Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador.pl

Ambrozjak

Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia ito. zostały zamienione?  

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia zostały zamienione?

• Tak
      187
    • Nie
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te skiny całkiem spoko wyglądają, wbiję na serwer to ocenię ;)

Opublikowano

Widzę, że długo trzeba czekac na waszą odpowiedź ...

Ponawiam pytania:

@ 1.Jak to jest z tymi skinami? Jeśli wylosuję skina złotego na partę, a partę przerobię dalej, to ten skin złoty zostaje czy jak to z tym jest?

@ 2. Ile mamy szans w procentach ( % ) na wylosowanie poszczególnych skinów ? Proszę rozpisac ile % szans na czerwony, złoty itd :)

Opublikowano

Widzę, że długo trzeba czekac na waszą odpowiedź ...

Ponawiam pytania:

@ 1.Jak to jest z tymi skinami? Jeśli wylosuję skina złotego na partę, a partę przerobię dalej, to ten skin złoty zostaje czy jak to z tym jest?

@ 2. Ile mamy szans w procentach ( % ) na wylosowanie poszczególnych skinów ? Proszę rozpisac ile % szans na czerwony, złoty itd :)

1. Zostaje.

2. To jest tajemnica :P 

Opublikowano

2. To jest tajemnica :P

Zapewne gracze chcą wiedziec, czy warto się męczyc, żeby zdobyc ten złoty skin. Bo jak będzie na złoty 0.x% a na inne po ok. 30% to nie wiem ile hajsu trzeba wpierdolic żeby miec ten złoty, no ale wam właśnie o to chodzi bo te skiny to będzie wasz jedyny dochód.

Więc rozpiszesz nam te szanse na zdobycie skinów w %?

Opublikowano

Na drugiej stronie wyczytałem 3 kwietnia że start za tydzień/dwa, mamy 26 kwietnia, a nie ruszyła nawet beta.

Serwer ładnie sie zapowiada na pewno zawitam, aczkolwiek zależy to od jednego aspektu, mianowicie czy w kliencie bedzie możliwość wyboru czcionki na normalną(PL) i powiększoną. Gram na dużym ekranie za czym idzie odległość na jakiej musze siedzieć :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapewne gracze chcą wiedziec, czy warto się męczyc, żeby zdobyc ten złoty skin. Bo jak będzie na złoty 0.x% a na inne po ok. 30% to nie wiem ile hajsu trzeba wpierdolic żeby miec ten złoty, no ale wam właśnie o to chodzi bo te skiny to będzie wasz jedyny dochód.

Więc rozpiszesz nam te szanse na zdobycie skinów w %?

Nie.

Na drugiej stronie wyczytałem 3 kwietnia że start za tydzień/dwa, mamy 26 kwietnia, a nie ruszyła nawet beta.

Serwer ładnie sie zapowiada na pewno zawitam, aczkolwiek zależy to od jednego aspektu, mianowicie czy w kliencie bedzie możliwość wyboru czcionki na normalną(PL) i powiększoną. Gram na dużym ekranie za czym idzie odległość na jakiej musze siedzieć :P

Pozdrawiam.

Prawdopodobnie będzie taka możliwość.

Opublikowano

tak przeglądam tą prezentacje któryś raz z rzędu i zastanawiam się na tym jak utrzymasz serwer, bo jak napisałeś u góry tylko przedmioty no takie podstawowe, może nie wiem sam jesteś mega bogaty, albo sponsor, albo serwer z pasji. Tak czy inaczej spoko, że tak jest :)

Opublikowano

Mam nadzieje ze w najblizszy weeekend mozemy spodziewac sie startu ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

tak przeglądam tą prezentacje któryś raz z rzędu i zastanawiam się na tym jak utrzymasz serwer, bo jak napisałeś u góry tylko przedmioty no takie podstawowe, może nie wiem sam jesteś mega bogaty, albo sponsor, albo serwer z pasji. Tak czy inaczej spoko, że tak jest :)

Pomyśl troszkę o tym co jest wprowadzone na serwer i dokładnie jak działa CAŁY system skinów a na pewno ogarniesz jak to jest możliwe, że opłacę tym serwer. Poza tym pieniędzy mi nie brakuję. 

Opublikowano

Wiadomo juz czy w najblizszy weekend odbedzie sie start serwera ?

4uc581.jpg

Opublikowano

To Ty chyba nie wiesz człowieku ile on za te skiny weźmie hajsu. Na jego filmie na 300-400 losowań tylko 1 złoty skin pozdro. Nie wiem jaka jest szansa na ten złoty czy tam żółty skin jak zwał tak zwał, ale jest taka, że trafienie złotego skina to cud.

@ Kiedy start serwera? Ilu graczy na start przewidujecie?

Opublikowano

No i dobrze, że serw nie będzie pod IS, mnóstwo wyśmienitych i popularnych  gier online ( np.LOL, CS:GO) bazują na takim właśnie systemie i dobrze na tym wychodzą. Ludzi to nie odstrasza, a każdy chce się  po pewnym czasie wyróżniać się z otoczenia. Taka oto natura ludzka. Trzeba tylko robić wszystko, żeby dużo osób tutaj grało ;)

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Jak stoicie z Reklamą ? U kogo jest wykupiona? Lub u kogo będzie wykupiona?

Serwer nastawiony bardziej pod Is?

Kiedy ta beta startuje na oko?

W prezentacji masz napisane co bedzie znajdowalo sie w isie oraz przyblizona kwote ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Jak stoicie z Reklamą ? U kogo jest wykupiona? Lub u kogo będzie wykupiona? 

Serwer nastawiony bardziej pod Is?

Kiedy ta beta startuje na oko?

W is masz tylko bojowca/militara, pd,rękawice oraz możliwość losowania skina za 2 zł. 

Reklama jest podana parę stron wcześniej.

Opublikowano

Dlaczego stronka i forum nie śmiga ? 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Dlaczego stronka i forum nie śmiga ? 

Poprawiamy coś.

Kiedy start? Wybaczcie jak juz pisaliscie albo bylo w prezentacji nie mam czasu szukac;x I czy jest mozliwosc kupna czegos w IS za inna waluta np funty?

Nie wiadomo jeszcze kiedy dokładna data startu. Tak, będzie taka możliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...