Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bronie 75 skąd ? Bo chyba nie podane w prezce, a jest to najważniejsza kwestia jeśli chodzi o exp xD

Bronie są z Wieży Demonów.

@topic : Calkowicie usuneliscie podstawowe dungeony tj. dt, dc, swiatynia smoka itp?

Z tego co pisze w prezentacji wszystkie informacje tego typu będą dostepne na wiki nwm czy to bedzie strona czy mpc czy temat na forum.

Nie, DT, DC oraz świątynia smoka będą występować.

Ktoś tu ogląda bronzowe myśli :D

naid

@ Chętnie wbije serwer jest mega :)

Nie gram ani nie oglądam nic co jest związane z LoL'em. 

Czyli te pety bd mialy rozmiar normalnych bossow?

Tak, rozmiar jak i typ ataku pozostaje bez zmian.

@topic : System ulepszen a w zasadzie zdobywanie ulepszaczy bedzie sie opierało bardziej na dungeonach czy bardziej na mapach czyli wyczekiwaniu respow metkow i bossow?  Jest jakis dungeon do ktorego trzeba pt? Sa jakies do ktorych pt nie trzeba? Ulepszaczy bedzie raczej duzo czyli na kazdy set inne ulepy itp czy bedzie moze cos uniwersalnego jak np perły ?

Ulepszacze będzie można zdobyć z dungeona, metina, bossa, % szansy jest zależny w jaki sposób starasz się pozyskać dany ulepszacz.

Aktualnie są 2 dungeony które wymuszają na graczach wejście w party, do reszty można wejść jak komu się podoba.

Błędy ortograficzne rażą po oczach.

Ktoś wyżej wspomniał, że prezentacja nexanity była lepsza. Niestety to prawda.

Serwera wygląda OK, ale spodziewałem się więcej.

W którym miejscu masz błąd ortograficzny?

1. Od ilu puntków będą przyznawane te dywyzje ?

2. skąd bierze się pieczęcie na złapanie mobów ?

I ogólnie to powodzenia chłopaki, bo dużo się napracowaliście.

PS. Losowa nagroda niszczy, coś nowego :D

1. Od 1000 pkt w górę.

2. ItemShop lub próba zdobycia w grze.

Będzie możliwość zmiany profesji postaci?

Tak lecz aby zmienić profesję trzeba spełnić wymogi lvlowe.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, a ile luda w wątku, więc jest spore zainteresowanie serwerem. Jest parę bardzo ciekawych rzeczy.
Na 100% zagram, zobaczymy jak, wyjdzie wam ten serwer.
Ps. Ładne forum. ;)

Opublikowano

Będzie możliwość zmiany czcionki?

Reklama, wszędzie ta śmieszna reklama. Zauważyliście, że oni wszędzie piszą gdzie to możliwe aby jak największe "grono osób" się o tym serwerze dowiedziało? To jest śmieszne..

Co do serwera szykuje się niezła pompa, prezentacja piękna, graczy już teraz widać, że będzie od groma i jeszcze więcej. Osobiście nie zagram ale polecam z całego serca!

Opublikowano

Reklama, wszędzie ta śmieszna reklama. Zauważyliście, że oni wszędzie piszą gdzie to możliwe aby jak największe "grono osób" się o tym serwerze dowiedziało? To jest śmieszne..

Co do serwera szykuje się niezła pompa, prezentacja piękna, graczy już teraz widać, że będzie od groma i jeszcze więcej. Osobiście nie zagram ale polecam z całego serca!

Co do reklamy Cast... to chyba dobrze, że reklamuja gdzie popadnie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Co do reklamy Cast... to chyba dobrze, że reklamuja gdzie popadnie.

To pokazuje, że administratorzy nie mają nic w głowie i dochodzi do tego, że reklamują się na innych serwerach, a to im popsuje reputacje chodź.. jak można coś popsuć jak jest coś popsute ^>^ No ale nie odbiegając od tematu banda dzieci która zrobiła serwer i próbuje się "wyreklamować" na innych, a jak sami wiemy to im gucio da.

Opublikowano

To pokazuje, że administratorzy nie mają nic w głowie i dochodzi do tego, że reklamują się na innych serwerach, a to im popsuje reputacje chodź.. jak można coś popsuć jak jest coś popsute ^>^ No ale nie odbiegając od tematu banda dzieci która zrobiła serwer i próbuje się "wyreklamować" na innych, a jak sami wiemy to im gucio da.

