?! NAWET WAM OGRODZENIE WIELKIE NA 2METRY ZROBILI ŻEBYŚCIE TEGO NIE ROBILI. Ale wy dalej, co? Polska nieustraszona, husaria k***a. Wybiega na murawę i robi gnój.

Dobrze, że policja zainterweniowała, bo jesteście k***a niebezpieczni. Kiedyś, w Krakowie, kibole bodajże cracovii zaatakowali moją 17 letnią wówczas siostrę i jej chłopaka! Bo znaleźli się w złym miejscu o złym czasie - czy wy jesteście normalni? Nawet mafia pruszkowska miała swoje zasady, ale wy jesteście zwierzętami, watahą wilków, powinno się was zamykać w izolacji na specjalnej wyspie dla zwierząt. A jak nie to zoo."

­

zy95qg.png

Opublikowano

Uważam, że powinna być kara śmierci za jakieś straszne wykroczenia - np. gwałt + zabójstwo itp. 

Co prawda wyżej napisałem swoje, ale po zapoznaniu się z wypowiedzią @p3nisaider nie pozostaje mi nic innego jak się z tym zgodzić :D

Opublikowano

Mógł jeszcze dobić drugą kulkę żeby wszyscy zobaczyli co może ich spotkać. Bydło wchodzi na stadion a po meczu zaczynają się bijatyki.

Murawa jest dla piłkarzy i sędziów a nie dla debili którzy wbiegają tam żeby wszczynać bójki. Każdy kto wbiegnie na stadion powinien zostać postrzelony i tyle.

Na chu* się tam pchał? 

Najbardziej w tym wszystkim to szkoda dziecka które sam wychowywał. Był kur*a ojcem a zachowywał się jak degenerat i zasłużył na to co go spotkało.

Przy okazji żal mi też ludzi którzy zakładają takie oto FP " klik " czy też " klik " na czyimś nieszczęściu zbierają te zjeb*ne lajki.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Pozwolę sobie skopiować komentarz jednego pana :D

A czy ktoś wykonał na nim karę śmierci? Przecież w tym państwie nawet jej nie ma, została zniesiona ponad dekadę temu.

Słuchaj, nie wiem jaką szkołę ukończyłeś, zapewne zawodówkę, dlatego postaram się wytłumaczyć najprościej jak potrafię czym się różni zachowanie człowieka - jako istoty społecznej i kulturowej - od cholernego zwierzęcia, które nie jest niczym innym jak zagrożeniem dla zdrowego społeczeństwa.

Jeżeli idziesz do teatru, to nie paradujesz po scenie z aktorami, stwarzając dla nich zagrożenie, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz do kina, to nie biegasz przed ekranem, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz na prelekcje polityczną, to nie wskakujesz na stół i wymachujesz szalikiem, tylko siedzisz.
Jeżeli idziesz na stadion, to nie biegasz po murawie, tylko siedzisz.

Po jaką cholerę wy się tak zachowujecie, no niech mi to ktoś wreszcie wytłumaczy?! NAWET WAM OGRODZENIE WIELKIE NA 2METRY ZROBILI ŻEBYŚCIE TEGO NIE ROBILI. Ale wy dalej, co? Polska nieustraszona, husaria k***a. Wybiega na murawę i robi gnój.

Dobrze, że policja zainterweniowała, bo jesteście k***a niebezpieczni. Kiedyś, w Krakowie, kibole bodajże cracovii zaatakowali moją 17 letnią wówczas siostrę i jej chłopaka! Bo znaleźli się w złym miejscu o złym czasie - czy wy jesteście normalni? Nawet mafia pruszkowska miała swoje zasady, ale wy jesteście zwierzętami, watahą wilków, powinno się was zamykać w izolacji na specjalnej wyspie dla zwierząt. A jak nie to zoo."

