Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aj, zapomniałam napisać... Genialna strona MPCforum.pl! Nagłówek jest świetny, tylko twarz Ninja jest strasznie zmasakrowana i niepotrzebne użycie gumki przy kwiatkach z prawej strony :P Szata graficzna TOPki bardzo podoba mi się, ogólnie kolorystyka jest bardzo przyjemna dla oka. Na forum (nie rejestrowałam się, popatrzyłam tylko 'z wierzchu') bardzo ładny efekt pojawienia i zniknięcia postaci. Chyba pierwszy raz spotkałam się z tym w "świecie Metina", duży plus. Na stronie głównej moglibyście już edytować informację z 9 marca :p

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj, zapomniałam napisać... Genialna strona MPCforum.pl! Nagłówek jest świetny, tylko twarz Ninja jest strasznie zmasakrowana i niepotrzebne użycie gumki przy kwiatkach z prawej strony :P Szata graficzna TOPki bardzo podoba mi się, ogólnie kolorystyka jest bardzo przyjemna dla oka. Na forum (nie rejestrowałam się, popatrzyłam tylko 'z wierzchu') bardzo ładny efekt pojawienia i zniknięcia postaci. Chyba pierwszy raz spotkałam się z tym w "świecie Metina", duży plus. Na stronie głównej moglibyście już edytować informację z 9 marca :P

Cała historia dlaczego twarz ninji jest zmasakrowana jest na tym filmie.

Naid to do Łodzi xD

Opublikowano

Aj, zapomniałam napisać... Genialna strona MPCforum.pl! Nagłówek jest świetny, tylko twarz Ninja jest strasznie zmasakrowana i niepotrzebne użycie gumki przy kwiatkach z prawej strony :P Szata graficzna TOPki bardzo podoba mi się, ogólnie kolorystyka jest bardzo przyjemna dla oka. Na forum (nie rejestrowałam się, popatrzyłam tylko 'z wierzchu') bardzo ładny efekt pojawienia i zniknięcia postaci. Chyba pierwszy raz spotkałam się z tym w "świecie Metina", duży plus. Na stronie głównej moglibyście już edytować informację z 9 marca :P

MPCforummt2.pl też jest  B)

vlRm1nY.png

Opublikowano

a wiesz o tym że nie mizune robił tą grafikę xD ? tak samo jak interface w grze tylko wziął od kogoś innego albo ukradł 

@Serwer mi się podoba po prezentacji chociaż i tak pewnie nie postoi więcej niż 4 dni :D 

Opublikowano

­

Cała historia dlaczego twarz ninji jest zmasakrowana jest na tym filmie.

Naid to do Łodzi xD

Jak będziecie głodni to możecie do budki Naida z Kebabem wpaść, pewnie dla graczy promocje zrobi.

Ładna beka, ale was dupsko boli co do prezentacji. Moim zdaniem takie powinnybyć - czysto informacyjne, byście mieli co odkrywać w grze a nie macie wszystkko podane na tacy, gdzie tu przyjemność z gry..

Opublikowano

­

Jak będziecie głodni to możecie do budki Naida z Kebabem wpaść, pewnie dla graczy promocje zrobi.

Ładna beka, ale was dupsko boli co do prezentacji. Moim zdaniem takie powinnybyć - czysto informacyjne, byście mieli co odkrywać w grze a nie macie wszystkko podane na tacy, gdzie tu przyjemność z gry..

Chcialem sie z nim kiedys ustawic na piwo ale szybko zmienil temat.

Wiec do budki z kebsem chyba tez mnie nie zaprosi

@topic : beda rady / egzo do kamoli?

rYD9JSA.png

Opublikowano

a wiesz o tym że nie mizune robił tą grafikę xD ? tak samo jak interface w grze tylko wziął od kogoś innego albo ukradł 

@Serwer mi się podoba po prezentacji chociaż i tak pewnie nie postoi więcej niż 4 dni :D

Nie wiem kto ją zrobił. Wydaje mi się, że Mizune i Arisa.

