Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSpace

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam zabardzo serwera ponieważ administracja jest nieogarnięta, niby admin upomina za przeklinanie nieraz muta daje ale jak sam przeklina to daje sam przykład graczą

Lagi na serwerze ponieważ właściciel Serwera instaluje na nim minecraft pocketa ( kto instaluje na tej samej maszynie drugi serwer)

Mój kolega wyłapał i nich bana za napisanie "Czarny ogarni te lagi"

Dla mnie serwer dobry ale administracja nie odpowiedzialna za serwer, tyle co mam do napisania

Pozdrawiam

Re69qCr.png

Opublikowano

@TheXboxPlay Administracja to nie roboty, a na serwerze panuje dobra atmosfera.

W celu odwołania się od bana/mute napisz na prywatnej wiadomości do któregoś z Administratorów ;)

Opublikowano

Jak się zalogować,ponieważ mam z tym problem w grze i cały czas jestem skamieniały?proszę o szybką odpowiedż,bo serwer bardzo fajny i dobrze zrobiony i nie chcę tracić takiego fajnego serwera

Opublikowano

@Damian wiem że admini nie roboty bo grałem na serwie ale już nie gram bo mi się nie opłaca, może jest dobra atmosfera dopóki Czarny(Właściciel) nie wejdzie

Re69qCr.png

Opublikowano

@TheXboxPlay Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na temat otrzymanego bana nadanego przez moją osobę to zapraszam na prywatną wiadomość.

Żadna blokada wejścia na nasz serwer nie została nałożona bez konkretnego uargumentowania. 

@1361622928-U485574.pngkuba pro Przy wejściu na serwer wpisz /register twoje_hasło

Następnie wpisz /login twoje_hasło

*Twoje_hasło zamień swoim hasłem

Opublikowano

Nie polecam ze względu na społeczność. Po około godzinie grania spotkałem dość sporo "dziecinnych" i "toksycznych" użytkowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...