Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador.pl

Ambrozjak

Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia ito. zostały zamienione?  

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia zostały zamienione?

• Tak
      187
    • Nie
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ambrozjak

Ehh, na forum serwera ludzie nie potrafią czytać ? 

Wbiłem do subfora Rekrutacja na Moderatora, sprawdziłem temat Moderator [Wzór] 

A następnie zauważyłem sporą ilość podań, a największy trol,  żadna z tych osób nie spełnia wymagań ;p 

Nie będę kandydatem, lecz nie lubię jak ktoś robi swoją pracę na odpierdol np. na tym forum użytkownik: spamer_BLEZUR_bot 

A, jeżeli osoba nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem, to później takie osoby  w administracji. 

Wyślijcie tym kolesiom % i wiadomość z treścią: "Naucz się czytać ze zrozumieniem" 

Pierwszego punktu nikt z nich nie spełnia. (podanie powinien napisać w chwili spełnienia wszystkich wymagań) 

​Co dziwne, wszyscy potwierdzili, że spełniają wymagania na moderatora.

I poprawcie:

Od Moderatora wymagamy:

na

Od Kandydata wymagamy:

lub

Od Użytkownika wymagamy:

Ps.Zauważyłem jeszcze coś: 

- Fringe, za krótko odpowiedział na punkt 6, zapomina o znakach interpunkcyjnych.

- Blackus, w podaniu nie ma punktów, za bardzo się rozpisał na 6 punkt,  zgubił kilka znaków interpunkcyjnych.

- Dami oraz Dawidzior zgubili kilka znaków interpunkcyjnych.

Od Moderatora wymagamy:

-75 postów

-Tydzień od rejestracji na forum

-Zerowy licznik ostrzeżeń

-Dobrej/b.dobrej reputacji na forum/serwerze

-Doświadczenia

kolego sympatyczny, Chihaya napisała na shoutboxie, że potrzebny moderator na już ! bodajże Dami, dokładnie nie pamiętam napisał ze nikt nie ma 75postów !, Ch. - odpisała że można to ominąć bo potrzeba na już ! 

Także troche Ci nie wyszło, sora :unsure: 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@Ambrozjak

Ehh, na forum serwera ludzie nie potrafią czytać ? 

Wbiłem do subfora Rekrutacja na Moderatora, sprawdziłem temat Moderator [Wzór] 

A następnie zauważyłem sporą ilość podań, a największy trol,  żadna z tych osób nie spełnia wymagań ;p 

Nie będę kandydatem, lecz nie lubię jak ktoś robi swoją pracę na odpierdol np. na tym forum użytkownik: spamer_BLEZUR_bot 

A, jeżeli osoba nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem, to później takie osoby  w administracji. 

Wyślijcie tym kolesiom % i wiadomość z treścią: "Naucz się czytać ze zrozumieniem" 

Pierwszego punktu nikt z nich nie spełnia. (podanie powinien napisać w chwili spełnienia wszystkich wymagań) 

​Co dziwne, wszyscy potwierdzili, że spełniają wymagania na moderatora.

I poprawcie:

Od Moderatora wymagamy:

na

Od Kandydata wymagamy:

lub

Od Użytkownika wymagamy:

Ps.Zauważyłem jeszcze coś: 

- Fringe, za krótko odpowiedział na punkt 6, zapomina o znakach interpunkcyjnych.

- Blackus, w podaniu nie ma punktów, za bardzo się rozpisał na 6 punkt,  zgubił kilka znaków interpunkcyjnych.

- Dami oraz Dawidzior zgubili kilka znaków interpunkcyjnych.

Od Moderatora wymagamy:

-75 postów

-Tydzień od rejestracji na forum

-Zerowy licznik ostrzeżeń

-Dobrej/b.dobrej reputacji na forum/serwerze

-Doświadczenia

Chihaya  napisała że trzeba na już więc w czym problem po 2 co cię obchodzi forum serwa na którym pewnie nawet grać nie będziesz ?

