Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak się najbardziej zastanawia, że tyle osób u was siedzi na TS3, administracja co chwilkę wbija na kanał „Delemos”, a nie chcą dać nam ani pogadać, ani się popytać, ani nic, ale macie racje lepiej sobie pogadać o ikonkach itd. (CHODZI MI O ADMINISTRACJE TS3, BO ADMINISTRACJA GRY TO nie wiem, GDZIE SCHOWAŁA). A jeśli chodzi o start, to ja nawet nie wiedziałem, że to wystartowało 23 minuty temu, cisza totalna.  xD

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbilem zobaczylem i przez 5 min sie zrazilem... Dlaczego...? Medium exp normalnie no porazka-.- Metkow naje*ane na ch1 i ubije mu 3 typa 1000 hp zrespia sie 3 orki i juz sobie spota z wilkow wziales jak ci podbiegnie taki ork i pizgnie cie za 500. Nie polecam... Sprawa nr 2 misji juz widze ze jak na plu bedzie w ciul a za nie nagroda typu helm +4... To jest panowie serwer prywatny typu MEDIUM nie global... Kto jeszcze daje misje na 1 lvl u straznika/kapitana... Sprawa nr3 to npcty OD KIEDY POTWORY SA ZAZNACZONE NA ZIELONO A NPCTY NA CZERWONO xD Panowie tak sie nie da czlowiek sie myli ja osobiscie oczopląsu dostalem w m1 ... 

Opublikowano

­

Wbilem zobaczylem i przez 5 min sie zrazilem... Dlaczego...? Medium exp normalnie no porazka-.- Metkow naje*ane na ch1 i ubije mu 3 typa 1000 hp zrespia sie 3 orki i juz sobie spota z wilkow wziales jak ci podbiegnie taki ork i pizgnie cie za 500. Nie polecam... Sprawa nr 2 misji juz widze ze jak na plu bedzie w ciul a za nie nagroda typu helm +4... To jest panowie serwer prywatny typu MEDIUM nie global... Kto jeszcze daje misje na 1 lvl u straznika/kapitana... Sprawa nr3 to npcty OD KIEDY POTWORY SA ZAZNACZONE NA ZIELONO A NPCTY NA CZERWONO xD Panowie tak sie nie da czlowiek sie myli ja osobiscie oczopląsu dostalem w m1 ... 

1. Metki były z ZUO na start xD

2. Misji jest ok. 60 pobocznych, a nagrody to nie są hełm+4, tylko np. hełm+8, tarcza+8 itp.

3. Ta misja na 1lvl jest związana z fabułą. Nie chcesz to nie rób, Twój problem.

tenor.gif

Opublikowano

Dla kilku osób takie info: NIE JESTEM ADMINISTRATOREM SERWERA DELEMOS.PL jest nim reacT oraz Siembid. Ja jestem tylko administratorem forum, więc proszę do mnie nie pisać, że mam się zająć Delemosem ;)...

Start wyszedł pozytywnie dużo graczy, oby tak dalej powodzenia!

Opublikowano

Dla kilku osób takie info: NIE JESTEM ADMINISTRATOREM SERWERA DELEMOS.PL jest nim reacT oraz Siembid. Ja jestem tylko administratorem forum, więc proszę do mnie nie pisać, że mam się zająć Delemosem ;)...

Start wyszedł pozytywnie dużo graczy, oby tak dalej powodzenia!

Cieszy nas ze taka sprzedajna osoba jak ty nie jest w teamie :D

duzo graczy tzn ile 300 ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Cieszy nas ze taka sprzedajna osoba jak ty nie jest w teamie :D

duzo graczy tzn ile 300 ?

Cieszy mnie, że taka sprzedajna gildia jak twoja nie zawitała na serwerze :).

Na serwerze gra około 400 osób, przypominam że jutro są wyniki losowania Smoczych Monet :).

Opublikowano

Cieszy mnie, że taka sprzedajna gildia jak twoja nie zawitała na serwerze :).

Na serwerze gra około 400 osób, przypominam że jutro są wyniki losowania Smoczych Monet :).

tez sie cieszymy patrzac jak takich sprzedajnych moderatorow mt2 i mpc :)

skad bronie na 75 ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

gra teraz max 50 osób drop gorszy jak na pl drop kasy taki jak na pl exp 2,5x w stosunku do pl  serwer typowy hard na serwerze jest tylko z medium robienie konia bojowca i bony tak to reszta hard.

zxc

Opublikowano

30 best kapitanów, i innych bestów 0 broni na 30lv. 

Zwykły pech, ja ubiłem 3 i fms. 

gra teraz max 50 osób drop gorszy jak na pl drop kasy taki jak na pl exp 2,5x w stosunku do pl  serwer typowy hard na serwerze jest tylko z medium robienie konia bojowca i bony tak to reszta hard.

Gra więcej niż 50 osób... exp jest dość łatwy i przyjemny tera mają po przerwie być zwiększone spoty. 

Opublikowano

Gra więcej niż 50 osób... exp jest dość łatwy i przyjemny tera mają po przerwie być zwiększone spoty. 

z tym expem to naprawde na plu wbije szybciej 30lvl niz tutaj 28

Opublikowano

Jaki pech. Większość ludzi tak ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...