Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSpace

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale że też musiałeś wybrać ten server xD

jak mówiłem że można grać na serverach miałem na myśli DOBRE servery :D !

szkoda że nie znasz angielskiego ;x przynajmniej na super podstawowym poziomie :(

Opublikowano

Grałem chwilę i serwera nie polecam. Administracja nie odpowiedziała mi ani razu na chacie, mimo tego, że kilkakrotnie coś do nich pisałem, wtrącając słowo "Admin". Sama atmosfera na serwerze też jest beznadziejna, ponieważ gracze nawet nie potrafią się przywitać, kiedy na samym początku napisałem "Witam wszystkich ;)". Ponadto na świecie jest pełno potworów i bossów, z którymi początkowi gracze sobie nie radzą, a żaden inny użytkownik nie zadeklarował chęci dania mi żadnego przedmiotu, którym mógłbym coś powalczyć. Sama prezentacja serwera jest w porządku, ale to co się dzieje w grze, to po prostu masakra, gdyby nie ta reklama, dałbym ocenę 3/10, a tak to daję 5/10.

Opublikowano

@GTAVOnline Mapa dzisiaj będzie zmieniana, prawdopodobnie Administracja była aktualnie zajęta.

Nie możemy odpowiadać za takie sytuacje jak przywitanie się. Jeśli zdecydowałbyś się zostać z nami na dłużej to wszystkie tajniki naszego serwera na pewno by się Tobie spodobały :)

Opublikowano

@Damian Cały czas Administracja pisała z graczami, zwykłe wymiany słowne i ani razu nie zauważyłem, żeby napisali, że są zajęci. Zdecydowałbym się zostać, gdybym tylko otrzymał jakiekolwiek wartościowe przedmioty, a nie rzeczy, które były użyteczne w wersji 1.2, jeśli nie starszej.

Opublikowano

No i oficjalnie stwierdzam, że serwer nic nie wart. Hardmode jest nadal, nie wiem jak to zrobiłeś, bo "rzekomo" jest nowa mapa. W nocy nie da się nic zrobić z przedmiotami, które dostaje się na początku, a postaciami z singleplayer nie można grać. Nie polecam, daję ocenę 4/10, bo ładny spawn.

Opublikowano

@GTAVOnline Bo to stety/niestety serwer survival a nie fun.

Wiele osób które grają już od kilku miesięcy na naszym serwerze nie wyobraża sobie gry bez HardMode.

Z reszta to mapa survival, na mapie działkowej nie ma potworów i można swobodnie budować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...