76561198131465169.png
Opublikowano

kolego sympatyczny, Chihaya napisała na shoutboxie, że potrzebny moderator na już ! bodajże Dami, dokładnie nie pamiętam napisał ze nikt nie ma 75postów !, Ch. - odpisała że można to ominąć bo potrzeba na już ! 

Także troche Ci nie wyszło, sora :unsure: 

Tobie raczej nie wyszło, osoba startująca na moda zbanowana GZ

Chihaya  napisała że trzeba na już więc w czym problem po 2 co cię obchodzi forum serwa na którym pewnie nawet grać nie będziesz ?

Twoje odpowiedzi są śmieszne, w jaki sposób można na forum grać ?

Dami zrobił kolejne multikonto Dami4 i startuje ponownie na moderatora, życzę ci kolejnego bana za kolejne multi.

Ps. @Ambrozjak jak to jest możliwe, że osoba która dostała perm'a nie została ponownie zbanowana, aby nie robił kolejnych multi zbanujcie go na IP.

Propozycja: Dodajcie na forum, maksymalnie 1 konto na 1 IP, + informację dla osób które próbują zarejestrować się na takim samym IP. Że maksymalnie 1 konto można posiadać na forum, to trochę zmniejszy ilość multikont.

Opublikowano

Tobie raczej nie wyszło, osoba startująca na moda zbanowana GZ

Tak, zostałem zbanowany ! ale to dlatego, że nie zgłosiłem tego, że na jednym IP będą 2 konta, w sumie - tłumaczyć się nie muszę . -.- 

@Ambro,  co z tym teamspeakiem ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Witam , kiedy start?

Prawdopodobnie 29 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Tak, zostałem zbanowany ! ale to dlatego, że nie zgłosiłem tego, że na jednym IP będą 2 konta, w sumie - tłumaczyć się nie muszę . -.- 

@Ambro,  co z tym teamspeakiem ?

Przeczytaj regulamin, multikonta nie są dozwolone na tamtym forum, możesz się wypierać, że zrobiłeś dla kogoś innego konto itp

Ale ja sam widziałem, że nabiłeś sobie mulciakiem Reputacje (Like) na forum.

@Ambrozjak

To jak zgłoszę, że będę posiadał na 1 IP wiele kont to nie dostane blokady ?

1.Ja

2.Mamuśka

3.Ojciec

4.Brat

5.Siostra

6.Babcia

7.Dziadek

8.Kolega

O w taki oto sposób 8 kont ?

@Fringe założyłeś dla siebie 2 konta, jeżeli 2 konto było by dla kogoś nie nabijał byś na nim postów i reputacji 1 kontu.

Opublikowano

Powinieneś dostać warna bo naprawdę nie piszesz na temat. To konto jest brata, ale wiadomka ze nie uwierzysz :x

@Ambro teamspeak mial być wczoraj !

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Powinieneś dostać warna bo naprawdę nie piszesz na temat. To konto jest brata, ale wiadomka ze nie uwierzysz :x

@Ambro teamspeak mial być wczoraj !

Brata ? Śmieszny jesteś, to w jaki sposób wyjaśnisz taką ilość punktów reputacji ?

To tak jak ja napisałem wyżej uwierzysz mi jak napiszę, że konto drugie założyła moja nowoczesna babcia, i będzie grać w metina, bo jej się spodobało machanie mieczem ?

Ale mało tego, dziadka też wciągnełem, dlatego już 3 konta, wraz z czasem przyłączyli się brat, siostra, i rodzice dlatego muszę zrobić kilka kont na jednym IP

@AntyKwiat @:AntyWarn

O której godzinie będzie start ? (29 kwietnia)

Opublikowano

Chmurzysty tak jak juz pisalem nie mam zamiaru się tłumaczyć :* możesz mnie w d. Pocałować

@Ambro dzisiaj aktualizacja 0.7?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Zapraszam na server! Miła administracja, ciekawe pomysły w grze, na pewno się nie znudzi. Zapraszam też na forum, ponieważ jest trochę cicho. Serwer dopracowany. Jeszcze raz polecam.

