Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dobry Sposób Na Zarobek Dzięki Easymetin2

I ♥ BMX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej znalesc kogos na afk/sklep i zabic go.Pozniej przeniesie go do miasta i znow zabic.I tak caly czas mozna xD.Ja mial bym stalke +8 ale kolesia wywalil ;/ Szkoda ze nie mial leprzego neta

d4866e0555df4f2f916bc60f71e3011f.0.gif

Pomogłem??? Daj ---

;)

Jakiś problem?? Napisz na profilu

:)

Moje TUTY :):

Locale do EasyMetin2 :

http://www.mpcforum.pl/topic/146064-tutlocale-easymetin2/page__p__962027entry962027

EasyMetin2:

http://www.mpcforum.pl/topic/142176-tuteasymetin2-exp-bot/page__p__935411entry935411

Yt2Game DROP :

http://www.mpcforum.pl/topic/151718-minitut-yt2game-drop/page__p__1000998entry1000998

Opublikowano

HeHe Od czasu napisania poradnika mam na pl-u zarobione 800kk.. ;D Między innymi był bojowy +8, stal +9, Żal +8 48sr, sokola +9 itd.. ;D 

Szkoda że na pl-u nie można kupować tego do wkładania i zmieniania bonów.. (mogły by być chociaż po 10kk..) ;D

Jakby coś to monolit.. ;D

Opublikowano

Temat został podpięty i proszę moda o zamknięcie..

Wszelkie pytania i nie jasności tłumacze na pw..

Chwalić się co uzyskaliście moim sposobem Tu.

Opublikowano

Przeważnie dropie za pierwszym, aczkolwiek nie zawszę. Szansa że ci coś wyleci to około 75% (stawiam wysoko bo mi zawsze wylatywało, ale pisali posty że nie zawszę...

Jak gościa zabijesz za pierwszym i nic nie wypadnie to czekasz aż go przenieście w miejsce Chunjo: Blisko teleportera Inne królestwa nie wiem, i go zabijasz po raz drugi..

Opublikowano

Nie zawsze wypada, ale dla mnie to bardzo dobry sposób. Najlepiej poszukać na mniej odwiedzanym ch (np. na ch3) - często sa tam ludzie afkujący na "kole" a wokół jest mało ludzi.

18706.png

16911.png

Opublikowano

A ja wyrzucilem 78llvl`a z ranga na - Wszystcy sie rzucili i nic nie wylecialo mu (Mialem wlaczonego EasyMt2)..

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

A ja wyrzucilem 78llvl`a z ranga na - Wszystcy sie rzucili i nic nie wylecialo mu (Mialem wlaczonego EasyMt2)..

Miał Eq przy sobie.?

Jak go zabiliście to pamiętaj że po chwili go przeniesie w takie kółko (Jak dedniesz w m1 i weźniesz miasto) tam możesz go zabić po raz drugi.. ;D

Opublikowano

Ja tak robię : Zabijam gościa w kole najpierw pytając czy jest afk <:

Po 3 minutach idę tam gdzie się zaczyna i wywalam stamtąd gościa i tak co 3 min chodzę i ubijam jak mam kogo.

Pozdrawiam ;)

CX7Rrj.png

Weteran
Opublikowano

Temat dobry ale kilka uwag

1.Nie zawsze wypada. Nie raz zabilem i nic nie poszlo :)

2.Trzeba miec szczescie . Jak tu jeden napisal ze zabil 89lv czy cos takiego i zal mu wypadl na 30 ktoryms lv... Fajne bajki.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Zajebiste, ale ja do tego nie używam 35lv, tylko 66 :P

Już jakieś 300kk na tym zyskałem ^^

Pozdro, i polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...