Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador.pl

Ambrozjak

Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia ito. zostały zamienione?  

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia zostały zamienione?

• Tak
      187
    • Nie
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ambrozjak

Coś ze skilami zrobiliście już na serwerze ?

Zostały zmodyfikowane ?

Ps.Zagrałem na globalu wilkołakiem, zj3b4na postać dobrze, że tego nie dodaliście, i najlepiej będzie jak nie dodacie.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

@Ambrozjak

Coś ze skilami zrobiliście już na serwerze ?

Zostały zmodyfikowane ?

Ps.Zagrałem na globalu wilkołakiem, zj3b4na postać dobrze, że tego nie dodaliście, i najlepiej będzie jak nie dodacie.

Sura: Ognisty duch atakuje tylko zaznaczone cele

Healer: Zwiększono heal i DMG z burzy

Na razie to tyle.

Wilkołaka nie mamy zamiaru dodawać.

Opublikowano

Sura: Ognisty duch atakuje tylko zaznaczone cele

Healer: Zwiększono heal i DMG z burzy

Na razie to tyle.

Wilkołaka nie mamy zamiaru dodawać.

Może dobrym pomysłem było by:

Aby szaman smok mógł bufać tylko osoby z PT ?

Naprawione doświadczenie w PT ?

U szamana leczenie "zwiększenie ataku" zmodyfikujecie ? albo chociaż powiększycie ?

Opublikowano

Może dobrym pomysłem było by:

Aby szaman smok mógł bufać tylko osoby z PT ?

Naprawione doświadczenie w PT ?

U szamana leczenie "zwiększenie ataku" zmodyfikujecie ? albo chociaż powiększycie ?

Ci do buffowania osób tylko w PT to dla mnie bezsens.

Zwiększenie ataku dostanie buffa

Opublikowano

Ci do buffowania osób tylko w PT to dla mnie bezsens.

Zwiększenie ataku dostanie buffa

Wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie gdyż, jeżeli ktoś potrzebuje bufa to musi tą osobę expić, też często podczas pvp jakiś szaman mnie bufnoł a tak to nie będzie mógł bufać jeżeli go nie będę miał  w pt, też taka opcja przydała by się szamanowi leczenie.

A zrobisz tak jak zechcesz ;p

Doświadczenie w PT jest naprawione ? (znasz ten bug?)

Opublikowano

Polecam serwer ale coś mi się wydaję, że za dużo tych nowości i będzie dużo bugów :)

Starają się większość bugów wyeliminować do bety, a pozostałe wyjdą prawdopodobnie podczas bety a na starcie nie powinno być poważniejszych bugów, jedynie drobne.

@Ambrozjak Doświadczenie w PT jest naprawione ? (znasz ten bug?)

Będzie możliwość zablokowania eq hasłem ? (tak jak na vesteris)

Dodacie informację przy rejestracji aby użyli unikatowego hasła, aby nie było takie jak na innych serwerach ?

Oraz zabezpieczenie przed próbą znalezienia konta z innego serwa ? (5 razy wpisane źle hasło = blokada na kolejne próby 10min)

Tą blokadę najlepiej zastosować w grze i na stronce, dzięki temu nie będzie tyle kradzieży.

Po 10 minutach mamy kolejne 5 szans na wpisanie pasów, wpiszemy 5 razy nieprawidłowe pasy i znowu blokada i tak w kółko.

Blokada najlepiej aby była zakładana na klienta albo IP (nie znam się na tym)

Wymyśliłem to przed chwilkę nie wiem czy da radę w taki sposób zabezpieczyć masowe sprawdzanie kont.

W prezentacji nie ma wartości sztyletów, wachlarzy, łuków.

Informuj co jakiś czas nad czym pracujecie ;p

Opublikowano

Starają się większość bugów wyeliminować do bety, a pozostałe wyjdą prawdopodobnie podczas bety a na starcie nie powinno być poważniejszych bugów, jedynie drobne.

@Ambrozjak Doświadczenie w PT jest naprawione ? (znasz ten bug?)

