Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

:)

No ale ile ludzi gra w nocy 5 ? :O

Nie

Najsmieszniejsze jest to ze w nim zadnego bledu nie ma a za uja nie chce dzialac :O

Czarku serwer muli od ddos'ow a nie od tego ze cos pobieram bo wczoraj caly dzien mnie na kompie nie bylo :O

Z taką postawą to nie wiem czy sens jest w ogóle, aby ten serwer istniał. Będziesz czekał aż wejdzie 1k ludzi tak samych z siebie i wtedy, dopiero z gwarancją graczy się opłaca? Serwer w takim stanie nie ma żadnej przyszłości. Sam client to samo.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Z taką postawą to nie wiem czy sens jest w ogóle, aby ten serwer istniał. Będziesz czekał aż wejdzie 1k ludzi tak samych z siebie i wtedy, dopiero z gwarancją graczy się opłaca? Serwer w takim stanie nie ma żadnej przyszłości. Sam client to samo.

Gdyby się postarał z reklamą grałoby tu +/- 400 osób bo to fajny serwer pvp, ale bez chęci no zamiast tych 400 jest 40.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jak dziecko powiadasz? Śmieszny człowieczku jesteś. Krótko i na temat jesteś frajerem, szmatą, lizodupem oraz fałszywą kurwą. Dobrze wiesz za co Cię zbanowałem na TS. Nie będę przesiadywał z takim "czymś" jak Ty chciałem napisać zwierzęciem ale obraziłbym zwierzęta. Jeśli chcesz zapytać Eriona o sprawy serwerowe zrób to w tym temacie lub w grze na PW. Jak Ci coś jeszcze nie pasuje, to mogę się inne os. wypowiedzieć na Twój temat i nie spam Erionowi prezentacji "gófnie". Dziękuję /// Erio.

Widzisz Erio zachowuje sie jak dziecko :) Ja tez zostałem zbanowany przez niego z powodem "Wypierdalaj<3"Mało tego ukradł mi VPS`a ... ale tu sie juz nie będe wypowiadał..Ogólnie nie polecam

Opublikowano

Jak dziecko powiadasz? Śmieszny człowieczku jesteś. Krótko i na temat jesteś frajerem, szmatą, lizodupem oraz fałszywą kurwą. Dobrze wiesz za co Cię zbanowałem na TS. Nie będę przesiadywał z takim "czymś" jak Ty chciałem napisać zwierzęciem ale obraziłbym zwierzęta. Jeśli chcesz zapytać Eriona o sprawy serwerowe zrób to w tym temacie lub w grze na PW. Jak Ci coś jeszcze nie pasuje, to mogę się inne os. wypowiedzieć na Twój temat i nie spam Erionowi prezentacji "gófnie". Dziękuję /// Erio.

Nie przesadzasz z tymi pozdrowieniami ? :D

Takiego administratora na serwerze ja bym nie chciał..

­

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, a moge wiedziec ile ludzi online w godzinach szczytu?

Dziś o 12 w m1 stało 7 osób łącznie ze mną + jakieś 4 w jinno + 10 expiących max.

+/- 25 online bo jest 0 reklamy choć serwer fajny lecz zakończyłem już tu swoją przygodę.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jak się ma wyje*ane na serwer jak Erion, to taka ilość graczy, czyli 10/15 jest na cały serwer w godzinach szczyty. :)

Nie polecam, 0 zainteresowania serwerem. Forum wielce miało działać na dniach od startu, a nadal nie działa i zapewne prędko nie będzie, szybciej serwer padnie. ^^

Opublikowano

Jak się ma wyje*ane na serwer jak Erion, to taka ilość graczy, czyli 10/15 jest na cały serwer w godzinach szczyty. :)

Nie polecam, 0 zainteresowania serwerem. Forum wielce miało działać na dniach od startu, a nadal nie działa i zapewne prędko nie będzie, szybciej serwer padnie. ^^

Obiecanki cacanki ^.^

Potwierdzam, 0 zainteresowania, wcześniej Erion coś robił a teraz lache kładzie i nawet na gg nie odpisze odnośnie serwera.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Faktycznie, ostatnio wbiłem z ciekawości sprawdzić ile osób gra, były to godziny szczytu, w m1 można było spotkać Eriona i jakiegoś ziomka, który stał :|

Gość Lajk™
Opublikowano

off/on ? Dzieje się coś? jakieś modernizacje czy coś ? ;)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...