Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] System losowania skinów

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spamcie sobie na pw, a nie zaśmiecacie mój temat bezsensownymi kłótniami. Rozumiem emocje Was ponoszą, lecz to jest publiczne forum, a nie prywatny chat.

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknij w końcu dupe mały szczylu, albo wbij na ts3 to wyjaśnimy sprawę.

Wrzuciłeś na mpc system który jest na epvp od 2 lat, miałem Ci napisać, ze to z*******a nowość :D?

Zobaczymy na wakacjach kozaczku, do pięt mi nie dorastasz, więc zamknij w końcu ten wyszczekany ryj, bo po 1 jesteś śmieszny, a po 2 nie potrafisz nawet tyle co asfen, zresztą asfen to jest już lepszy od 40% tego forum śmieszku.

@_Sielu samcu alfa jak tam złodziej true? Kradnie dalej skurwielek?

Serio jesteś spierdolony xD

@topic, to kiedy ten film? Swoją drogą, systemy robicie questami czy w game?

Opublikowano

Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif

@ anty bardzo ładny.

Nie rozważałeś wsadzenie do kuferków jak w cs:go? 

@ @ tak swoją drogą to nawet zabawne bo cisną mnie jakieś dzieciaki... Kto to jest admin in coś tam i Shaggy ? :D bo kogo pytam to nikt nie wie co to za dzieciory ;/ Robicie serwery minecrafta i odrzuciłem Wam sponsoring, że się spinacie czy co ? :D 

Opublikowano

@ anty bardzo ładny.

@ @ tak swoją drogą to nawet zabawne bo cisną mnie jakieś dzieciaki... Kto to jest admin in coś tam i Shaggy ? :D bo kogo pytam to nikt nie wie co to za dzieciory ;/ Robicie serwery minecrafta i odrzuciłem Wam sponsoring, że się spinacie czy co ? :D

Hooltras nie ośmieszaj się już, normalni ludzie się rozwijają, ale widzę, że u Ciebie jest odwrotnie - im starszy tym głupszy.

Dalej udawaj, że wszystko jest ok, mimo tego, że jesteś już tutaj totalnie skończony. xD

Opublikowano

Panowie nie rozumiem Waszej walki w tym temacie.

Macie coś do Pana Hooltrasa? Zapraszam na PW, na pewno da się to rozwiązać inaczej niż spamić na forum. 

Co do systemu skinów to we środę postaram się nagrać obszerniejszy film o jego działaniu i przypominam, że to nie jedyny tak złożony system na naszym serwerze. Jest ich więcej, ba są one bardziej złożone... proszę poczekajcie ok. tygodnia a postaram się udostępnić nowinki. Aktualnie mój team ma urlop (święta) także... ;)

Opublikowano

@ anty bardzo ładny.

Racja racja, cisną cie dzieciaki epoka gimbazy wkroczyła na mpc i tak już zostanie :D

Kretyn na utrzymaniu matki pisze ci że jesteś skończony gdy zarabiasz więcej od jego ojca i matki haha

Co do systemu mam jeszcze jedno pytanko.

Wprowadzicie jakieś normalne skiny, czy będzie się to opierało jedynie na zmianie koloru? 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Racja racja, cisną cie dzieciaki epoka gimbazy wkroczyła na mpc i tak już zostanie :D

Kretyn na utrzymaniu matki pisze ci że jesteś skończony gdy zarabiasz więcej od jego ojca i matki haha

Wprowadzicie jakieś normalne skiny, czy będzie się to opierało jedynie na zmianie koloru?

Nie wiem co rozumiesz poprzez pojecie "normalne skiny"
Opublikowano

Sielu... nie zapominaj, że masz 15 lat i nawet nie próbuj zaprzeczać, bo raczej tylko z twarzy byś tak nie wyglądał.

Z serwerów w sumie nic nie zarobiłeś więc jesteś hipokrytą.

Opublikowano

Sądząc po nazwie tematu to wprowadziliście "kostiumy" na broń?

Nie wiem jak po nazwie tematu mogłeś tak sądzić, nie ma tam nic o kostiumach. 

Są to tekstury na broń i system ich losowania. 

Opublikowano

Nie wiem jak po nazwie tematu mogłeś tak sądzić, nie ma tam nic o kostiumach.

Są to tekstury na broń i system ich losowania.

Skin bardziej kojarzy mi sie z nakładka na cos.

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz poprzez pojecie "normalne skiny"

@Ambrozjak

Miał na myśli inny kształt broni aby skiny nie różniły się tylko kolorami.

Mam też pomysł aby dodać efekt który podświetla broń na określony kolor.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Człowieku nie bądź śmieszny, przez kilka miesięcy sprzedawałeś pliki s1 wciskając ludziom pliki, że to s2, jesteś śmieszny, kto nie myśli to nie myśli.

Może kozaczku na ts3 :D? Chętnie pogadam z takim kozakiem, po c**j ty to wgl. piszesz? System jest fajny, ich sprawa, a ból dupy, że nie masz i nie potrafisz zrobić zachowaj dla siebie.

Ja sprzedawałem s1 hahahhahahahahahhahahahahhah beka w c**j.

Skąd masz takie info?, damianek Ci powiedział czy co ;ooo

Ja nigdy twoich plików nie selałem, nawet nie mam ich na kompie ;p

Zamknij w końcu dupe mały szczylu, albo wbij na ts3 to wyjaśnimy sprawę.

Wrzuciłeś na mpc system który jest na epvp od 2 lat, miałem Ci napisać, ze to z*******a nowość  :D?

Zobaczymy na wakacjach kozaczku, do pięt mi nie dorastasz, więc zamknij w końcu ten wyszczekany ryj, bo po 1 jesteś śmieszny, a po 2 nie potrafisz nawet tyle co asfen, zresztą asfen to jest już lepszy od 40% tego forum śmieszku. 

@_Sielu samcu alfa jak tam złodziej true? Kradnie dalej skurwielek?

Leci report za obraze innych :PP

@Ambrozjak a coś planujecie jeszcze dodać?, i czy skiny będą za te 2sm? :D

Opublikowano

Ja sprzedawałem s1 hahahhahahahahahhahahahahhah beka w c**j.

Skąd masz takie info?, damianek Ci powiedział czy co ;ooo

Ja nigdy twoich plików nie selałem, nawet nie mam ich na kompie ;p

Leci report za obraze innych :PP

@Ambrozjak a coś planujecie jeszcze dodać?, i czy skiny będą za te 2sm? :D

Dużo rzeczy zostanie dodanych ;) ten system nie jest jedyny z tych autorskich.

Tak, będą :)

Opublikowano

Zamiast smoczych monet, zrobilibyście to nie wiem za np. Punkty Osiągnięć. Wszystko za hajs..

Skoro na serwerze pety są za darmo, kostiumy i wierzchowce tez to moze nasz autorski system byl by za pieniadze? Skina mozesz miec kupujac go od innego gracza tez, pomysl.

Opublikowano

To moze polowe kostiumów, petów i wierzchowcow wsadzic do IS a reszte za darmo. Przydalo by sie tez zrobic sklep z tymi skinami. I sprzedawac za smocze monety lub za prawdziwe pln.

Opublikowano

całkiem przyjemnie to wszystko wygląda, ciekawe macie pomysły  ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...