Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majówkowa przygoda!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

­

Dlaczego nie możecie robić konkursów jak kiedyś, gdzie 2 globali robiło serię konkursów, a nie jakieś zjebane króliczki, koteczki, kwiatuszki itd.

Pamiętam konkurs u Gamusa i Marselo. Litera na 50 stronie metina - szukajcie, a teraz "o muj borze szłam se z koszyckiem literek i zgubiłam jednom na pierwszej stronie newsów w pierwszym temacie na pierwszej stronie"

Straszna dziecinada.

hipsteriada, ale na forum wchodzi coraz więcej dzieci i coraz więcej dzieci zasiada na stanoiwskach wyższych niż utytkownik dlatego trzeba sie dostosować

Opublikowano

Gratulacje dla obu nowych global moderatorów, no to teraz będziecie co mieli robić. ;]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Graty @Neoxyh ;)

Co do konkursu to pewnie wygrają cycki (bo majówka i ciepło). Spróbować nie zaszkodzi, chociaż nigdy nie mam pomysłów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Graty @Neoxyh ;)

Co do konkursu to pewnie wygrają cycki :v Spróbować nie zaszkodzi, chociaż nigdy nie mam pomysłów. 

Wbij na fb

Co do tych "kwiatuszków", nie mogłoby być ciężej o plakietki w takich eventach, latają potem ludzie 100 postów reje dwa tygodnie wstecz z pełnym drzewkiem plakietek.

Opublikowano

­

Wbij na fb

Co do tych "kwiatuszków", nie mogłoby być ciężej o plakietki w takich eventach, latają potem ludzie 100 postów reje dwa tygodnie wstecz z pełnym drzewkiem plakietek.

to tylko pixele, ale masz racje. kiedys miałem chyba jako jeden z 20 osób na forum golda, teraz jestem jednym z tysiąca, ale cóż... :P 

Opublikowano

Dlaczego nie możecie robić konkursów jak kiedyś, gdzie 2 globali robiło serię konkursów, a nie jakieś zjebane króliczki, koteczki, kwiatuszki itd.

Pamiętam konkurs u Gamusa i Marselo. Litera na 50 stronie metina - szukajcie, a teraz "o muj borze szłam se z koszyckiem literek i zgubiłam jednom na pierwszej stronie newsów w pierwszym temacie na pierwszej stronie"

Straszna dziecinada.

Jakoś trzeba się wywyższać. Lajki i wejścia same się nie nabiją ;_;

Ale to przecie mpc, z roku na rok...

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Noo, nareszcie jakiś nowy news :D

Gratulacje @tripipi -jak najbardziej zasłużony awans. Co do Neo to kojarzę go tylko z "elfa" i "królika", ale również życzę powodzenia.

A co do tych króliczków, kwiatuszków, zajączków to zgadzam się, że powoli robi się to już oklepane.. W dzień matki, czyli niebawem pojawi się pewnie "forumowa mamusia" ;x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...