Opublikowano

­

Przeczytaj regulamin, multikonta nie są dozwolone na tamtym forum, możesz się wypierać, że zrobiłeś dla kogoś innego konto itp

Ale ja sam widziałem, że nabiłeś sobie mulciakiem Reputacje (Like) na forum.

@Ambrozjak

To jak zgłoszę, że będę posiadał na 1 IP wiele kont to nie dostane blokady ?

1.Ja

2.Mamuśka

3.Ojciec

4.Brat

5.Siostra

6.Babcia

7.Dziadek

8.Kolega

O w taki oto sposób 8 kont ?

@Fringe założyłeś dla siebie 2 konta, jeżeli 2 konto było by dla kogoś nie nabijał byś na nim postów i reputacji 1 kontu.

Regulamin forum dalej jest dopieszczany możesz się z niego dowiedzieć na jakiej zasadzie możesz mieć 2 lub więcej kont.

@topic

Serdecznie polecam serwer.

Chłopaki się starają, miejmy nadzieję że wszystko ładnie pójdzie i wystartuje z dużą ilością graczy.

Opublikowano

@ 1.Jak to jest z tymi skinami? Jeśli wylosuję skina złotego na partę, a partę przerobię dalej, to ten skin złoty zostaje czy jak to z tym jest?

@ 2. Ile mamy szans w procentach ( % ) na wylosowanie poszczególnych skinów ? Proszę rozpisac ile % szans na czerwony, złoty itd :)

P.S: Pewnie ładnie się dorobicie na tych skinach ^^ dlatego wam nie potrzebne kostiumy w IS itd xD

Opublikowano

Aktualizacja v0.7 Alpha

W tej aktualizacji przygotowaliśmy serwer poniekąd do bety, zamieniliśmy stare mapy [Expowiska]. Dodaliśmy również sporo questów. Dodano teamspeak i usprawniono działanie strony. Poprawka również poprawia forum.

- Dodano system pasów.

- Zmieniono mapę dolina orków, pustynia i góra sohan. Screeny już jutro.

- Dodano skrzynki z ulepszaczami: 

Skrzynia [ulepszacze do 20lv]

Skrzynia [ulepszacze do 40lv]

Skrzynia [ulepszacze do 60lv]

Skrzynia [ulepszacze do 80lv]

Skrzynia [ulepszacze do 100lv]

Skrzynia [ulepszacze do 120lv]

Ze skrzyń wylatują ulepszacze na dany przedział lv. Ulepszacz jest losowy a skrzynia dropi z każdego moba z danym LV. Ten system jeszcze testujemy i nie wiadomo czy będzie na oficjalnym starcie.

- Zmieniono regulamin na forum. 

- Został założony TS3 fox-ts.pl -------------> Zapraszam, kanały serwerowe już wieczorem. 

- Na ts3 została zakupiona licencja AAL 512 slotów.

- Wprowadzono system podglądu EQ na strone. 

- Dodano nowego bossa na mapę dolina orków. Pajęczy kosiarz [38lv] respi się koło mistyków lecą z niego bronie na 30lv +7/+8. Jest 5% szansy na broń +9.

- Dodano Easter Eggi na mapę dolina orków, pustynię i górę sohan. 

- Dodano nowego bossa na mapę pustynia. Pajęczy kosiarz [38lv] respi się na środku lecą z niego bronie na 30lv +7/+8. Jest 5% szansy na broń +9.

- Dodano możliwość wybrania królestwa i klasy postaci na forum

- Dodano dwie nowe misje z Pajęczym kosiarzem [38lv]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...