Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador.pl

Ambrozjak

Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia ito. zostały zamienione?  

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia zostały zamienione?

• Tak
      187
    • Nie
      152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ @ @ Ambrooo a BEETA?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak stoicie z Reklamą ? U kogo jest wykupiona? Lub u kogo będzie wykupiona? 

Serwer nastawiony bardziej pod Is?

Kiedy ta beta startuje na oko?

Reklama: BuenaCosta, Ananasek, Flipinski, MalyszSquad, MasterPiro, Wezzy - na razie tyle mamy ustalone. 

@ @ @ Ambrooo a BEETA?

3 dni przed startem, jak już wszystkie rzeczy będą gotowe.

Opublikowano

Wow, jestem pod wrażeniem, zapowiedź wygląda świetnie, a te skiny do broni poprostu boskie. Napewno zagram, z niecierpliwością czekam na start!

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Reklama: BuenaCosta, Ananasek, Flipinski, MalyszSquad, MasterPiro, Wezzy - na razie tyle mamy ustalone. 

3 dni przed startem, jak już wszystkie rzeczy będą gotowe.

Czyli reklama Dno Youtuba tak jak myślałem ;) Postaraj się o konkretnych Youtuberów bo na serwerze z taką reklamą przewiduje z 300-400 osób. 

A taki typ serwera przy takiej liczbie graczy się nie utrzyma. (Chodzi o gospodarkę) ! POzdro!

Opublikowano

Czyli reklama Dno Youtuba tak jak myślałem ;) Postaraj się o konkretnych Youtuberów bo na serwerze z taką reklamą przewiduje z 300-400 osób. 

A taki typ serwera przy takiej liczbie graczy się nie utrzyma. (Chodzi o gospodarkę) ! POzdro!

Nigdy nie widzialem wiekszej reklamy jesli chodzi o youtuberow na innych serwerach;d Ale z reszta sie zgodze

Opublikowano

Fajna prezentacja aż miło coś takiego oglądać. Zawitam. A wiadomo kiedy dokładny start serwera?

Podpinam się :)

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Mówiono wcześniej, że start przewidywano na 28 kwietnia, a z tego co wiem to nawet chyba beta nie ruszyła

Inne serwery typu atr*** przesuwały start nawet o pół roku. Serwer jest bardzo duży i wymaga dużo pracy. Pisałem, że beta będzie jak dojdziemy do aktualizacji v1.0 BETA, a na razie przygotowuję v0.8 ALPHA, więc trzeba jeszcze chwilę poczekać, nie zawiedziecie się na tym. Serwer jest projektem w który włożyłem najwięcej czasu i pieniędzy, zrobię wszystko aby wystartował, lecz wystartował w 100% gotowy. Nie będę oddawał Graczom do dyspozycji czegoś co będzie miało błędy, nawet małe błędy. Szanuję Graczy i serwer jest przygotowywany dla nich, gdyby zależało mi tylko na pieniądzach to wystartował by już dawno i nie był by w 100% skończony. Aktualnie w celu zabezpieczenia całego serwera zmieniamy hosting i nawiązaliśmy współprace z poważnymi osobami ze świata metina i serwerów prywatnych. Napiszę jeszcze raz - nie zależy mi na pieniądzach tylko na tym aby Gracze wchodząc na serwer wchodzili na coś co jest w 100% gotowe i wszystko działa jak należy i jest sprawdzone. 

Opublikowano

Inne serwery typu atr*** przesuwały start nawet o pół roku. Serwer jest bardzo duży i wymaga dużo pracy. Pisałem, że beta będzie jak dojdziemy do aktualizacji v1.0 BETA, a na razie przygotowuję v0.8 ALPHA, więc trzeba jeszcze chwilę poczekać, nie zawiedziecie się na tym. Serwer jest projektem w który włożyłem najwięcej czasu i pieniędzy, zrobię wszystko aby wystartował, lecz wystartował w 100% gotowy. Nie będę oddawał Graczom do dyspozycji czegoś co będzie miało błędy, nawet małe błędy. Szanuję Graczy i serwer jest przygotowywany dla nich, gdyby zależało mi tylko na pieniądzach to wystartował by już dawno i nie był by w 100% skończony. Aktualnie w celu zabezpieczenia całego serwera zmieniamy hosting i nawiązaliśmy współprace z poważnymi osobami ze świata metina i serwerów prywatnych. Napiszę jeszcze raz - nie zależy mi na pieniądzach tylko na tym aby Gracze wchodząc na serwer wchodzili na coś co jest w 100% gotowe i wszystko działa jak należy i jest sprawdzone. 

Czyli zapowiedz mozesz cls i w kosz bo zapowiedz mozna dodawac max miecha przed startem z tego co pamietam a juz miesiac mija zaraz

Opublikowano

Czyli zapowiedz mozesz cls i w kosz bo zapowiedz mozna dodawac max miecha przed startem z tego co pamietam a juz miesiac mija zaraz

no taka prawda DejmieN.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Start już niebawem! 

Otwieramy zapowiedź na nowo.

do soboty wystartyjecie ;) Jak reklama ? bedzie beta ? Wbije fajny serwer tylko zeby ne bylo bledow/bugow ;)

Opublikowano

do soboty wystartyjecie ;) Jak reklama ? bedzie beta ? Wbije fajny serwer tylko zeby ne bylo bledow/bugow ;)

Reklama aktualnie to: 

Ananas (19k) Flipinski (155k) Buena (14k) MasterPiro (8) i inni, już bardziej pod metka, beta będzie. 

Opublikowano

­Beka z całego teamu :D

LiveNet aka Douchebag czy jak mu tam aka wielki hakier co on to nie potrafi :D

Ambrozjak który "zatrudniał" 4 techników bo sam nic nie umie.

Wszystko co tu jest może być ogólnodostępne w każdej chwili :D

System skinów już dawno lata po necie.

Ogólnie do serwera nic nie mam, do Ambrozjaka również nic nie miałem, dopóki nie zaczął się wygrażać takimi osobami jak

Douchebag

LiveNet - To to samo ścierwo co jest wyżej wypisane

i nixem :D

Ja rozumiem, ktoś robi Ci nowości na zlecenia, ale żeby się wygrażać tymi osobami? Chodzi raczej tu tylko o nixa :)

Nie polecam i nie pozdrawiam.

Opublikowano

Również nie polecam, Kubuś za bardzo zgrywa cwaniaka, następnym razem nie broń się Michałkiem bo skończysz jak podludzie typu Cannzas.

# Pamiętaj nie szczekaj bo jesteś do zdmuchnięcia miśku. :3

01156920831638570790.png­

Pomocnik
Opublikowano

Dla mnie - osoby trzeciej, czyli gracza, który szuka fajnego serwera, żeby pograć, wasze kłótnie w tym temacie są bynajmniej żałosne. Nie znam osobiście Ambrozjaka, czy kogokolwiek tutaj, ale po wypowiedziach w TEMACIE wnioskuję, że jest on osobą dojrzałą, a jeden z was, który "zapożyczył" sobie pomysł zawołał kumpli i narobiliście bajzel całkowicie niepotrzebnie, bo mnie - gracza nie obchodzi czyj to jest pomysł tylko całokształt serwera i jego grywalność. Także darujcie sobie dalsze wypowiedzi w tym temacie, bo nic one tutaj nie wnoszą. Jest to moja perspektywa.

Gość Lajk™
Opublikowano

tutaj nawet 50online nie będzie....

Będzie niż na twoich 2 serwerach razem wziętych. ;)

Macie jakieś lepsze zabezpieczenia Anty DDoS ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...