Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok. 300 na moje oko. 

A te osoby co piszą 20/30 to pewnie osoby po banie ;

po żadnym banie bo ja nie rozumiem ludzi grających na hakach żadna przyjemność z gry.

a te ponad 400 graczy nie wiem gdzie są ani jednego sklepu na serwie m miastach 1/2 osoby na każdym ch expowiska  puste a na głównym czacie pisze 5/6 osób  bo ciągle te same nicki tylko widać.

zxc

Opublikowano

­

po żadnym banie bo ja nie rozumiem ludzi grających na hakach żadna przyjemność z gry.

a te ponad 400 graczy nie wiem gdzie są ani jednego sklepu na serwie m miastach 1/2 osoby na każdym ch expowiska  puste a na głównym czacie pisze 5/6 osób  bo ciągle te same nicki tylko widać.

Sklepy? 1 dzień serwera, gdzie nawet KU nikt nie kupuje?

Expowiska są zajęte, zobacz sobie BO.

5/6 osób na czacie? Śmieszne.

tenor.gif

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer, miła atmosfera, przyjemnie się gra. Czym więcej was wbije tym więcej będzie osób.

@Skad medal konny ? 

Opublikowano

Co zostalo jeszcze zmienione podczas przerwy ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Co zostalo jeszcze zmienione podczas przerwy ?

Większy drop przepustek, dodana misja na przepustke do v2, poprawki w misjach. 

Opublikowano

Bolus dlaczego masz taka duza wiedze na temat servera to co sie z nim dzieje i dziwnym trafem jestes pierwszy w ranku?

Bo mam kontakt z technikiem. A to, że jestem top2* w ranku to czysty skill. 

Opublikowano

Chciałem założyć PONOWNIE konto na forum ale no niestety :

55688045680173883207.jpg

Opublikowano

To nie brak reklamy, tylko trzeba było bete zrobic. Okazałoby się po niej, że dropi za mało kasy (na 54lvl'u nie mam broni na 30lvl+9),  albo okazałoby się, że jak na serwer medium, to exp leci z*********e słabo, bo 54lvl w 3 dni wbiłem, czy też to, że gracz, który nie pakuje w IS, musi wbijać skille 3 dni, bo nie ma zwojów egzo, a w IS jest KU i zwój egzo w jednym... PARANOJA

Napaliłem się na ten serwer, bo startował jako jedyny w ten weekend...  tylko co jak niewypał?

Serwer stabilny jeśli o to chodzi, ale szczerze nie polecam ze względu na tragicznie dopasowane raty, PORAŻKA na całej linii jeśli chodzi o tę kwestię...

pozdrawiam

Opublikowano

To nie brak reklamy, tylko trzeba było bete zrobic. Okazałoby się po niej, że dropi za mało kasy (na 54lvl'u nie mam broni na 30lvl+9),  albo okazałoby się, że jak na serwer medium, to exp leci z*********e słabo, bo 54lvl w 3 dni wbiłem, czy też to, że gracz, który nie pakuje w IS, musi wbijać skille 3 dni, bo nie ma zwojów egzo, a w IS jest KU i zwój egzo w jednym... PARANOJA

Napaliłem się na ten serwer, bo startował jako jedyny w ten weekend...  tylko co jak niewypał?

Serwer stabilny jeśli o to chodzi, ale szczerze nie polecam ze względu na tragicznie dopasowane raty, PORAŻKA na całej linii jeśli chodzi o tę kwestię...

pozdrawiam

Exp jest kolego dobry, wystarczy kupić w grze 200 Sm (taniocha) i zakupić w is PD 1dzień dodatkowo z metinów w red lesie dropnać pd 1h co już Ci daje +100% expa. 

Ku bez czasu w is? 750 SM sztuka czyli 2ku - 23zl (chyba) także nie za dużo graczy to kupi. Yangów też ma się sporo, wystarczy zbierać itemy w v2 lub z metinów 75/80/85/90 i sprzedawać je u handlarki. 

Opublikowano

Exp jest kolego dobry, wystarczy kupić w grze 200 Sm (taniocha) i zakupić w is PD 1dzień dodatkowo z metinów w red lesie dropnać pd 1h co już Ci daje +100% expa. 

Ku bez czasu w is? 750 SM sztuka czyli 2ku - 23zl (chyba) także nie za dużo graczy to kupi. Yangów też ma się sporo, wystarczy zbierać itemy w v2 lub z metinów 75/80/85/90 i sprzedawać je u handlarki. 