Będzie możliwość zablokowania eq hasłem ? (tak jak na vesteris)

Dodacie informację przy rejestracji aby użyli unikatowego hasła, aby nie było takie jak na innych serwerach ?

Oraz zabezpieczenie przed próbą znalezienia konta z innego serwa ? (5 razy wpisane źle hasło = blokada na kolejne próby 10min)

Tą blokadę najlepiej zastosować w grze i na stronce, dzięki temu nie będzie tyle kradzieży.

Po 10 minutach mamy kolejne 5 szans na wpisanie pasów, wpiszemy 5 razy nieprawidłowe pasy i znowu blokada i tak w kółko.

Blokada najlepiej aby była zakładana na klienta albo IP (nie znam się na tym)

Wymyśliłem to przed chwilkę nie wiem czy da radę w taki sposób zabezpieczyć masowe sprawdzanie kont.

W prezentacji nie ma wartości sztyletów, wachlarzy, łuków.

Informuj co jakiś czas nad czym pracujecie ;p

Nie ma wartości wszystkich itemów gdyż jest to bez celowe. Podałem miecze itp. aby Gracze zauważyli nasz wkład w serwer, wartości innych itemów też zostały zmienione.

Co do zabezpieczenia kont to myślę, że każdy ma swoją głowę i myśli.

Doświadczenie w PT jeszcze nie zostało naprawione. 

Opublikowano

Nie ma wartości wszystkich itemów gdyż jest to bez celowe. Podałem miecze itp. aby Gracze zauważyli nasz wkład w serwer, wartości innych itemów też zostały zmienione.

Co do zabezpieczenia kont to myślę, że każdy ma swoją głowę i myśli.

Doświadczenie w PT jeszcze nie zostało naprawione. 

Tylko nie każdy jest wróżką, i nie przewidzi kto wbije mu na konto, a nie każdy też wie o wycieku bazy pandory i kilku większych serwów, a większość osób zakłada takie same loginy i hasła, więc informacja przy rejestracji + blokada eq na hasło to w tych czasach dobre rozwiązanie.

Ps.Nie zależy wam na tym aby gracz mógł być bardziej zabezpieczony przed kradzieżą ?

Opublikowano

Tylko nie każdy jest wróżką, i nie przewidzi kto wbije mu na konto, a nie każdy też wie o wycieku bazy pandory i kilku większych serwów, a większość osób zakłada takie same loginy i hasła, więc informacja przy rejestracji + blokada eq na hasło to w tych czasach dobre rozwiązanie.

Ps.Nie zależy wam na tym aby gracz mógł być bardziej zabezpieczony przed kradzieżą ?

A co ma piernik do wiatraka?

Administracja nie odpowiada za kradzieże, za to ,że gracze używają takich samych loginów, haseł.

Za to, że gracze są tak nie odpowiedzialni dzieląc się passami z nowo poznanymi osobami a później płaczą, że ich okradziono....

Teraz rzadko kiedy są wycieki bazy...

Serio czytasz każdą informację / regulamin podczas rejki ? To gz dla Ciebie , bo większość na to nie patrzy tylko się rejestruje...

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o zapowiedź, ładna, miła dla oka grafika. Bardzo fajnie sie ogląda. Serwer też bardzo ładnie się prezentuje, być może zawitam ;)

2Ih6ff4.png

Opublikowano

Prezentacja ładna, myślę że poczekam na start ale wiadomo co idzie za taką ilością nowości, zobaczymy na starcie jak z bugami.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Moim zdaniem każdy Gracz ma mózg :)

Opublikowano

Ambro,  mistrzu kiedy dostaniemy więcej informacji, odnośnie startu chociażby bety? Dużo osób się niecierpliwi. 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ambro,  mistrzu kiedy dostaniemy więcej informacji, odnośnie startu chociażby bety? Dużo osób się niecierpliwi. 

Nie chcę podawać konkretnych dat. Wolę pracować spokojnie ;) 

Opublikowano

Ambro, ale beta testów możemy się spodziewać na weekend?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...