Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo ddosy lecą

Takie serwery są dużą konkurencją mimo tego iż to jest serwer pvp, niby na chwile ale jest duże zainteresowanie.

Niestety na no hamachi będzie trudno odbić ataki  :) 

@anty Skąd skille poboczne?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Takie serwery są dużą konkurencją mimo tego iż to jest serwer pvp, niby na chwile ale jest duże zainteresowanie.

­

Na P od razu.

Serwer jest cały czas doprawiony do perfekcji - gra się bardzo fajnie, zapraszam wszystkich którzy lubią pvp ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

bo ddosy lecą

­

Na P od razu.

Serwer jest cały czas doprawiony do perfekcji - gra się bardzo fajnie, zapraszam wszystkich którzy lubią pvp ;)

Zostaly dodane kd powtorki do handlarki roski wchodza na max :)

Zapraszamy do gry ! Zaniedlugo zrobie forum byscie mogli podawac mi nowe propozycje :)

Eventy na dzis:

- OX (Nagrody: Kostiumy / Fryzurki)

Odbedzie sie on o 20:00 :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

juz nic a ile osob serwer? :)

Narazie tak do 50+ :)

Cały czas lagi + Erion sam nie ogarnia serwera ... Wgl. jak on sie zachowuje na TS w stosunku do graczy. NIE POLECAM.

Lagi sa poniewaz mamy ddo'sy narazie jest wszystko ok :) Przepraszam ile razy mozna powtarzac by byli przez chwile cicho.. 20 osob chce bym zrobil cos :) No powiedz ze bys sie nie wkurzyl.

7312114294726711016689.jpeg

Dzisiejsze Zuo :)

Opublikowano

Narazie tak do 50+ :)

Lagi sa poniewaz mamy ddo'sy narazie jest wszystko ok :) Przepraszam ile razy mozna powtarzac by byli przez chwile cicho.. 20 osob chce bym zrobil cos :) No powiedz ze bys sie nie wkurzyl.

7312114294726711016689.jpeg

Dzisiejsze Zuo :)

Wbije na serwer :P jednak . Mam pytanko możesz mnie na tsie odbanować jak chce pogadać z graczami lub coś . Zrobiłem dziś coś eriowi nic a on ban yebany smieć .

Opublikowano

Wbije na serwer :P jednak . Mam pytanko możesz mnie na tsie odbanować jak chce pogadać z graczami lub coś . Zrobiłem dziś coś eriowi nic a on ban yebany smieć .

chyba masz unbana :)

DePlay nagral cos z serwera :) Mam nadzieje ze sie spodoba:

Opublikowano

Właśnie zakończyłem tutaj grę, niby w miarę serwer ale ... sporo niedociągnięć, wypadający syf na ziemię, syf z pluszaków niepotrzebny, a teraz zbugowana mapa góra Sohan gdzie chciałem podropić matowe - ale nie da się podropić, gdyż dochodzę do ściany i koniec  :D próbowałem przejść i efekt taki sam  xD do tego jak na easy w grocie łuczniki i magi powinny podchodzić, nie działający magazyn w dużym skrócie .

Opublikowano

tym filmikiem będziesz miał 1k online :D

Ciebie tu nikt nie pytal :) Twoim filmikiem napewno mialbym 100000k online.

Właśnie zakończyłem tutaj grę, niby w miarę serwer ale ... sporo niedociągnięć, wypadający syf na ziemię, syf z pluszaków niepotrzebny, a teraz zbugowana mapa góra Sohan gdzie chciałem podropić matowe - ale nie da się podropić, gdyż dochodzę do ściany i koniec  :D próbowałem przejść i efekt taki sam  xD do tego jak na easy w grocie łuczniki i magi powinny podchodzić, nie działający magazyn w dużym skrócie .

Dzieki :)

/ Roski sa na max.. Zostala dodana szkata do handlarki... Poprawilem % ulepszania broni / zbroji / bizuteri :)

Zapraszam...

Opublikowano

a obejrzałem tą prezke na Yt,lekko mnie zachęciła zasysam clienta zobaczymy co z tego wyjdzie...

a co do rejestracji

"Nie moĹźna siÄ poĹÄczyÄ z bazÄ danych

BĹÄd logowania z bazÄ mysql: Access denied for user 'root'@'193.203.99.1' (using password: YES)"

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam ! Serwer z*******y, tak jak ludzie.

a obejrzałem tą prezke na Yt,lekko mnie zachęciła zasysam clienta zobaczymy co z tego wyjdzie...

a co do rejestracji

"Nie moĹźna siÄ poĹÄczyÄ z bazÄ danych

BĹÄd logowania z bazÄ mysql: Access denied for user 'root'@'193.203.99.1' (using password: YES)"

Juz all dziala dzis mialem nie male problemy z game wiec jeszcze naprawiam duzo rzeczy ale grac mozna normalnie ! :)

Opublikowano

Juz all dziala dzis mialem nie male problemy z game wiec jeszcze naprawiam duzo rzeczy ale grac mozna normalnie ! :)

Strona nadal nie trybi rejestracja.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

1 nie dziala rejestracja, blad bazy

2 spolszczcie strone, to nie jest nic trudnego

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Strona nadal nie trybi rejestracja.

1 nie dziala rejestracja, blad bazy

2 spolszczcie strone, to nie jest nic trudnego

Człowiek by pograł,ale niestety nie idzie się zarejestrować :/,więc raczej sobie odpuszczę.

Rejestracja do 00 : 00 nie bedzie dzialala !

Na serwerze od 22:00 Do 00:00 Bedzie przerwa majaca na celu naprawe bledow :)

Opublikowano

Polecałbym zrobić tak, żeby łuczniki i mistyki i inne syfy żeby podchodziły, bo to wkurwiające jest ze trzeba się z nimi męczyć.
Był reset? Bo dostałem znowu questa o Dezerterze, i dwie skrzynki na 1lv.

Opublikowano

Polecałbym zrobić tak, żeby łuczniki i mistyki i inne syfy żeby podchodziły, bo to wkurwiające jest ze trzeba się z nimi męczyć.

Jestem za.

Game mu się coś zrypał i coś świrował z tym, mówił, że od 22 do 00:00 jest przerwa i naprawia wszystko.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

aby podchodziły lub niech je wykasuje całkiem :)

NIE WBIJAJCIE NA LIVE-SPEAK.PL Noob admini ... Strzała czy jak on tam ma zbanował mnie dziś pod preketstem "podrywasz mi dziewczyne" Erion radze zmienic ts bo serio przez takie cos gracze odejdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...