Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System losowania skinów

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego słaby? No tak masz rację jeżeli mają to być 'skiny' rodem painta no to można sobie to inaczej zrobić a nie rypać z dds.

Ale jeżeli ma być to coś dobrego, skiny które będą się różniły i ładnie wyglądały to co za problem mieć je w dds.

Co do systemu coś zajebistego xD

No my mamy w dwóch wersjach. Mamy tak że możesz sobie wylosować prze kolorowaną broń, ale jeszcze mamy takie legendarne skiny na broń które są jakby to powiedzieć.. zaadaptowane z innej broni. Np tekstura truty nałożona na model bojowego i to przechowujemy w .dds a takie podstawowe kolorowania mamy zrobione na podstawie .py + binka.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a z tym systemem losowań skinów.. to co jeśli podczas losowanie ubiorę miecz lub zmienie jego pozycje w eq?

Opublikowano

na sprzedaz ?

A po co to kupować jak to 30 min roboty?

Jeszcze dobrze systemu nie wrzuciłem i już widzę co jest źle i kto ma lepiej.

1064510_print-trimmed-1.png

Inni przynajmniej zrobili to sami a nie musieli kupować.

Opublikowano

A po co to kupować jak to 30 min roboty?

Inni przynajmniej zrobili to sami a nie musieli kupować.

To ja nie wiem co Ty za Asfena zrobiles w te 30min. Widze mamy nastepce Cannzasa.
Opublikowano

A po co to kupować jak to 30 min roboty

30 minut a my to kodowaliśmy w ~2 dni Oo Dobry zawodnik jesteś.

Opublikowano

30 minut a my to kodowaliśmy w ~2 dni Oo Dobry zawodnik jesteś.

Bo wy gówno umiecie, już zapomniałeś jak liby od portugalców kradłeś pedalcu mały i się pod nimi podpisywałeś?

Ty i ta ściera warnox jesteście zerami. A za to jak sobie w c***a ostatnio polecieliście to wasza tyria dopiero przypał wyłapie na starcie, już ty się o to nie bój.

To ja nie wiem co Ty za Asfena zrobiles w te 30min. Widze mamy nastepce Cannzasa.

Niedługo pojawi się filmik to zobaczymy.

Opublikowano

Bo wy g****o umiecie, już zapomniałeś jak liby od portugalców kradłeś pedalcu mały i się pod nimi podpisywałeś?

Ty i ta ściera warnox jesteście zerami. A za to jak sobie w c***a ostatnio polecieliście to wasza tyria dopiero przypał wyłapie na starcie, już ty się o to nie bój.

Śmiechłem lekko, najlepsze jest to, że cie wogóle nie znam. Napewno nie podpisywałem kogoś pracy jako swoją.
Opublikowano

Ale dobrze wiesz że można to zrobić szybciej :D

No można zrobić szybciej jak wiesz zaraz na poczatku co trzeba zablokowac, co jak ma sie robic, zapisywac, wczytywac itd. Ale napewno nie w 30 minut.

Opublikowano

No można zrobić szybciej jak wiesz zaraz na poczatku co trzeba zablokowac, co jak ma sie robic, zapisywac, wczytywac itd. Ale napewno nie w 30 minut.

30 minut to była taka przenośnia, po prostu jest to proste do zrobienia pomimo tego że .py to najsłabsza nasza strona bo tylko jeden z nas ogarnia go w dużym stopniu.

Opublikowano

30 minut to była taka przenośnia, po prostu jest to proste do zrobienia pomimo tego że .py to najsłabsza nasza strona bo tylko jeden z nas ogarnia go w dużym stopniu.

pierdolisz niczym teodor ...

Czekamy na system z Twojej strony i przestań spamić w temacie o swoim. Cieszymy się, że zrobiłeś go w tak szybkim tempie. Możesz sobie to wydziergać na klacie. 

Na tą chwilę... pierwszą osoba która ten system pokazała/wspomniała itd... był Ambrozjak... w związku z tym zgapiliście od Niego, cokolwiek byście nie pierdzielili... Mam dość słuchania na tym forum "a ja to zrobiłem już 2 lata temu". 

@ TOPIC: super system i szacun za kreatywność. Warnox i Wojtek... gratuluję wykonania. 