W sumie ta ;) 

Co do serwera to w ile wbije max lvl?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Bony w kostiumie nie beda do zmiany? Gdy wydam hajs wolalbym jednak nie trafic na bony, ktore mi sie nie przydadza i przez to kostium straci na wartosci...

Pewnie będą ale też dostepne w is xD

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Te ddosy ich nawet nie ruszą ...

Hhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah ahah ahha ah ha ha hah ah ahahahah ah ah haha ha hah ah aha hah ah ah ah ah h ah ah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czekałem właśnie na taki serwer !! Prawdziwy serwer nie żadne przebierańce. Dużo nowości i na prawdę świetna oprawa graficzna, a bronie i zbroje kosa !! Czekam <3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Spodziewałam się lepszej prezentacji, no ale cóż. Czekam na ten serwer odkąd dowiedziałam się, że zaczynacie go robić. No i w końcu się doczekałam, mam nadzieje tylko, że nie zawiodę się i nie będzie to bug na bugu :>

Pytanie: Osoby ze słabszym komputerem dadzą radę? Tzn. bez ustawiania wszystkiego na jak najmniejszych wymaganiach, wiadomo że wtedy grafika nie wygląda tak jak powinna. :>

229401491222156497913.gif

Opublikowano

I to już? To ta wspaniała Atrey'a? Tyle czasu, tyle zapowiedzi i to już? :O 

Poza yebanymi grafikami to to jest to samo co reszta serwerów Easy.

No oczywiście poza niektórymi "ulepszeniami" jak np "Fix NNO" ^^

Mizune ładnie potrafi przerobić gotowe tekstury, to trzeba przyznać.

Mapy też wyglądają niczego sobie, no ale cóż... polecić jak najbardziej można bo jeżeli chodzi o serwer easy, medium/easy no to będzie to dobry serwer.

Opublikowano

szału nie ma ;c

mapy itd odnowione ale co z tego jak liczy sie rozgrywka, a tutaj nie zrobiliście nic w tym kierunku

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie czuje tej podniety serwerem, to i tak nie jest metin tylko mix kilku innych gier, iksde.

Nie patrząc na konflikty z tą Administracją mam to samo zdanie ;v

Troche się dziwie, że Mizune pisał ze grafika, którą wykonał Leo pod Nestium była słaba ;v Bo ta moim zdaniem jest gorsza o wiele od tej co zrobił Leo.

Ps: Mapy i modele z innych gier nic wam nie dadzą tylko zamydlą oczy ludziom. Tutaj liczy się klimat rozgrywki a ludzie metina kochają takiego jaki powstał i jaki jest. Dlatego m.in ta gra ma takie zawzięcie.

Powodzenia z serwerem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer z*******y , napewno zawitam - brakuje jedynie mi z 2/3 setów wiecej ;p ale jest ok.

Prezentacja ładna i w klimacie 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Dlaczego w ogóle wpadliście na pomysł usunięcia Jinno? :x bez sensu motzno, to najbardziej zaludnione królestwo.

Serwer po prezentacji dość ciekawy, tylko do startu daleko...

who cares?

Opublikowano

System dywizji. Błagam, nie mieszajcie słówek angielskich z polskimi... "Challenger", "Mistrz", "Gold", "Silver", "Bronz" - BRONZ? PL: Brąz; ENG: Bronze. Zmieniłabym "Mistrz" na coś innego. Pomysł ogólnie fajny.

Podobają mi się bronie, zwłaszcza wachlarze. Ładnie przedstawione zbroje, 150 lvl dla Szamanki  <3  Genialne wierzchowce, widzę sporo z Tera Online (swoją drogą polecam tą grę). Na początku byłam bardzo podekscytowana Waszym projektem, ale z czasem... Prysło. Może to wina tego, iż Metin znudził mi się. Prawdopodobnie zagram z czystej ciekawości - przez te zmiany. Na pewno na forum nie zawitam, ledwo włączyłam
i już widzę, że będą cyrki, jak to bywa na metinowskich forach.

"Poza tym" pisze się razem, nie "po za" :P

Opublikowano

Serwer z*******y , napewno zawitam - brakuje jedynie mi z 2/3 setów wiecej ;p ale jest ok.

Prezentacja ładna i w klimacie 

Pozdrawiam. 

Akurat setów jest w sam raz!

Tym się wyróżnia od pozostałych Easy że tutaj nie przerabia się 20 razy setu, a na maksymalnym poziomie kosi metki kombajnem w lesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...