Stary no ja 11kk golda miałem, ale to nie o to chodzi. Tak się składa, że walutą stały się SM'y, a nie stare poczciwe yangi. Expiłem z oboma pierścieniami i jak na 54lvl'u wziąłem spota w v2 to mnie ciary przeszły, bo 3% dostałem, to o czym Ty mówisz? Grałeś kiedyś na medzie, na którym za całego spota w v2 na 54 szło tak mało expa? Weź mnie nie rozśmieszaj stary...

Raty nie są dopasowane i nie próbuj nikomu wmawiać, że tak nie jest, bo na serwerze przez to zostało max 80 graczy...

Zachwalaj dalej, bo faktycznie cud, miód, malina... serio..

Opublikowano

Stary no ja 11kk golda miałem, ale to nie o to chodzi. Tak się składa, że walutą stały się SM'y, a nie stare poczciwe yangi. Expiłem z oboma pierścieniami i jak na 54lvl'u wziąłem spota w v2 to mnie ciary przeszły, bo 3% dostałem, to o czym Ty mówisz? Grałeś kiedyś na medzie, na którym za całego spota w v2 na 54 szło tak mało expa? Weź mnie nie rozśmieszaj stary...

Raty nie są dopasowane i nie próbuj nikomu wmawiać, że tak nie jest, bo na serwerze przez to zostało max 80 graczy...

Zachwalaj dalej, bo faktycznie cud, miód, malina... serio..

Po przerwie techniczej został zwiększony exp w v2, zmniejszony czas respawnu bossów do 30 min, dodana ość do losowania ulepszaczy za kupony, drop ulepszaczy z mobów. 

@boooom123

Opublikowano

Po przerwie techniczej został zwiększony exp w v2, zmniejszony czas respawnu bossów do 30 min, dodana ość do losowania ulepszaczy za kupony, drop ulepszaczy z mobów. 

@boooom123

A co z ulepszaniem? Chyba jest coś nie tak, że przy każdym ulepszaniu gdzie szansa wynosi 70%, item się psuje.

Co z bodziami? 500k u handlarza to stanowczo za dużo, jeśli przyrównamy to do nagród z misji itd. Przeciętny gracz może kupić 1 czy 2 bodzie i na więcej go nie stać.

ps. nie podoba mi się, że gracz top2 jest łącznikiem między teamem a graczami :)

Opublikowano

A co z ulepszaniem? Chyba jest coś nie tak, że przy każdym ulepszaniu gdzie szansa wynosi 70%, item się psuje.

Co z bodziami? 500k u handlarza to stanowczo za dużo, jeśli przyrównamy to do nagród z misji itd. Przeciętny gracz może kupić 1 czy 2 bodzie i na więcej go nie stać.

ps. nie podoba mi się, że gracz top2 jest łącznikiem między teamem a graczami :)

@boooom123

Będą szkaty serwerowe z bodziami i innymi różnymi rzeczami dziś/jutro. 

Opublikowano

Jeju.. O 6:50 chce sobie zagrać wchodzę a tu off.. Teraz się loguje i co? Też off..

no pecha masz,na przerwy trafiasz akurat. cierpliwosci bo warto,fajny serwer ale to raczej hard wiec niech cie zni zmyli to "medium" :p

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Witajcie, kilka pytań.

1. Jakie są szansę na pomyslne oddanie itemu u Biologa i Wonda Rim?

2. Jakie sa szanse na pomyslne przeczytanie KU?

3. Jesli przeczytam KU wybierajac np skill nr 1, to ten skill nr 1 moge rozwijac dopiero po tych 3h, czy ogolnie kolejna ksiege po 3h? (jesli to drugie, to troche dlugo bedzie sie skille robilo :/)

4. Z M1 do G1 10 KU?

5. Czy respawn Metkow zostal zwiekszony, aby dalo sie fajnie dropic?

6. Ile gra obecnie ludzi?

7. Jak wyglada sprawa z eventami, bedzie mozliwosc sie tez troche pobawic poza monotonnym expem? :P

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

1. Do biologa oddajesz od razu wszystkie przedmioty więc 100%

2. Myślę że 50%

3. KU działa na takiej samej zasadzie jak Kamol. 1 Księga na 1 umiejętność i czas jest nałożony tylko np. na Aure

4. 10 KU

5. Metki są nikt nie bije :)

6. -

7. -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...