Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolorowe włosy w szkole XD

pierog01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj statut szkoły i się dowiesz ;)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Czemu mają cię wyrzucić? Szkoła musi być chora żeby zabraniać komuś farbować włosy. :P

Opublikowano

W gimnazjum chyba jest zakaz farbowania, przynajmniej u mnie był. Nie powinni Cię wywalić, ale możesz mieć problemy.

Gratuluję gimnazjum.

CO do tematu to jasne, ze nie.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pewnie jest zakazane, ale najdokładniej dowiesz się od personelu placówki.

Opublikowano

U mnie niby też zakazne, ale koleżanka ma pomalowane i nic jej nie mówią raczej. Tylko że nie chciała jej wychowawczyni dac wzorowego zachowania, ale jak ci na nim nie zależy to farbuj.

Opublikowano

Jak jeszcze chodziłem kiedyś do gimbazy to za farbowanie włosów były jakieś minusowe punkty.Ale prawda jest taka, że nauczyciele przymykali na to oko.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tylko nie zapomnij nalozyc rurek

Będę o tym pamiętał jak twój ojciec o prezerwatywie. Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

beznazwy1ash.png
Opublikowano

Gdy ja chodziłem do gimnazjum drogie dzieci to nie było gimbów i nie było też zjebów którzy farbują sobie włosy aczkowiek w statucie szkoły zapewne jest punkt który mówi o tym że uczeń powinien przychodzić do szkoły schludnie, a jak wpadnie jakieś emo z rozowymi włosami to zapewne będzie wezwanie do dyrektora, tel. doo rodziców i będą musieli opierdolić cię na łyso.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Większość szkół nie toleruje innych kolorów włosów niż naturalne, o ile wyrzucić w większości przypadków nie powinni, to jednak jakieś nieprzyjemności z tego tytułu mogą być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...