Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolorowe włosy w szkole XD

pierog01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam w klasie dziewczyne(2liceum) która ma niebieskie a kiedys miała czerwone włosy i nikt nie miał problemu, wrecz przeciwnie.

Zależy od polityki szkoły.

Opublikowano

Ja mam w klasie dziewczyne(2liceum) która ma niebieskie a kiedys miała czerwone włosy i nikt nie miał problemu, wrecz przeciwnie.

Zależy od polityki szkoły.

Licka to licka a gimbaza to gimbaza. W 2 liceum już są zapewne pełnoletnie.

Opublikowano

Licka to licka a gimbaza to gimbaza. W 2 liceum już są zapewne pełnoletnie.

A co ma pełnoletność do koloru włosów? 

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Różnie to bywa, w zależności jacy są nauczyciele. Ja mam kolegę który chodzi do ogólniaka i zgolił się na łyso i dostał 20 godzin prac społecznych za to + jeszcze do tego zapuścił sobie brodę i też dostał za to 5 godzin prac społecznych bo u niego w szkole takiego czegoś nie można mieć.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Różnie to bywa, w zależności jacy są nauczyciele. Ja mam kolegę który chodzi do ogólniaka i zgolił się na łyso i dostał 20 godzin prac społecznych za to + jeszcze do tego zapuścił sobie brodę i też dostał za to 5 godzin prac społecznych bo u niego w szkole takiego czegoś nie można mieć.

To ładna tolerancja... za brode to jeszcze nie słyszałem, żeby gdzieś sie sapali haha

Ale jakby ciapaty przyszedl do szkoły, to by mu jeszcze darmowe przystrzyżenie bródki zaproponowali.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

­

Jakim prawem za zapuszczenie brody, czy też ogolenie się na łyso wydają uczniowi kary prac społecznych? Powinien z tą sprawą zgłosić się do kuratorium.

##

Nie powinniście zostać wyrzuceni, aczkolwiek szkoły to "państwa-miasta", praktycznie robią co chcą. Radzę zapytać się o to na forum prawnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...