Opublikowano

Spinasz się o czas zrobienia jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :O

Raczej liczy się jakość samego wykonania, a nie czas poświęcony na jego wykonanie. Rozumiem, że Ty w prezentacji swojego serwera napiszesz ile wykonywałeś daną rzecz, to z pewnością przyciągnie potencjalnego gracza  xD  xD

@topic

Propsy za system, ciekawy jestem jak będzie wyglądać bezpośrednio w grze ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Czekamy na system z Twojej strony i przestań spamić w temacie o swoim. Cieszymy się, że zrobiłeś go w tak szybkim tempie. Możesz sobie to wydziergać na klacie. 

Na tą chwilę... pierwszą osoba która ten system pokazała/wspomniała itd... był Ambrozjak... w związku z tym zgapiliście od Niego, cokolwiek byście nie pierdzielili... Mam dość słuchania na tym forum "a ja to zrobiłem już 2 lata temu". 

@ TOPIC: super system i szacun za kreatywność. Warnox i Wojtek... gratuluję wykonania. 

Jesteś głupi jak but. Co z tego że pokazał pierwszy? BMW skopiowało swoje samochody od taczki bo też mają koła? Jaki ty jesteś Karol głupi to nawet nie jest pojęte. I nie pruj się ściero do Teodora bo nie macie do niego podjazdu.

Spinasz się o czas zrobienia jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :O

Raczej liczy się jakość samego wykonania, a nie czas poświęcony na jego wykonanie. Rozumiem, że Ty w prezentacji swojego serwera napiszesz ile wykonywałeś daną rzecz, to z pewnością przyciągnie potencjalnego gracza  xD  xD

@topic

Propsy za system, ciekawy jestem jak będzie wyglądać bezpośrednio w grze ;)

Nie ma znaczenia, jednak smiechawe mam z osób z który robią z siebie nie wiadomo kogo a jedyne co robią to kradną lub kupują coś od innych bo ich wiedza ogranicza się do zalogowania się do ftp.

Na dodatek skoro to wrzucił to owego działu to chyba po to żeby to pokazać/pochwalić się. A ja tylko napisałem że jest to łatwe do wykonania.

Opublikowano

@Ashsz

Zgodzę się, że kradzieży raczej nie powinno się pochwalać, ale zakup danej rzeczy od innych chyba jest jak najbardziej w porządku?

Pierwsza strona dostaje "produkt", druga dostaje pieniądze i wszyscy są happy. Dla potencjalnego gracza dalej to nieistotna informacja.

Wytykanie ludziom nieumiejętność prowadzenia serwera przez fakt zakupu jakiegoś systemu jak dla mnie to po prostu słaba gierka dla "techników" którzy chcą dowartościować się na forum.

Bez urazy dla nikogo tutaj, ale tak to wygląda. Idąc dalej nie wiem dlaczego niektórzy tak się szczycą "co oni nie zrobili" skoro to jest tylko metin. Ktoś poświęcił na coś czas, zrobił coś ciekawego i bardzo fajnie, jednak z pewnością nie czyni go jakimś lepszym od innych, żeby mógł się uważać za guru metina i wyzywać innych od zer czy podludzi  xD

pIOuQ29.png

Opublikowano

Z*******y system, myślałem o tym, nie chce mi się jednak kolorować każdej broni, przecież to jakaś patologia, ale wyobraźcie sobie taki czarny zatruty miecz omomomo :*

Shaggy nie pierdol, że myślałeś, bo mózgu nie masz i nie kłam, że byś to zrobił, bo c***a umiałeś robić, c***a umiesz i c***a będziesz umiał.

Bo wy gówno umiecie, już zapomniałeś jak liby od portugalców kradłeś pedalcu mały i się pod nimi podpisywałeś?

Ty wgl kim jesteś? ;o

Ty jesteś scierwą mała k***o, i na c**j grozisz?, możesz sobie w przedszkolu grozić kolegom a nie tutaj.

Filmik się pojawi w którym twój brzydki ryj będzie robić loda murzynom? ;o

@Topic, a tak jakby dorobić, że możesz wysłać koledze losowanie i jak wejdzie na postać to mu się wyświetli, że dostał od tego i notatka od tego co wysłał i losuje sobie.