Prezentacja jest ładna i raczej wszystko, co najważniejsze jest w niej zawarte. Ale chyba innym chodzi o szatę graficzną :p

Opublikowano

A psd strony kupili na zagranicznej stronie za 4$  B)

http://graphicriver.net/item/twinblade-ui-kit/7362230?WT.ac=new_item&WT.seg_1=new_item&WT.z_author=vengeance_mk1

twinblade_ui_kit_by_vengeancemk1-d7cvq5e

33748387117269464751.png

Opublikowano

No prezka po prostu mega warto było czekać.

Nigdy nie widziałem aż tak dopracowanego serwera (Każdy szczegół, mapy, kolory kozak chłopaki, naprawdę )

Mam pytanie

Czy jest coś czego nie umiecie ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

­

Nie ma, bo we wszystkim im pomagam  B)

ten co przysłegował

-

jak to ejst z tym limitem na zmiane profesji? bo cos wspominałeś naidu

Opublikowano

No to zobaczymy xdd

Tak samo jak na invorii, ddosów nawet czuć nie było xD[/quote

Ten cymbał się cieszy bo składa maszynę która każdy składa z pcta nawet xD ale niech się cieszy to mu siurek urośnie z dumy przynajmniej xdddd

Nikt serwera nie złoży wiec o to się nie martwcie xD na inv nikt nie wyrzucił nigdy nawet jednego gracza atakami wiec lajcik xdd

Źle napisałeś to trzecie zdanie.

Raczej miało być:

No, Invorię to z pcta można złożyć nawet.

Zresztą, nie będę drążył tego tematu, bo i tak będziecie bronić się Arsobem, który nic w tej sprawie by nie zdziałał, bo zwyczajnie nie jest w stanie.

Serwera nie mam zamiaru atakować, bo za konkurencję go nie uważam (aby nie było, że jakieś groźby czy coś).

Oczywiście polecam.

Opublikowano

Co z OX'em? Na serwer wbije spokojnie 4k osób, wiekszość pewnie zostanie jeśli im się spodoba, to jak zrobicie OX'a i ja na niego wbije to mi korki w całej miejscowości wypierdoli xD.

Przemyśleliście to, że na wojnach każdy będzie latał z petem wielkości smoka z ognistej ziemii ? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Raczej miało być:

Zresztą, nie będę drążył tego tematu, bo i tak będziecie bronić się Arsobem, który nic w tej sprawie by nie zdziałał, bo zwyczajnie nie jest w stanie.

Serwera nie mam zamiaru atakować, bo za konkurencję go nie uważam (aby nie było, że jakieś groźby czy coś).

Oczywiście polecam.

PO TYLU LATACH ODNALEŹLIŚMY CIĘ!!!!

alepoco.jpg

vlRm1nY.png

Opublikowano

Raczej miało być:

Oczywiście polecam.

alepoco.jpg

Opublikowano

Raczej miało być:

Oczywiście polecam.

alepoco.jpg

Opublikowano

­Jak wyobrażacie sobie 10osob na wojnie czy w m1 z petami wielkości bossów ? oraz czy będzie mozliwość "przenikania" przez owe pety?

Drugie pytanie jak będzie wyglądało pvp na serwerze przy max lv ? na większości easy wystarczą 2skille na krycie co niestety niszczy klimat pvp.

Na wojnie nie będziesz mógł przywołać peta, konia, mounta itp.

To już zależy od postaci.

zrobicie na ox takie coś jak na invori ze na oxie sam siebie będziesz widzial, a reszty graczy nie? :D

Jeśli będzie tego sprawa wymagała to zrobimy tak.

Mizune robił layout strony, buttonki i inne pierdoły ze strony ja kupiłem za grosze z PayPala.

Interfejs robiłem CAŁY ja.

