Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dobry Sposób Na Zarobek Dzięki Easymetin2

I ♥ BMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś wytłumaczę wam jak dobrze zarobić na globalnych serwerach będąc w mieście

najlepiej w nocy tam gdzie jest dużo osób z lvl-em +50 i rangą na -.

Niżej instrukcja. :-]

Do wykonania będzie potrzebny:

1. Działający Exp Bot Andrzeja Link do jego tematu:[Klik] lub [download] [skan]

Instrukcja aby odpalić EasyMetin2 0.0.13.1166 (ze sprzedawaniem loota :P)

• Pobieracie najnowszy instalator z oficjalnej strony metin2.pl

• Instalujecie, uruchamiacie, patchujecie i torrentujecie

• Uruchamiacie testowo gre, jak działa wyłączacie

• Wyłączacie proces torrenta (metin2.bin)

• Uruchamiacie instalator bota - instalujecie gdzie chcecie

• Po instalacji bota wyskoczy instalator patcha (wskazujecie tam główny katalog gry!)

• Po całym procesie odpalacie M2 przez bota i będzie działać.

• Możecie sobie dorobić obejście.

jeśli coś nie działa możesz pisać do mnie lub do niego, chodzi o to aby exp bot działał sprawnie. (pewnie nie wiesz co to ma związanego z moim sposobem, przekonasz się czytając dalszą instrukcję)

3. Jakaś postać +35lvl tak żebyś dał rade zabić gościa z negatywną rangą i lvl+50.

Jak masz wszystko co wyżej wymienione możesz przejść do zarabiania.

Instr jak zarabiać w taki sposób:

1. Uruchamiasz EasyMetin2

2. Idziesz na miasto i szukasz gościa z rangą na - i lvl+50 (najlepiej jak go nie ma przy komputerze).

3. Załóżmy ze znalazłeś jakaś postać ( koniecznie z ranga na - i 50 lvl+ )

4. Włączamy tryb wrogi (dla nie wiedzących jak: Esc>Opcje gry>Tryb PvP: Zaznacz Wrogi)

5. Jeżeli postać stoi w "kole" bijemy go tak długo aż ją wypchniemy (to że możemy bić w kole na mieście zawdzięczamy ExpBotowi EasyMetin2.)

6. Na Około pewnie będzie pełno noob-ów dlatego wyłączamy w opcjach Exp Bota funkcje bicia i ustawiamy żeby "expil" na 100% wielkość mapki..

8. w Exp Bocie naciskamy start. (chodzi tu żeby bardzo szybko zbierał)

9. Ubijamy gościa (jeżeli na 50 lvl+ i range na - Wypadnie mu cos z Eq ;P)

10. Jak by ktoś chciał to może skorzystać z tego : Klik (jest to Funkcja Ghost do Metina (działa z EasyMetin2))

Ja tak zyskałem żalu +8 i sokolą +9 (oczywiście na PL) Gościa nie było miał range na - i 89 lvl to sie zabrałem do roboty (za łatwo go nie było dednąc ale za to jaki zysk :P)

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
[Ja tak zyskałem żalu +8 i sokolą +9 (oczywiście na PL) Gościa nie było miał range na - i 89 lvl to sie zabrałem do roboty (za łatwo go nie było dednąc ale za to jaki zysk )

/quote]

o_o wyprobuje moze pozniej :P choć mało noobow z ranga na- i dodatkowo na afk i z 50+;f wiec trzeba miec farta ale i tak + :P Ps Jak zabiles tego 89lvl?;f

Opublikowano

Na starszych serwerach dużo osób siedzi w kole M1 ch2 i ich wogule nie ma ;P

@Edit

Normalnie :P

35 lvl rib +9 aura Boj i po 300 z hita (o sciane) :P

Opublikowano

Dobre to :P zabiłem 50 lvl dropła łuska +8 :D thx ;]

+

(daj 10x --- napisz koment w profilu a ja ci dam 10x+ !)

Opublikowano

Niezawsze wypada wypchałem gościa 76 lvl nimfa +9 stalka podajze +6 (na oko) zabiliśmy go i nic nie wylecało miałem AP ;/ nie zawsze wypada Serwendes jak co ;p

Opublikowano

Właśnie, nie zawsze wypada.

