Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z chęcią bym próbował, gdybym pobierał tylko z jednego, a pobierałem z każdego od pierwszego do ostatniego.

@anty

Problem ten się pojawia równo na 401 mb.

Spróbuj pobrać inną przeglądarką. 

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nie mogę założyć konta na forum. Może skasujecie ten kod bezpieczeństwa..

Opublikowano

Nadal nie mogę założyć konta na forum. Może skasujecie ten kod bezpieczeństwa..

Probowales zalozyc konto na telefonie?

4uc581.jpg

Opublikowano

Po waszych pierwszych serwerach jakoś dobrego słowa nie mam lecz dużo czasu zleciało od tamtego momentu i myślę że coś się zmieniło 

wbije sobie na starcie dla picu bo wieje straszną nudą nic ciekawego nie startuje w obecnej chwili.

Powodzonka 

Opublikowano

Po waszych pierwszych serwerach jakoś dobrego słowa nie mam lecz dużo czasu zleciało od tamtego momentu i myślę że coś się zmieniło 

wbije sobie na starcie dla picu bo wieje straszną nudą nic ciekawego nie startuje w obecnej chwili.

Powodzonka 

Serwery reacta na ogół są dobre jedynym problemem jaki na nich jest to liczba ludzi.

Opublikowano

Gwarantowana stabilność serwera, lecz jak to będzie ze strony technicznej to już się po starcie okaże.

Mimo to powodzenia i polecam serwer. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

­

To teraz jeszcze to doładowanie przez PSC zróbcie, bo przed chwilą widziałem, że znowu było i zniknęło >_<

technik od strony ciągle coś robi z płatnościami, na teamspeak nick Dark

Opublikowano

Już widzę jedno nie dopatrzenie w grze.. kliencie ! O tak włączyłem sobie klienta żeby zobaczyć jak wygląda,przez przypadek włączyłem go na full screen.

A tam co? nie ma opcji zamknięcia gry tylko wybór zalogowania się i nic więcej,a klienta trzeba zamykać przez procesy bo inaczej się nie da..

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Budowniczy
Opublikowano

Już widzę jedno nie dopatrzenie w grze.. kliencie ! O tak włączyłem sobie klienta żeby zobaczyć jak wygląda,przez przypadek włączyłem go na full screen.

A tam co? nie ma opcji zamknięcia gry tylko wybór zalogowania się i nic więcej,a klienta trzeba zamykać przez procesy bo inaczej się nie da..

Da się standardowym skrótem klawiszowym do zamykania praktycznie czegokolwiek, czyli Alt + F4. :)

Jakby ktoś nie miał zegarka, to przypominam, że za minutę start.

Opublikowano

zaraz start ;)

start był o 18 xD

Serio zmiana bonusów co 10min? co to pl? :D

mała pomyłka... zostanie to poprawione w nocy

Opublikowano

­

start był o 18 xD

mała pomyłka... zostanie to poprawione w nocy

Pogoń tam Darka, żeby zrobił tego PSC, bo muszę na IS wydać xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...