Taki mały apel dla osób "nie wiem ale się wypowiem"

Zaprzestańcie pisać bo już mnie czoło boli od facepalm'owania.

­

Mogę nawet kupić kebaba graczowi. ;D

Ogólnie ja chciałem prezentację bez zbędnej grafiki. 

Chcialem sie z nim kiedys ustawic na piwo ale szybko zmienil temat.

Wiec do budki z kebsem chyba tez mnie nie zaprosi

@topic : beda rady / egzo do kamoli?

Przecież gdy pytałeś to odpowiedziałem, że nie piję alkoholu, tylko sok pomarańczowy. :D

Nie będzie zwojów ponieważ nie ma ograniczenia czasowego do czytania kamienia. :P

No prezka po prostu mega warto było czekać.

Nigdy nie widziałem aż tak dopracowanego serwera (Każdy szczegół, mapy, kolory kozak chłopaki, naprawdę )

Mam pytanie

Czy jest coś czego nie umiecie ?

Nie umiemy zjeść wydłubanego z nosa babola. xD

­

ten co przysłegował

-

jak to ejst z tym limitem na zmiane profesji? bo cos wspominałeś naidu

Maksymalny poziom na serwerze to 200 a użyć zmianę profesji można do 170 poziomu.

0LsM05U.png

Opublikowano

alepoco.jpg

Teraz lecą pociski bezbeków od EG. xD

Dalej zacofani jak truskule, w sumie czego się spodziewać po Was.

Btw. Hooltras, jak chcesz to mogę Ci pokazać, że jednak te serwery nie są takie dobre, napisz tylko na PW.

Widać, że z porządnym DDoSem nie mieliście nigdy do czynienia.

Opublikowano

Czego? Czołowych serwerów metin2 w Polsce ziomeczku  <3

vlRm1nY.png

Opublikowano

Btw. Hooltras, jak chcesz to mogę Ci pokazać, że jednak te serwery nie są takie dobre, napisz tylko na PW.

Widać, że z porządnym DDoSem nie mieliście nigdy do czynienia.

Nie mieliśmy ale cykam się pisać na PW bo boję się o hasło na płytę gówną  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

@ Pavcio powiedział mi, że Ty to teodor... o k***a stary ale mi poprawiłeś humor  <3  <3  <3  <3  <3  Kocham Cie Stary  <3  <3  <3

Opublikowano

Nie mieliśmy ale cykam się pisać na PW bo boję się o hasło na płytę gówną  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Wierz dalej, że Arsob Ci pomoże, bo zbyt zacofany jesteś, aby zrozumieć to, że on jest pionkiem. xD

W sumie nie jesteś warty dyskusji ze mną, tak samo nie będę odpisywał Pavciowi, bo kim on jest?

Cześć.

Opublikowano

Wierz dalej, że Arsob Ci pomoże, bo zbyt zacofany jesteś, aby zrozumieć to, że on jest pionkiem. xD

W sumie nie jesteś warty dyskusji ze mną, tak samo nie będę odpisywał Pavciowi, bo kim on jest?

Cześć.

:(  :(  :(  :(

powiedział ten któremu arsob swego czasu instalował pliki na dedyku bo nie potrafiłeś. 

Wyślesz mi autograf Miszczu? 

... i dla ścisłości... ja nie zajmuję się maszynami swoimi bo nie mam na to po prostu czasu plus jestem w tym słaby :) Wszystkie moje maszyny administruje arsob i arek... ja nie mam nawet do nich passów oprócz invorii s2  <3

Opublikowano

­

­Jak wyobrażacie sobie 10osob na wojnie czy w m1 z petami wielkości bossów ? oraz czy będzie mozliwość "przenikania" przez owe pety?

Drugie pytanie jak będzie wyglądało pvp na serwerze przy max lv ? na większości easy wystarczą 2skille na krycie co niestety niszczy klimat pvp.

Ponawiam pytania. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...