Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche rzeczy do poprawy jest, ale jak najbardziej zachęcam do grania. 

:)

Polecałbym zrobić tak, żeby łuczniki i mistyki i inne syfy żeby podchodziły, bo to wkurwiające jest ze trzeba się z nimi męczyć.

Był reset? Bo dostałem znowu questa o Dezerterze, i dwie skrzynki na 1lv.

...

Jestem za.

Game mu się coś zrypał i coś świrował z tym, mówił, że od 22 do 00:00 jest przerwa i naprawia wszystko.

Jop

aby podchodziły lub niech je wykasuje całkiem :)

NIE WBIJAJCIE NA LIVE-SPEAK.PL Noob admini ... Strzała czy jak on tam ma zbanował mnie dziś pod preketstem "podrywasz mi dziewczyne" Erion radze zmienic ts bo serio przez takie cos gracze odejdą.

Pogadam z NowaSS'em zobaczymy co z tego wyjdzie..

Nie można się zarejestrować.

Mozna

usuńcie ten komentarz.

Aha

/..../

A wiec tak na serwerze da sie ulepszac kd +4 na +5 :)

Zostal usuniety Kilof z dropu :)

Fryzurki zostaly dodane do sklepikow !

Moby w atlantydzie v2 nie omdlewaja

Zapraszamy na serwer ! :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Ubogi system ulepszeń ;c 

Dobry jest... :)

Siemka. Dlaczego nie mogę się zarejestrować?

Mozna dziala wszystko...

Wejdz na strone i nacisnij na Rejestracja

Czy w późniejszym etapie gry można zmienić profesje powiedzmy z bodego na mentala?

Mozna z dungeonow bedzie dropila wam zmianka skilli :)

Opublikowano

Erion więc tak:
- Popraw nno w AV2 bo ciągle nno pada i dupa.. ( po prostu mistyki i luczniki wbijaja mi non stop nno i nie moge skilla uzyc )
- Usun / zrob tak zeby luczniki i mistyki podchodzily. Lub je usun.
- Popraw trochę expa, bo mi ledwo co leci na ninjy.
- Popraw zeby rekawice zlodzieja, PD i inne zakladane dodatki sie pojawialy, i mozna bylo je zdejmowac.

Opublikowano

Widzę, że już nie potrzeba matowych do ulepszania  :D fryzury dodane, ale dla Sura kobiety już zabrakło ? łuczniki i mistyki w av2 to kabaret - nie dość że NNO nie działa, to jeszcze zabawa z nimi jest przednia . Nie wiem skąd brać tyle kryształów na update ? robić dropa i bić metki w m1 ? zabicie 500 demonów, a w nagrodę x2 kamień duchowy ? na co to komu ? poza tym, nadal wypadający syf, nikomu nie potrzebny typu grzyby tue, bez i słabej jakości oręż albo z pluszaków fajerwerki  :D

Opublikowano

Widzę, że już nie potrzeba matowych do ulepszania  :D fryzury dodane, ale dla Sura kobiety już zabrakło ? łuczniki i mistyki w av2 to kabaret - nie dość że NNO nie działa, to jeszcze zabawa z nimi jest przednia . Nie wiem skąd brać tyle kryształów na update ? robić dropa i bić metki w m1 ? zabicie 500 demonów, a w nagrodę x2 kamień duchowy ? na co to komu ? poza tym, nadal wypadający syf, nikomu nie potrzebny typu grzyby tue, bez i słabej jakości oręż albo z pluszaków fajerwerki  :D

edit. na baronównę zeżarło 5 kluczy zamiast jednego, do tego kręte z eq znikły w niewyjaśnionych okolicznościach  :D

Opublikowano

Czemu nie moge sie zarejestrowac?

W ile wbija się max lvl?

Podczas rejestracji mi to wyskakuje 

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/sites/a/an/ant/antham2.za.pl/register.php on line 84

Tylko ja tak mam?

mam tak samo

Opublikowano

Erion więc tak:

- Popraw nno w AV2 bo ciągle nno pada i dupa.. ( po prostu mistyki i luczniki wbijaja mi non stop nno i nie moge skilla uzyc )

- Usun / zrob tak zeby luczniki i mistyki podchodzily. Lub je usun.

- Popraw trochę expa, bo mi ledwo co leci na ninjy.

- Popraw zeby rekawice zlodzieja, PD i inne zakladane dodatki sie pojawialy, i mozna bylo je zdejmowac.

- Odnośnie AV2 gdy schodzi się z wierzchowca wtedy nno puszcza więc polecę ci zdjąć i założyć tarczę na nowo.

- Jestem za tym tak samo jak ty w grze pisałem o tym do niego.

- Exp jest idealnie dopasowany,jeśli expisz na początku AV2 to leć na ziny jest o wiele lepszy exp.

- Po co ma zajmować slota,rękawica i PD działają jak dłonie kryta gdy się kliknie na górze pisze ile czasu działa,jest to fajna sprawa i działa PD jak i rękawica.

Oczywiście polecam i zachęcam na serwer miło się gra nie za ciężko nie za łatwo  ;).

Ps.Małże byście zrobili po 200 w jednym slocie a nie po 20 :(

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

W ile wbija się max lvl?

Podczas rejestracji mi to wyskakuje 

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/sites/a/an/ant/antham2.za.pl/register.php on line 84

Tylko ja tak mam?

REJESTRACJA jest na stronie podana nie wchodz w linki stad

Czemu nie moge sie zarejestrowac?

mam tak samo

UP

Smocza Komnata (75Lv)

co drop?

-Komnata Pająków (85Lv)

co drop? 

Pajaki do poprawy // Smok lizak i ppk

- Odnośnie AV2 gdy schodzi się z wierzchowca wtedy nno puszcza więc polecę ci zdjąć i założyć tarczę na nowo.

- Jestem za tym tak samo jak ty w grze pisałem o tym do niego.

- Exp jest idealnie dopasowany,jeśli expisz na początku AV2 to leć na ziny jest o wiele lepszy exp.

- Po co ma zajmować slota,rękawica i PD działają jak dłonie kryta gdy się kliknie na górze pisze ile czasu działa,jest to fajna sprawa i działa PD jak i rękawica.

Oczywiście polecam i zachęcam na serwer miło się gra nie za ciężko nie za łatwo  ;).

Ps.Małże byście zrobili po 200 w jednym slocie a nie po 20 :(

Malze dzis beda po 200 ! :)

Klasy zostaly ZBALANSOWANE oczywiscie jeszcze jest troche do poprawki ale to chwile mi tylko zajmie i nie potrzeba bedzie zadnych przerw :) !! :3 Zapraszam do gry !!

Opublikowano

Włączam klienta a tam co?.. odpada się bs :O po cholere, nie mogliście go już wbudować do klienta albo zrobić osobną ikonkę ?
@Edit

Zrobiłem inną rozdzielczość metina niż mam pulpitu, wyłączyłem klienta i pasek starty mam w połowie ekranu (nie mogę go przesunąć)  <_<  xD  xD 
Jednak dobrze byłem uprzedzony do serwerów no hamachi. ;)

Opublikowano

Dzis na serwerze bedzie przerwa do okolo 20 Godzinki :) Zapraszamy na serwer wieczorkiem

Co tak długo?.. nie da się w nocy? :/

Opublikowano

Jak tam z serwerem? Ile online? Jakieś nowości dodane i co zmienione?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...