Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSpace

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten serwer szczególnie gdy dodali PVP co testuje swój movement i ulepszenia danych broni(Sniper Riflem na 2 hity)

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki @Tickey za opinie. 

Warto zaznaczyć, iż wprowadziliśmy szereg zmian w funkcjonowaniu TerraSpace. Mam nadzieję, że wam się spodobają. Wszystkie zmiany można znaleźć w pierwszym poście tego tematu ;)

Opublikowano

Według mnie serwer nadal godny polecenia. Panuje tutaj bardzo miła atmosfera, nie spotkałem jeszcze "chamstwa" ze strony graczy. Serwer wzbogacony o autorskie wtyczki, quizy, mini-gry, dodatkowo często organizowane są różnorakie konkursy. Polecam serdecznie każdemu, kto ma trochę wolnego czasu i chciałby się dobrze przez ten moment bawić. :)

Opublikowano

Serwer jest dużo lepszy od aktualnych konkurentów, którzy nie umieją dotrzymać zasad wolnego rynku ;)

Wśród graczy panuje miła atmosfera, częste eventy. Administracja godna polecenia. Polecam!

Opublikowano

Ja tam polecam ze względu na @Damiana, który, mam wrażenie, traktuje ten serwer jak sens życia. :) 

Widać, że się chłopak stara i dba o projekt, a sam w sobie serwer jest ciekawy, i zdecydowanie lepszy od konkurencji. 

Kiedyś było dobrze, a teraz jest jeszcze lepiej!

Polecam wszystkim i powodzenia życzę. ;) 

Opublikowano

Wspaniały grafik... najlepiej zajebać grafikę z gier / programów pozmieniać napisy i uznać za własne...

Tabelki z LOL-a tylko zmieniony napis... i pierwsza grafika zaje* z worlda ;x... GJ... a przynajmniej tak wygląda...

Server nie najgorszy ale nie najlepszy...

w polsce chyba nie ma konkurencji bo przynajmniej JA nie znam innego publicznego servera w Polsce...

ale znam kilka dużo lepszych serverów zagranicznych... 

co do budowli... bieda taka sama jak grafika na forum ;x...

jak na polskę jest to dobry server :)...

Opublikowano

Server naprawdę fajny, miło się gra. Administracja dba o server 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...