­

on by nikomu nic nie zrobil, tam bylo pelno bialych kaskow + 2 metrowy płot. zanim by go przeskoczyl to by lezal spalowany na ziemi.

jak ktos twierdzi, ze za wbiegniecie na murawe, nie robiąc nic poza bieganiem powinno sie byc postrzelonym to jest serio cymbałem. to tak jakbyś biegał po ulicy (nie po chodniku) - tu stwarzasz zagrozenie, a nie postrzelą cię, bo nie powinni. policja mogła sobie interweniowac, nie byloby afery gdyby się zachowali jak trzeba i po prostu go w najgorszym przypadku aresztowali. jak on by mial cos zdzialac skoro byl sam a reszta kumpli była z 40m dalej? puknijcie sie w te wasze puste łby, bo za niedlugo za kazde wykroczenie będą strzelac...

na dodatek caly twoj post to sklejka odpowiedzi takiego pajaca z fb. 

Opublikowano

on by nikomu nic nie zrobil, tam bylo pelno bialych kaskow + 2 metrowy płot. zanim by go przeskoczyl to by lezal spalowany na ziemi.

jak ktos twierdzi, ze za wbiegniecie na murawe, nie robiąc nic poza bieganiem powinno sie byc postrzelonym to jest serio cymbałem. to tak jakbyś biegał po ulicy (nie po chodniku) - tu stwarzasz zagrozenie, a nie postrzelą cię, bo nie powinni. policja mogła sobie interweniowac, nie byloby afery gdyby się zachowali jak trzeba i po prostu go w najgorszym przypadku aresztowali. jak on by mial cos zdzialac skoro byl sam a reszta kumpli była z 40m dalej? puknijcie sie w te wasze puste łby, bo za niedlugo za kazde wykroczenie będą strzelac...

na dodatek caly twoj post to sklejka odpowiedzi takiego pajaca z fb. 

A co napisałem na samej górze tego posta? Następny kibol który nawet nie potrafi czytać ze zrozumieniem ?

­

zy95qg.png

Opublikowano

A co napisałem na samej górze tego posta? Następny kibol który nawet nie potrafi czytać ze zrozumieniem ?

­

potrafie i przeczytalem to. chcialem podkreslic, ze ten, kto to napisal byl wyjątkowym kretynem, ale ty chyba jednak jesteś większym.

Opublikowano

potrafie i przeczytalem to. chcialem podkreslic, ze ten, kto to napisal byl wyjątkowym kretynem, ale ty chyba jednak jesteś większym.

Jakoś każdy tak uważa oprócz was zwierząt

­

zy95qg.png

Opublikowano

Jakoś każdy tak uważa oprócz was zwierząt

­

"kazdy tak uwaza wiec ja tez musze, nie moge byc inny"

btw. chyba kazdy poza tvnowcami wie, ze zginal nieslusznie

Opublikowano

Dobrze, że go zabili. Im mniej tego tym lepiej. Wystrzelać ich B)

Jak ciebie policja zastrzeli na ulicy, to na forum też będą komentarze typu "jeden śmieć mniej na tym świecie". J****a znieczulica społeczna.

Opublikowano

Jak ciebie policja zastrzeli na ulicy, to na forum też będą komentarze typu "jeden śmieć mniej na tym świecie". J****a znieczulica społeczna.

nie zastrzeli go, bo nic nie robi złego w przeciwieństwie do tych zwierząt

­

zy95qg.png

Opublikowano

on by nikomu nic nie zrobil, tam bylo pelno bialych kaskow + 2 metrowy płot.

2 metrowy płot go nie powstrzymał żeby wbiec na boisko to 2 metrowy płot miał go powstrzymać przed wtargnięciem do kibiców innej drużyny? f**k logic.

btw. chyba kazdy poza tvnowcami wie, ze zginal nieslusznie

Nikt nie mówi, że zginął słusznie tylko, że jego zachowanie przyczyniło się do takiego obrotu spraw.

Opublikowano

2 metrowy płot go nie powstrzymał żeby wbiec na boisko to 2 metrowy płot miał go powstrzymać przed wtargnięciem do kibiców innej drużyny? f**k logic.

Nikt nie mówi, że zginął słusznie tylko, że jego zachowanie przyczyniło się do takiego obrotu spraw.

jak wbiegal na boisko to przy płocie obok jego sektoru nie było policji a potem, przy kibicach przeciwnej drużyny juz była, wiec jak miał wejść tam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...