Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do 3,6k

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 2 lata i tak to nie bedzie najlepszy sprzet, a pobor pradu jest duzo wiekszy.

2xup: dobry mi link podales? Tam nic o plytach glownych nie ma.

jeśli kupujesz zestaw za 3.5k, a pobór prądu jest dla Ciebie ważniejszy niż wydajność całego pceta, to nic tu po mnie, powodzenia, potem żebyś nie płakał jak za rok czasu gpu będzie już za słabe.

Opublikowano

jeśli kupujesz zestaw za 3.5k, a pobór prądu jest dla Ciebie ważniejszy niż wydajność całego pceta, to nic tu po mnie, powodzenia, potem żebyś nie płakał jak za rok czasu gpu będzie już za słabe.

GTX 960 nie jest złą kartą, a różnica między nimi nie jest warta prądu, która na R9 290 pójdzie. Do tego co ma wydajność CAŁEGO KOMPUTERA do karty graficznej? Od kiedy to ona jest najważniejsza np. w przeglądarce ;)?

WoT na ultra na tym pójdzie i na tym mi zależy. Tyle. Ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat tego zestawu?

Opublikowano

Oczywiście kod na darmową wysyłkę i złożenie, dla mnie jest ok.

Ciekawe czy do tej pory amd wyda nowe sterowniki xD. Zresztą, nie zmieścisz r9 290 w 3700 z monitorem i 250 GB ssd i klawiaturą, to chyba na tyle.

­

Opublikowano

GTX 960 nie jest złą kartą, a różnica między nimi nie jest warta prądu, która na R9 290 pójdzie. Do tego co ma wydajność CAŁEGO KOMPUTERA do karty graficznej? Od kiedy to ona jest najważniejsza np. w przeglądarce ;)?

WoT na ultra na tym pójdzie i na tym mi zależy. Tyle. Ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat tego zestawu?

jak kupujesz komputer pod wot, to kup coś tańszego szkoda pieniędzy :)

Opublikowano

jak kupujesz komputer pod wot, to kup coś tańszego szkoda pieniędzy :)

WoT się rozwija, widziałem screeny z nowymi efektami, taki komputer będzie potrzebny. Do tego wolę stabilne fps :P. Z resztą jakąś gierkę można przejść, komputer do WoT'a na ultra spokojnie za 2k się dostanie.

W takim razie jeszcze się popytam kilku ludzi, jak ten zestaw będzie dla nich ok to biorę.

Dzięki, tyle. Daję like :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...