Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dobry Sposób Na Zarobek Dzięki Easymetin2

I ♥ BMX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny poradnik. Oczywiście + leci...

Ja aktualnie gram na S 23 więc raczej tego nie zrobię bo mało osób zajmuje się teraz Skillami na P czy czymś w tym rodzaju, ale już se robie konto na Monku ;D Tam raczej dużo koksów ;D

Jeszcze raz thx za poradnik :]

@EDIT Zna ktoś serwer PL na którym jest Dużo osób z - rangą 50+lvl? Ja nie mogę znaleźć ani 1 ;/

Opublikowano

a tak apropo to czy mod kamera na PL działa po aktualizacji ??? bo jak włączam to mam kropki zamiast np busy albo normal... odp ;D

Opublikowano

@Patus.

Ściągnij nowego mod KaMeR-a.

@Swett.

Jak działa tam Exp Bot to powinno działać (nie sprawdzałem). a do drugiego pytania to nie za bardzo cię rozumiem.. Itemy wypadają prawie zawszę po 50 lvl-u i jak gościu którego zabijesz ma range na - .

Opublikowano

ta ciekawe koles zapewne mial tego sokola +9 na sobie ;p to jak z aura na m1 zabierales mu po 300 pozdrawiam ... lepjej samemu zarobic niz w pewnym sensie okradac innych ktorzy wydali kase realna na eq bo watpie ze taki zal nie byl zmieniany przez itemshop ( chodzi o zmiane bonow) zenada odemnie bys nawet 0 nie dostal ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
@Swett.

Jak działa tam Exp Bot to powinno działać (nie sprawdzałem). a do drugiego pytania to nie za bardzo cię rozumiem.. Itemy wypadają prawie zawszę po 50 lvl-u i jak gościu którego zabijesz ma range na - .

Słuchaj niektórzy noszą pierścień lucy który chroni przed wypadaniem itemsów po 50+lvlu z rangą na - i to nosi dużo osób ale takto jak afk na rynku stanie to może zdjąć.To jest wasza odp nie z każdego dropi bo mają pierścienie lucy. Co do sposobu nawet dobry ale dużo szukania takich osób szczególnie na gromo w shinsoo gdzie ludu nie ma za wiele.

League of Legends

Opublikowano

Słuchaj niektórzy noszą pierścień lucy który chroni przed wypadaniem itemsów po 50+lvlu z rangą na - i to nosi dużo osób ale takto jak afk na rynku stanie to może zdjąć.To jest wasza odp nie z każdego dropi bo mają pierścienie lucy. Co do sposobu nawet dobry ale dużo szukania takich osób szczególnie na gromo w shinsoo gdzie ludu nie ma za wiele.

No dobra, nawet jak mają pierścień lucy to on za 1 razem wypdanie. potem go przeniesie na miasto (rozpocznij w mieście) i możesz go zabić kolejny raz. (o ile go nie lognie albo się nie obudzi xD)  Za drugim razem może coś ciekawego wypaść (w przypadku gdy za 1 miał pierśćień)

A pozatym jak nopki z dużymi lvl-ami stoją w kole to mają pierścien zdjęte. (przynajmniej część)

Opublikowano

Czy ten sposób jeszcze działa bo ja napierniczam robię jak w instrukcji (chyba) i ni nie wypada....

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Czy ten sposób jeszcze działa bo ja napierniczam robię jak w instrukcji (chyba) i ni nie wypada....

Działa, ale tak jak pisaliśmy u góry nie zawsze wypada. ;P

Opublikowano

podobno działa ale nic nie idzie morze źle coś robię

robię to tak:

Włączam easymetin2

zalogowuję się

znajduję ofiarę z rangą na - 50+lvl

ustawiam sobie rangę wrogi

wypycham kolesia z koła kiedy go zabijam nic się nie dzieje nic wstaje i dalej go wale i nic....

Ale patrzę że 2 osoby w m1 też tak robią xD sami siebie wypychają...

Opublikowano

Up-ie nie wiem dokłądnie co jest u ciebie nie tak.

Sam przed chwilą sprawdzałem i mi to działą. ;-/

@ Edit.

Jak piszesz to mogłbyś edytować a nie spamić. ;P

Może się ktoś wypowiedzieć czy mu to działa.? Bo nie wiem co jest u niego grane.. ;]

Down

Może masz po prostu pecha.? albo sobie posty nabijasz. :D

Opublikowano

A wszystkim to chodzi?

Bo mi nic nie wypada wogulę z 15 razy próbowałem... ;/

Opublikowano

mam to co Up

W ogóle nic nie wypada już 29 woj z ranga na - i dalej nic ;/

Opublikowano

kurczę trochę długo szukałem tego gościa z - rangą ale w końcu przed 04:00, wtedy są osoby 70+ lvl.

No i uwaliłem go jak był afk i wypadły mi nimfa +8 i ebony +9

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

działa to na PL a dokladniej na obsydianie bo bije typa 86 i juz 3-4 raz dedlem tego samego typa i tylko symbol króla przepowiedni a mam rangne na + rycerski i 40 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...