Opublikowano

Shaggy nie pierdol, że myślałeś, bo mózgu nie masz i nie kłam, że byś to zrobił, bo c***a umiałeś robić, c***a umiesz i c***a będziesz umiał.

Ty wgl kim jesteś? ;o

Ty jesteś scierwą mała k***o, i na c**j grozisz?, możesz sobie w przedszkolu grozić kolegom a nie tutaj.

@Topic, a tak jakby dorobić, że możesz wysłać koledze losowanie i jak wejdzie na postać to mu się wyświetli, że dostał od tego i notatka od tego co wysłał i losuje sobie.

Dobry pomysł. Na razie działa u nas system w którym można wysyłać przedmioty z ItemShopu innym Graczom tylko nie ma powiadomień.
Opublikowano

Hooltras nie szczekaj już, bo znów zrobisz sobie przypał jak z A, cebulaku.

Myślę, że po tym co się stało już nie powinieneś się udzielać.

Podoba mi się to losowanie, fajnie się odświeżają te sloty.

Opublikowano

Ty wgl kim jesteś? ;o

Człowieku nie bądź śmieszny, przez kilka miesięcy sprzedawałeś pliki s1 wciskając ludziom pliki, że to s2, jesteś śmieszny, kto nie myśli to nie myśli.

Może kozaczku na ts3 :D? Chętnie pogadam z takim kozakiem, po c**j ty to wgl. piszesz? System jest fajny, ich sprawa, a ból dupy, że nie masz i nie potrafisz zrobić zachowaj dla siebie.

Opublikowano

Człowieku nie bądź śmieszny, przez kilka miesięcy sprzedawałeś pliki s1 wciskając ludziom pliki, że to s2, jesteś śmieszny, kto nie myśli to nie myśli.

Może kozaczku na ts3 :D? Chętnie pogadam z takim kozakiem, po c**j ty to wgl. piszesz? System jest fajny, ich sprawa, a ból dupy, że nie masz i nie potrafisz zrobić zachowaj dla siebie.

Ty byś nawet nie potrafił dodać kupionego systemu, więc japa tam. Bawi mnie to, jak się tak wymądrzasz, a jesteś takim gównem i Twoja wiedza ogranicza się do gotowych poradników z tego forum (co i tak przychodzi Ci z trudem). Jakbyś nie był taki głupi to może ktoś by Cię szanował, ale jesteś takim bezmózgiem, że jak ktoś zwróci Ci uwagę to masz to w d***e i dalej stoisz w miejscu, nie potrafisz się rozwijać.

Doszedłem do wniosku, że to całe forum to kłótnie, bóle dupy i zjebane układy xD

@topic, kiedy filmik z systemem petów? Grafika mnie bardzo intryguje i chcę zobaczyć jak ma to działać.

Opublikowano

Ty byś nawet nie potrafił dodać kupionego systemu, więc japa tam. Bawi mnie to, jak się tak wymądrzasz, a jesteś takim gównem i Twoja wiedza ogranicza się do gotowych poradników z tego forum (co i tak przychodzi Ci z trudem). Jakbyś nie był taki głupi to może ktoś by Cię szanował, ale jesteś takim bezmózgiem, że jak ktoś zwróci Ci uwagę to masz to w d***e i dalej stoisz w miejscu, nie potrafisz się rozwijać.

Doszedłem do wniosku, że to całe forum to kłótnie, bóle dupy i zjebane układy xD

@topic, kiedy filmik z systemem petów? Grafika mnie bardzo intryguje i chcę zobaczyć jak ma to działać.

Zamknij w końcu dupe mały szczylu, albo wbij na ts3 to wyjaśnimy sprawę.

Wrzuciłeś na mpc system który jest na epvp od 2 lat, miałem Ci napisać, ze to z*******a nowość :D?

Zobaczymy na wakacjach kozaczku, do pięt mi nie dorastasz, więc zamknij w końcu ten wyszczekany ryj, bo po 1 jesteś śmieszny, a po 2 nie potrafisz nawet tyle co asfen, zresztą asfen to jest już lepszy od 40% tego forum śmieszku. 

@_Sielu samcu alfa jak tam złodziej true? Kradnie dalej skurwielek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...