Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer zostały zmienione/dodane następujące rzeczy:

• Nowy slot pod pieczęcie, pd...,
  • Dodano szkatułkę serwerową,
  • Dodano drop ulepszaczy,
  • Teraz za kupon można dostać dwa ulepszacze, a nie jeden jak było prędzej,
  • Ulepszając przedmiot do +5 mamy 100%,
  • Został poprawiony drop gold w v2+,
  • Został poprawiony drop z metinów oraz bossów.
  • Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm bony sa tu podane ze wchodza max :D a ja widze 1k hp ze whcodzi wtf?

W prezentacji nie ma slowa ze wchodza maxy , sa jedynie podane MAXSYMLNE wartosci

4uc581.jpg

Opublikowano

Z tym expem tutaj to jakaś porażka . Serwer niby medium,ale to jest hard! Zresztą exp gorszy niż na wielu innych hardach. 

Tutaj bardziej opłaca się misje robić niż expic, np. z jednej z misji dostałem 4 poziomy. A misje szczególnie polegają na biciu bossow.. lub wejsciu na dungeon,bo tylko na dungeonie mozna zaliczyc misje.. a przepustka skad ? z bossow .. pomyslne ulepszenie przedmiotu na +7 ? 50% na +8 30% ? na +9 20% ? jakoś tak ..

Serwer może fajny ale odechciewa się grać dosyć szybko ! przez co ?

Nie ma sensu expic,tylko bic bossy robic misje i chodzic na dungi,cholerne ciezkie ulepszanie,slaby drop yang i slaby exp.

drop z bossow wszelkich przepustek i szkatulek powinien byc 100%

Wszedlem tutaj z wzgledu na to ze szukalem serwera medium,okazalo sie ze to hard. 

Ok hardy tez lubie wiec zawitalem na chwile dluzej,zeby sprawdzic co i jak .

Ogolnie serwer polecam bo administracja sie stara,ciagle wprowadzaja jakies propozycje zeby serwer byl lepszy.

ostatnio dodane szkatulki serwerowe i zmienione ulepszanie do +5 100% zwiekszone spoty.. (ale chyba tylko na BO -.- juz wolal bym zeby byl zmniejszony czas respu mobow :p) i zmniejszony czas respawnu bossow ? tego nie jestem pewien.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Ile srednio graczy? 

Można ss'a z m1? ;p 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ile srednio graczy? 

Można ss'a z m1? ;p 

Miasto nie tętni tak życiem jak na zwykłych medium, więc to słaby wyznacznik. Ten serwer medium jest tylko pod względem wbijania skilla i robienia itemów, exp jest nieco trudniejszy i wszyscy siedzą w lochach i cisną.

Ja gorąco polecam serwer, dla tych, którzy lubią trochę się pomęczyć, żeby coś osiągnąć, ten serwer jest idealny, a przede wszystkim stabilny. Od uruchomienia nie miałem ani jednego laga związanego ze złą pracą serwera.

Szybko wprowadzają udogodnienia, baaardzo liczą się z opinią gracza i nie trzeba długo czekać, żeby prośby weszły w życie.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer!

Opublikowano

Możecie napisać ile mniej więcej osób gra ;)

przewiduje 100 online mniej więcej, w m1 zwykle 1 sklepik, wołaj też nie tętni zbytnio życiem

Opublikowano

przewiduje 100 online mniej więcej, w m1 zwykle 1 sklepik, wołaj też nie tętni zbytnio życiem

aż tak źle ? serio ?

Opublikowano

Serwer fajny, ale pod ISa i mało ludzi.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

­

reklama jest załatwiana

xde

Serwer nie żyje praktycznie od startu, brak reklamy = 200 osób na starcie i cały czas mniej. Teraz to zostało pewnie poniżej 50 online...

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...