Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o nadchodzącym wyłączeniu gry?

kulka5010

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę głupio, że najpierw przywrócili grę do życia, a teraz ją zamykają.

Jestem ciekawy jednego. Skoro nie ma już Boostów to jak teraz będzie z kupowaniem aut? Dadzą wszystko za IGC?(marzenia xD)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Tez się zdziwiłem. Gra w sumie odżyła i teraz ja wyłączają. Tak samo dzieje się też z tytułami battlefielda, chociaż tam (przynajmniej w przypadku BF play4free) była kompletna klapa i mało nowych graczy.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Wszystkie gry online free zamykają, typowe ea widzę, hajs im się nie zgadzał.

Opublikowano

No i dobrze, Ci którzy dali się przelecieć zostali wyruchani. EA nie różni się niczym od Gamefail czy Bugpoint. Im mniej takich firm na rynku tym lepiej, ale co się poradzi że część graczy to pato i takie firmy mają lepsze dochody niż firmy, które robią porządne gry ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

[*]

Prima aprilis było 1 kwietnia... trochę się spóźnili.

Mogliby przynajmniej zwrócić niektórym trochę kasy wydanej na grę...

f

Opublikowano

Ja wydałem dużo na tą grę. Są takie osoby, które na gry play4free wydali ponad 3000 zł. Ja wydałem pewnie gdzieś 500 zł. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Szkoda. Naprawdę lubiłem tą grę, fajnie się przy niej bawiłem. Nie ma co, już nie mam czego tu szukać.

Ale dziwne, że zmieniają rotację tras, a tu nagle J*B! Koniec. 

Dział też już można powoli zamykać, wątpie, że ktoś będzie chciał pomocy w dobraniu samochodu - skoro grę już można uznać za zamknięto.

Gówniane posunięcie ze strony EA, widać jacy są chciwi. Pieniążek się nie zgadza, trzeba zamknąć grę. Wiem, to dziwne, żeby utrzymywać grę, jeżeli są małe dochody $_$, ale mają pełno gier, które to nadrabiają na luzie. Szkoda, jedna z ostatnich lepszych wyścigowych gier, w które miałem okazję pograć. Nie widzę żadnych free-to-play gier wyścigowych (nie, nie WoS). Trudno, fajnie się bawiłem. 

Wiele jeszcze można było zrobić, pamiętam jak @TheVolume czy ktoś 'rozmawiał' z pracownikiem studia, mieli ''coś'' zrobić..

Chujnowe posunięcie, wiele osób od kilku lat grało w te gry (wszystkie F2P EA) i nigdy im się nie nudziła, a teraz takie gówno strzelają. Gdzie ja teraz znajdę fajną grę z możliwością tuningu? Kupa. Ostatnie NFS coraz gorsze, absolutny brak tuningu. Same gówno. A o nowym ni widu, ni słychu.

Zrobili to w najmniej spodziewanym momencie. Gra się podnosi, a tu close. Gdyby to zrobili po roku czitowania to w porządku, ale no niestety. Takie życie.

Wiadomo już, że to jest ostateczne posunięcie i żadne petycje czy inne gówna nie pomogą. To już koniec, nie ma co diamentów zbierać, skoro i tak to wszystko zniknie.

Opublikowano

Szkoda. Naprawdę lubiłem tą grę, fajnie się przy niej bawiłem. Nie ma co, już nie mam czego tu szukać.

Dział też już można powoli zamykać, wątpie, że ktoś będzie chciał pomocy w dobraniu samochodu - skoro grę już można uznać za zamknięto.

Gówniane posunięcie ze strony EA, widać jacy są chciwi. Pieniążek się nie zgadza, trzeba zamknąć grę. Wiem, to dziwne, żeby utrzymywać grę, jeżeli są małe dochody $_$, ale mają pełno gier, które to nadrabiają na luzie. Szkoda, jedna z ostatnich lepszych wyścigowych gier, w które miałem okazję pograć. Nie widzę żadnych free-to-play gier wyścigowych (nie, nie WoS). Trudno, fajnie się bawiłem. 

Wiele jeszcze można było zrobić, pamiętam jak @TheVolume czy ktoś 'rozmawiał' z pracownikiem studia, mieli ''coś'' zrobić..

