Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usuń plik switch bot i po sprawie :)

pomogło dzięki, teraz jeszcze tylko problem przesuwania paska przy innej rozdzielczości i można grać normalnie ;p (ktoś, coś poradzi?  - na rozdzielczości jaką mam pulpit nie pogram bo jest z zbyt wysoka i wszystko w grze jest za małe, żeby przeczytać czat aż muszę głowę do monitora przybliżyć :D )

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło by było gdybyś...

- Dodał więcej % do zrobienia KD na +5.
- Naprawił Depozyt.
- Zmienił drop z futrzaków,na jakieś przydatne ulepy itd...
- Usunął Roski na Magię bo dają aż 20% -,-...

- Poprawił drop z bossów aby był atrakcyjniejszy chodzi o bosy z lochów.
- Dodał Niekończące się poty + aby więcej leczyły.
- Wyrównał klasy pod względem pvp.
- Dodał większy drop klejnotów,najlepiej gdyby dropiły z bossów w lochach nawet po te 15-30 sztuk każdego lub losowo.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Miło by było gdybyś...

- Naprawił Depozyt.

- Dodał większy drop klejnotów,najlepiej gdyby dropiły z bossów w lochach nawet po te 15-30 sztuk każdego lub losowo.

z tym ostatnim się nie zgodzę :)

Klejnoty lecą bardzo dobrze z futrzaków ;) na 200 futrzaków przypada ok 15 każdej :)

Opublikowano

Miło by było gdybyś...

- Naprawił Depozyt.

1. ulepszanie może być, ale niech bedzie większa na włożenie.

2. Jestem za ;3

3. Dropią ulepy ale słabo

4. Usunać roske na magię? ahaha. I tak Bm każdego jedzie jak zrobi perf eq i Ty chcesz roske na magie? w dodatku healer i smok ze skilli nic nie biją.

5. Przydałoby się.

6. za

7. Bm bije f c**j, WP jest jakiś przesadzony, bije mnie jak chce wp  60 lvl.

8. za

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

1. ulepszanie może być, ale niech bedzie większa na włożenie.

2. Jestem za ;3

3. Dropią ulepy ale słabo

4. Usunać roske na magię? ahaha. I tak Bm każdego jedzie jak zrobi perf eq i Ty chcesz roske na magie? w dodatku healer i smok ze skilli nic nie biją.

5. Przydałoby się.

6. za

7. Bm bije f c**j, WP jest jakiś przesadzony, bije mnie jak chce wp  60 lvl.

8. za

Co do punktu 4 zorientowałeś się wczoraj ruszał coś w klasach i niektóre miały kosmiczne z kosmosu dmg? Teraz będą robić porządny balans klas mam nadzieję,więc roski mogą usunąć.. To tak samo było jak miałem  60% magia 60% sztylety i ninja bez problemu z gorszym eq 25k walił bez kryta więc sam zauważ że bm-owi też dla picu podrasował staty,tak samo mental z początku mało bił potem ustawił tez +20k i zmniejszył.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ile ludzi tu gra? Warto zaczynać czy są problemy z serwerem?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

działa nie działa ? juz po 20.. na stronie ch1 online,ale zalogowac sie nie mozna.  :rolleyes:  :huh:

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

działa nie działa ? juz po 20.. na stronie ch1 online,ale zalogowac sie nie mozna.  :rolleyes:  :huh:

Jeszcze offline, miło byłoby gdyby tutaj / na stronie serwera napisali że już online ;)

Opublikowano

Ile ludzi tu gra? Warto zaczynać czy są problemy z serwerem?

