Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exp może i dobry ale drop tych kamieni do misi ponad 100 grupek tych przeklętych dzików ( ponad 1 h ) dropic i nic, no i drop nie tylko  z bestów ale ogóny drop gorszy niż na pl.

zxc

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Poprawcie drop z bestów

2.Dodajcie do pierścienia TP na INHA

3.Dodajcie drop dodań z mobów

Opublikowano

exp może i dobry ale drop tych kamieni do misi ponad 100 grupek tych przeklętych dzików ( ponad 1 h ) dropic i nic, no i drop nie tylko  z bestów ale ogóny drop gorszy niż na pl.

Kamienie po biologu zostały poprawione i tera praktycznie lecą z 1-2 grupek.  

Opublikowano

serwer ciekawy, aczkolwiek start jest baardzo cięzki i to odstrasza sporą ilosc osób :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

serwer ciekawy, aczkolwiek start jest baardzo cięzki i to odstrasza sporą ilosc osób :)

Start jest dość łatwy, wystarczy robić wszystkie misje (Biolog, polowania, te od npc) bo nagrody są naprawdę fajne i się przydają. 

Opublikowano

Wejdź i przekonaj się ile jest osób to nie boli... Ja pobieram i sprawdzę :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

aktualnie jest 433

Skoro jest tyle osob to mi to udowodnij , nie wiem licznik na stronie , ssy z poszczegolnych ch

4uc581.jpg

Opublikowano

Jak sytuacja ? Ile Online ?

Ciężko 5-6 postów wyżej zobaczyć? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...