Chujnowe posunięcie, wiele osób od kilku lat grało w te gry (wszystkie F2P EA) i nigdy im się nie nudziła, a teraz takie gówno strzelają. Gdzie ja teraz znajdę fajną grę z możliwością tuningu? Kupa. Ostatnie NFS coraz gorsze, absolutny brak tuningu. Same gówno. A o nowym ni widu, ni słychu.

Zrobili to w najmniej spodziewanym momencie. Gra się podnosi, a tu close. Gdyby to zrobili po roku czitowania to w porządku, ale no niestety. Takie życie.

Wiadomo już, że to jest ostateczne posunięcie i żadne petycje czy inne gówna nie pomogą. To już koniec, nie ma co diamentów zbierać, skoro i tak to wszystko zniknie.

Ja mam ponad 2 lata serii poszukiwań skarbów.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

I coś zrobili, ale nie tego się spodziewaliśmy :(

Dział przez jakiś czas jeszcze będzie żył... Swoją drogą to już mieliśmy tyle planów na przyszłość

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wiem, gra jeszcze chodzi, więc dział musi być.

Wszyscy mieli/śmy plany. Planowałem poczekać do następnej wyprzedaży MR2, wyliczyłem sobie wrzesień/październik. Byłem ciekaw, co będzie na 5 rocznice, jakie będzie następne wyzwanie, rotacje i weekendy IGC.

Chciałem sobie kupić Bossa '69, aktualnie w ogólnie nie miałem ochoty na grę, ale myślałem, że do tego miliona za jakiś czas dobiję. A teraz? Gónwo sobie co najwyżej dobiję, bo nawet jak go kupię to na marne, bo trochę czasu i wszystko idzie w niepamięć.

Wbiłem aktualnie 284 posty w tym dziale i nie planowałem przestać. Najwidoczniej, czas już kończyć.

Opublikowano

Mogliby przynajmniej zwrócić niektórym trochę kasy wydanej na grę...

Im zapewne przez myśl taka opcja nie przeszła. Poza tym warto pamiętać, że hierarchia w grach free to play (a zwłasza w grach od EA) wygląda tak: pieniądze > gracze.

Opublikowano

Dziwne jest to, że zostały dzisiaj rozdane nagrody pocieszenia za udział w ostatnim evencie a zaraz po tym nadeszła wiadomość o zamknięciu projektu.

Opublikowano

Zmieni się nazwę działu Need For Speed World na Need For Speeed. A co do EA, nie kupię od tych panów ani jednej gry.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Po wielu doświadczeniach z grami od EA, wszystkiego się spodziewałem, ale to co zrobili utwierdziło mnie w przekonaniu że to bezduszne świnie, robiące wszystko dla kasy. Sam fakt, że zamykają te gry był do przewidzenia, ale w życiu nie spodziewałem się że nastąpi to w tym momencie, kiedy world wraca do życia, a p4f ma się nieźle. Przeraził mnie też sam sposób w jaki to zrobili. (w ostatnim czasie w worldzie było dużo wyprzedaży i powrotów aut za sb, widocznie chcieli wyciągnąć wszystko do końca).

Podsumowując C**j im w dupsko, znajdziemy inną grę (byle nie od EA) w której się pobawimy xD

Macie jakąś alternatywę dla worlda?

Opublikowano

Ja wiem jedno wraz w wylaczeniem serwerow zegnamy sie z fajna (jedyna) zrecznosciowka, gdzie moglismy wspolnie pograc. Co nam po jakims The crew czy czyms innym. To zupelnie inna bajka, napierdalanie hybrydowymi samochodami z dupy wzietymi, gdzie co k***a, kolor najwyzej mozemy zmienic i na tym sie koncza mozliwosci. World jest dla mnie super gra, gdzie dostrzegamy nutke prawdziwych nfsow underground czy most wanted w szczegolnosci w sposobie prowadzenia samochodow... Ja sobie bede wracal czesto do undergranda i innych PRAWDZIWYCH gier zrecznosciowych gdzie mozna sie poscigac. World laczyl prawdziwych fanow nfsa, ktorzy wiedzieli co to PRAWDZIWY nfs. Na cala sytuacje mozna zadac sobie tylko jedno pytanie. Po c**j sie za to brali na nowo ( co nie powiem, zaczelo wychodzic ), jak teraz chca to k***a zamknac...

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Tyle czasu katowania klasowek poszedl sieeeee...

Teraz nadszedl czas katowania nfs undegroud 1/2 ,most wanted'a i carbona 

edit.w MW da rade przez internet grac czy tez sobie odpuscili?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...