Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja Minecrafta - jaka?

DeQUK

Która wersja MC  

156 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która wersje wolisz ?

• 1.5.x
      11
    • 1.6.x
      3
    • 1.7.x
      75
    • 1.8.x
      67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przestań ciągle refować ten temat, widać że gracze wolą 1.7 a ty nadal x1000 @ref ogarnij się z tym, nabijaczu postów 

Chce, aby ankieta dotarła do największej ilości osób i tak można odświeżać temat co 24h, to nie jest łamanie regulaminu. 

CAMDNAx.png

Opublikowano

przestań ciągle refować ten temat, widać że gracze wolą 1.7 a ty nadal x1000 @ref ogarnij się z tym, nabijaczu postów 

widać że gracze wolą 1.8*

Użytkownicy siedzący na 1.7 to nie gracze.

oczywiście że 1.8, dużo nowych możliwości, mniej błędów, UUID i brak exploitów.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

widać że gracze wolą 1.8*

Użytkownicy siedzący na 1.7 to nie gracze.

oczywiście że 1.8, dużo nowych możliwości, mniej błędów, UUID i brak exploitów.

­

Dziekuje za wartościowy komentarz.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Wg mnie na 1.7.2 wychodzi więcej pluginów jest więcej graczy serwerów itd

Znalazł się expert od pluginów.

Programiści używają chętniej i częściej 1.8 ma więcej ciekawszych rzeczy, ma lepszą optymalizację itp. Dzieci zycza oczywiście tylko 1.7 ale nie warto :') Na 1.7 w większości to dzieci neo ("Daj mi stak diaksuw") Albo ("kto kce stak diaksuf") (bez interpunkcji oczywiście bo po co jej używać?).

r9wfFzB.png

Opublikowano

DLA MNIE WERSJA TYLKO 1.7 JEST NAJLEPSZA JEST NAJWIĘCEJ PLXÓW I SKRYPTÓW NO I OCZYWIŚCIE SERWERÓW I GRACZY

CO DO 1.8 TO JEST STRASZNIE ZBUGOWANY MA PEŁNO BŁĘDÓW JEST NIEDOPRACOWANY I JEST JESZCZE NA NIEGO ZA WCZEŚNIEJ JESZCZE POCZEKAJMY TROCHE BO TO JESZCZE NIE JEST CZAS NA AKTUALIZACJĘ SERWERÓW

POZA TYM ZOBACZCIE JAKIE SĄ LAGI NA 1.8

Q8eOMob.png

Opublikowano

Ja swój serwer Narazie trzymam na 1.7.x na 1.8 nie ma jeszcze wszystkich pluginów, które używam. Co do wydajności to ja nie wiem. Wy piszecie, że wszystko chodzi lepiej, a tymczasem u mnie na 1.7.x mam 60-200 fps, a na 1.8 spada do 40 o.O

IP: mcity.com.pl | 1.16.3

https://mcity.com.pl > Strona serwera MCity

logo.png

Opublikowano

PRZESTAŃ REFOWAĆ CO CHWILĘ, NABIJASZ SOBIE POSTY JAKBYŚ NIE WIEDZIAŁ, ŻE TAKA WERSJA JEST DOBRA KAŻDY CI DOKŁADNIE OPISAŁ ALE TY WOLISZ REFOWAĆ JAK DZIECKO JAKIEŚ KTÓRE DOPIERO SKOŃCZYŁO PODSTAWÓWKĘ.

76561198230710648.png

Opublikowano

PRZESTAŃ REFOWAĆ CO CHWILĘ, NABIJASZ SOBIE POSTY JAKBYŚ NIE WIEDZIAŁ, ŻE TAKA WERSJA JEST DOBRA KAŻDY CI DOKŁADNIE OPISAŁ ALE TY WOLISZ REFOWAĆ JAK DZIECKO JAKIEŚ KTÓRE DOPIERO SKOŃCZYŁO PODSTAWÓWKĘ.

Temat jest odświeżany zgodnie z regulaminem forum, a propo to Pan napisał temat z samego capslocka. Pozdrawiam.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...