A co do sposobu. Dawno go już znałem ale najlepsze jest to - Włączam ExpBota i idę do M1. Włączam wolny i wypycham lud z "koła" a oni "Ej, jak to robisz? Ja tak nie umiem :((" a ja na to "Pewnie mam coś zbugowane." xD

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Przy tym sposobie nie trzeba nawet samemu się męczyć z biciem kolesia, przecież jak ktoś ma +70lvl z rangą na - to już to widze jak się na niego rzucają xD

Opublikowano

thx dzieki tobie mam jesiona+9 sr -12% i um 21% :DDD

z szamana 67lvl wypadlo xDD

masz + :D

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

@2UP Ma racje, zrobiłem próbna postać(15lvl), wypchnąłem gostka 73lvl z rynku i pół miasta na niego :D Jebła bodajże stalka, bo zapomnialem odpalić (nacisnąć start ;d) bota i ktos inny zajebał. A chwile później gostek napierdala na wołaczu "KÓRFA KTOŚ MI ÓKRADŁ STALKE PLUS 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!1111 RZAL.PEEL" No może nie aż takie błędy ale to na pewno było Dziecko /\/30 które kupiło sobie konto na Allegro ;)

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

ja też to dawno znałem a co lepsze zarobiłem oszustwem 50kk :) poprstu wiara sie pyta jak to zrobic a ty daj 2kk i ci powiem

Jeden dal 2 drugi dal 5 a inny sie nie dal nabrac ale tak też zarobić można

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

@Up ROKISON

Wątpie że ktos od tak ci dał 2kk ;P

@2x Up Ziomkowski

Co do Allegro to większosc dzieci /\/3O z wyższym lvl mają konta z allegro.. ;P

@Topic.

To że połowa miasta się rzuca to prawda.. Ale np w nocy gdzie połowy ludzi nie ma to sam musisz być skazany na bicie gostka. :P

Opublikowano

Jak masz sposób to mógł byś się nim podzielić ?? No ale mnie byś nie naciągnął na to :P

Opublikowano

aj:D co tu sie dzielic mecze typka poprostu to sa dzieci neo i jak on pisze ze nie da pierwszy ja pisze to nie a on no dobra :D to wiesz ;) ale ogólnie sposob dobry. Tez zarobilem najwiecej fmsa +7 i branse +1,5k pz a reszta to cinko dropi :(

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Odświeżam.

Mineły chyba juz 24h bo ten czas na mpc forum jest nie prawidłowy.. ;-//

Opublikowano

Ja mam 48lvl (rib+9, smocza+9,zelak+9,ebo+9 itp. to juz mialem xD) wypycham takich 70+ i zyskalem juz 50kk ale nie mam z tą kasą co robić bo itak miałem pro eq.

Chyba będe na allegro sellał xD

Opublikowano

a mozna za to bana dostać ? ;> :) Napewno ta bo na botach. Ale za same bicie i zbieranie itemow ? ;> Sorki niewiem wiec pytam chyba od tego forum jest :D

@EDIT

Pytanko:

6. Na Około pewnie będzie pełno noob-ów dlatego wyłączamy w opcjach Exp Bota funkcje bicia i ustawiamy żeby "expil" na 100% wielkość mapki..

Jak to włączyć bo zapomniałem juz. ^^ Bo juz na PL'u malo gram mam wlasnego pirva wiec pier**** to ^^. Ale jak mozna zarobic zawsze wejde xD

@Edit2

Musi to być 50+lvl.? Bo widze goscia 38lvl ma w sklepie ebo+9 z bonami i fms'a+9 um 11% :)

Opublikowano

Musi to być 50+lvl.? Bo widze goscia 38lvl ma w sklepie ebo+9 z bonami i fms'a+9 um 11% :)

Musi byc ; / Poniewaz jak sie ma 50- to nie dropi eq . ; / tylko jak sie ma 50+ lv. to wtedy wydropi eQ ...

@oftopic

Zajebisty sposob dzieki ; D + dla Cb.

699633491.png

Moje %% : )

10%[V]

20%[V]

30%[V]

40%[V]

50%[V]

60%[X]

70%[X]

80%[X]

90%[X]

BAN [[XXX]

Jesli ci sie podoba moja sygna daj 5* i ++; ) i zostaw slad po sobie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...