Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nadchodzącym wyłączeniu gry?

kulka5010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie nie powinni zamykać serwerów, gra na nich sporo osób, nie ma tak, że gdzieś w mieście jest pusta droga, lub nikogo nie ma. Wszędzie spotykasz innych graczy, bez względu na porę dnia czy nocy. Wydaje mi się, że jest to jedynie skok na kasę ze względu, że rejestracja była darmowa to EA powiedziało sobie: "Czo Wy darmozjady będziecie grać za darmo, wyłączymy serwery, a za jakiś czas ukaże się NFS jak World, ale płatny lub poprostu z płatną rejestracją."

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To było do przewidzenia. Za dużo na tym tracili. Gdyby nie boty itp to zapewne serwery stałyby jeszcze z kilka lat.

Te boty to wina EA, bo gdyby od razu wprowadzili sensownego anty-cheata to problemu by nie było.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wprowadzili car packi za igc, otworzyłem ich "trochę"

jaguar e-type zielony
nissan 200sx
renault sport clio v6 x2
ford shelby gt500 super snake
subaru impreza x4
mazda rx-7 rz x2
toyota supra
scion tc
bmw z4 gt3 team nfs
nissan 350z underground 2 edit
silviax3
ford shelby terlingua ford mustang
dodge hemi cuda
scirocco wyścigowy chłopie (?)
scirocco zack
supra shift edit
aston martin dbs
zero yonx2
renault sport megane policyjne
nissan 240 sx
pontiac firebird formula
chrystler hemi czerwony moloch
renault sport megane
dodge challenger concept
nissan 370z
dodge charger super bee
mitsubishi lancer evo ryo
toyota mr2
nissan fairlandy
lambo miura
ww golfx2
cayman s łowca skarbów
cayman s shift edit
el camino ss czerwony moloch
lexus is300 łowca skarbów
mercedens benz slr mclaren 722 edit
audi tt rs coupe
chrysler hemi
toyota corolla

Taki tam drop, lipa trochę :s

Opublikowano

Mi póki co wypadła 2x supra pod rząd. :D Zbieram kasę na kolejne CPP.

Skoro już CPP dodali za darmo to powinni również dać Plat. packi.

Opublikowano

Eh... szkoda, w sumie jedyna gra online która przytrzymała mnie na naprawdę długo (nie licząc jeszcze darkorbit).

Widzę, że panowie z EA pokazują teraz środkowy palec do graczy bo coś im się hajs nie zaczął zgadzać...

Opublikowano

Jedyna darmowa gra wyprodukowana EA, która mi się spodobała i przy której spędziłem mnóstwo godzin. Mam nadzieję, że nie skończą tak wszystkie darmowe gry - byłoby to nieludzkie wobec osób, które wydały na nie mnóstwo pieniędzy. <_<

sygnatura_1.png

Opublikowano

Sam troszeczkę grałem w tą grę, ale moim zdaniem powinna być jakaś rekompensata dla tych co wydali hajs na tą grę oraz na inne gry F2P tego studia.

graphic.png

Opublikowano

Chce wam się jeszcze grać i te car packi otwierać, skoro gra już nie ma przyszłości ?

Ja od czasu do czasu jeszcze gram.

Sprawdzam wozy, których wcześniej nie miałem okazji ograć i parę "niespodzianek" znalazłem.

Np. Porsche 914 to koks w A jakich mało, bardzo dużo frajdy daje ten wóz, polecam przetestować i go trochę podkręcić :P.

Opublikowano

Chce wam się jeszcze grać i te car packi otwierać, skoro gra już nie ma przyszłości ?

Od samego początku było to wiadome... a pozostały czas warto wykorzystać.

Podobny los czeka każdą grę przez sieć i niekoniecznie p4f(Wowy, Metki, LoL)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszyscy mówicie ze czas w worldzie przepadł i nie potrzebnie straciliscie czas... Ale to nie prawda... Świetnie się bawiliscie... satysfakcja z nowego auta była wielka (jeżeli nie cheatowaliscie)...

@UridiumWars_ADM pomógł bym ale nie znam programowania.. . No chyba ze HTML ...Ale to tak w 1/4 :/

76561198180869410.png
Opublikowano

btw kto ma pudełko nfs world jak mi się będzie chiało to cykne fotke kiedyś za 50 zł kupiłem nigdy go nie wywale <3

Gdzieś mam takie pudełko <3... Szkoda ze był tam tylko kod... Żadnej płyty... Szkoda Ale zawsze coś ;)

76561198180869410.png
Opublikowano

btw kto ma pudełko nfs world jak mi się będzie chiało to cykne fotke kiedyś za 50 zł kupiłem nigdy go nie wywale <3

Ja mam :P

f

Opublikowano

też posiadam pudełko! kiedys myslalem ze trzeba kupic, zeby grać... xdd w sumie nie żałuje bo kupiłem sobie lambo i miałem mnożniki ;D oj te czasy w ktorych murcielago było nie do objechania ;D

Opublikowano

Cóż stało się, wyłączyli grę a tym samym stracili niektórych graczy. Będę tęsknił za World, mimo iż mamy Offline'ową wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...