Ludzi gra +/- 100, ale chociaż jest z kimś pvp robić bo długo się nie expi wiec ludzie stoją w m1 i robią pvp ;)

Warto zaczynać, problemów większych z serwerem nie ma lecz są drobne poprawki lecz aż tak bardzo nie przeszkadzają w grze. :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

"Nie moĹźna siÄ poĹÄczyÄ z bazÄ danych
BĹÄd logowania z bazÄ mysql: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113"

To ja podziękuję ;d

Opublikowano

Hmm dzisiaj coś nie zagram chyba ;p

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Ludzi gra +/- 100, ale chociaż jest z kimś pvp robić bo długo się nie expi wiec ludzie stoją w m1 i robią pvp ;)

Warto zaczynać, problemów większych z serwerem nie ma lecz są drobne poprawki lecz aż tak bardzo nie przeszkadzają w grze. :)

+/- 100?! Nie bajeruj ludzi ... na starcie może i tyle było teraz gra max po 30 os. przy dobrych wiatrach, serwer ma za wiele błędów. Lepiej go zamknąć i odpalić za jakiś czas

Opublikowano

Serwer off?

Nie można się połączyć z bazą danych
Błąd logowania z bazą mysql: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113

Wywala mi takie coś, kiedy chce się zarejestrować.

Opublikowano

Nie skomentuje zachowania XxErionxX, Pana postawa wobec graczy jest delikatnie śmieszna, "nie wlaczalem poniewaz wrocilem do domu o 23"... Osobiście nie mam zamiaru grać, pomimo iż prezentacja ciekawa.

Opublikowano

Serwer jest off wczoraj juz nie wlaczalem poniewaz wrocilem do domu o 23... Zapraszam do gry : )

Erion przecież w nocy ludzie też grają :)

Pomyśl nad rozwiązaniem usunięcia bonów do expa lub dodaniem jednego bonu który działa na każdego moba.. bonuje już bronie po 2h i nic ciekawego nie znalazłem.. jest to easy/pvp to o eq z perf bonami nie powinno być ciężko.. co ja mam 2 dni bonować głupie bronie i tarcze?..

Opublikowano

@XxErionxX Nie wiem co Ty robisz, wrzucasz coś, czy pobierasz, ale nie rób tego, bo muli serwer! To nie jest dedyk, że masz hosting, tylko no-hamachi. To samo było kiedy miałeś serwer hamachi, cały czas muliło, bo coś pobierałeś.

Opublikowano

Nie skomentuje zachowania XxErionxX, Pana postawa wobec graczy jest delikatnie śmieszna, "nie wlaczalem poniewaz wrocilem do domu o 23"... Osobiście nie mam zamiaru grać, pomimo iż prezentacja ciekawa.

:)

Erion przecież w nocy ludzie też grają :)

Pomyśl nad rozwiązaniem usunięcia bonów do expa lub dodaniem jednego bonu który działa na każdego moba.. bonuje już bronie po 2h i nic ciekawego nie znalazłem.. jest to easy/pvp to o eq z perf bonami nie powinno być ciężko.. co ja mam 2 dni bonować głupie bronie i tarcze?..

No ale ile ludzi gra w nocy 5 ? :O

Erion myślisz nad dedykiem?

Nie

A dozorca nadal nie dziala  :D

Najsmieszniejsze jest to ze w nim zadnego bledu nie ma a za uja nie chce dzialac :O

@XxErionxX Nie wiem co Ty robisz, wrzucasz coś, czy pobierasz, ale nie rób tego, bo muli serwer! To nie jest dedyk, że masz hosting, tylko no-hamachi. To samo było kiedy miałeś serwer hamachi, cały czas muliło, bo coś pobierałeś.

Czarku serwer muli od ddos'ow a nie od tego ze cos pobieram bo wczoraj caly dzien mnie na kompie nie bylo :O

8999514546913221016689.png

Opublikowano

:)

No ale ile ludzi gra w nocy 5 ? :O

Nie

Najsmieszniejsze jest to ze w nim zadnego bledu nie ma a za uja nie chce dzialac :O

Czarku serwer muli od ddos'ow a nie od tego ze cos pobieram bo wczoraj caly dzien mnie na kompie nie bylo :O

DDos wywali ci neta szybciej niż myślisz, to nie jest dedyk że ma filtry bóg wie jakie.

Co do liczby graczy to nawet dla tych 5 graczy powinieneś włączać serwer  :) 

Sztuką jest utrzymać graczy.

@anty W ile max?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...