Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze i Mizune dal dupy z ta prezka ale to nei znaczy ze serwer bd c*****y.

Zazdro cebulki, to co się dziwisz.

Prezentacja jest przejrzysta i czytelna, może nie tak profesjonalna jak nexanity, ale jest ładna. ( nie oceniamy książki po okładce, panowie )

Ile będzie kosztował pd na 7 dni w is?

W jakim czasie wbiję max lvl? ( full is )

­

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze i Mizune dal dupy z ta prezka ale to nei znaczy ze serwer bd c*****y.

Racja, ale znając realia nie tylko to co błyszczy jest dobre. Przy takiej gamie nowości będzie masa błędów. Pytanie brzmi czy administracja będzie je na bieżąco redukować. Bo jeśli nie to serwer wystartuje ale po chwili zapikuje w dół jak Airbus A320 w Alpy.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Tak, to oni mieli w planach jego powstanie. 

Co do zabezpieczeń, jestem w 70% pewny że wymurzynią Arsoba :D

A co do samego serwera, szczerze niewiem czy zagram, jakoś za dużo tego wszystkiego.

Powodzenia

C**j Ci w d***e, 2/10, nie polecam uzytkownika.

Jesli tylko nie bedzie powtorki z nexanity i nie rozpierdalą sobie servera wlasnorecznie to nic ich nie ruszy

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nie czuje tej podniety serwerem, to i tak nie jest metin tylko mix kilku innych gier, iksde.

No to chyba dobrze .. 

Na innych serwerach jest tylko nowy system ulepszen i pare nowości i typ serwera ... tutaj chociaż coś dodali ;)

Opublikowano

Błędy ortograficzne rażą po oczach.

Ktoś wyżej wspomniał, że prezentacja nexanity była lepsza. Niestety to prawda.

Serwera wygląda OK, ale spodziewałem się więcej.

Dokładnie mam to samo odczucie. 

Mizune jest spoko, myślałem że serwer będzie się lepiej prezentować.

Nie jestem pewien czy Graczom będzie się chciało tego wszystkiego od nowa uczyć, starzy wyjadacze zostaną przy klasycznych serwerach. Moim zdaniem za dużo wpakowane.

Opublikowano

Nie macie się do czego czepiać tylko jakieś błędy ortograficzne itp, cieszcie się że prezentacja jest.

na pewno zagram na serwerze czekam na niego już z pół roku ale myślę że warto tyle czekać jest na co. bo teraz każde serwery są robione na 1 kopyto.

@Therd aka p3d4I masz małego.

97885401236937515934.png

Opublikowano

Nie jestem pewien czy Graczom będzie się chciało tego wszystkiego od nowa uczyć, starzy wyjadacze zostaną przy klasycznych serwerach. Moim zdaniem za dużo wpakowane.

Wiadoma rzecza jest, ze kazdemu nie mozna dogodzic, jednak zauwaz ze klasyczne serwery nie ciesza sie duzym zainteresowaniem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wiadoma rzecza jest, ze kazdemu nie mozna dogodzic, jednak zauwaz ze klasyczne serwery nie ciesza sie duzym zainteresowaniem.

Balmora? Vesteris? Nie wiem o czym Ty mówisz ale zainteresowanie mają. Nie wiem czy Panu by się chciało grać na serwerze, który mało przypomina metina - mnie nie. Metin to metin, lecz macie + za pomysły i bardzo dobrą fabułę (95% serwerów o niej zapomina). Nie ma co na razie pisać co będzie, musimy poczekać do startu. Komentowałem prezentację Nestium czy jak to miało, że na moje oko nie wyjdzie to - administrator przekonywał mnie, że 100%!!! musi wyjść!!!! nie wyszło. 

Jestem sceptycznie nastawiony do tego serwera, lecz jak wyjdzie to ten projekt może wprowadzić serwery metina na nowy poziom.

Opublikowano

Metin się każdemu znudzi. 

Klasyczne serwer właśnie cieszą się największym zainteresowaniem, we mnie największe zainteresowanie np. zbudował serwer Vest****s, klasyczny serwer i na takim ludzie chcą grać.

Metin nie zdobył by tak ogromnego po parcia ze strony graczy gdyby nie miał tak doskonałego klimatu, dzięki temu metin jest znany na większą skalę.

Co za sens przenosić elementy innych gier do metina? To tak jakbyś ty przenosił Metina do Tery (gra się zmienia).

Jeszcze raz się powtórzę metin jest jedną z większych gier MMO, dzięki klimacie jaka ta gra w sobie ma. Głupotą jest więc zmiana gry pod względem wizualnym na pewno przez to zmieni się klimat metina(mam na myśli export modeli z innych gier do Metina).

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka kopia, wszystko kradzione z innych gier, nie polecam, wcale nie mieli wkładu w zaimplementowanie modeli ogólnodostępnych pod grannego, ani trochę.

Tutaj dowód:

551abd19a2508.png

vlRm1nY.png

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka kopia, wszystko kradzione z innych gier, nie polecam, wcale nie mieli wkładu w zaimplementowanie modeli ogólnodostępnych pod grannego, ani trochę.

Tutaj dowód:

551abd19a2508.png

Jeśli ludziom nie pasuje serwer który brał coś od innych serwerów ani serwer który wzorował się na jakiejś grze to powiedz mi skąd mają brać pomysly? 

Przemyśl zanim coś napiszesz.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Klasyczne serwer właśnie cieszą się największym zainteresowaniem, we mnie największe zainteresowanie np. zbudował serwer Vest****s, klasyczny serwer i na takim ludzie chcą grać.

Metin nie zdobył by tak ogromnego po parcia ze strony graczy gdyby nie miał tak doskonałego klimatu, dzięki temu metin jest znany na większą skalę.

Co za sens przenosić elementy innych gier do metina? To tak jakbyś ty przenosił Metina do Tery (gra się zmienia).

Jeszcze raz się powtórzę metin jest jedną z większych gier MMO, dzięki klimacie jaka ta gra w sobie ma. Głupotą jest więc zmiana gry pod względem wizualnym na pewno przez to zmieni się klimat metina(mam na myśli export modeli z innych gier do Metina).

V******s to nowy serwer, ponadto nagrywa z niego pol youtuba, dopiero po kilku miesiacach bedzie mozna stwierdzic, czy ludzie chca na nim grac. Ile zostaje stalych graczy widac dopiero po odejsciu youtuberow :)

MPCforum zdobyla ponad 3k lajkow na fb, bez zadnej reklamy co jest duzym sukcesem i dowodem na to, ze ludzie czekaja na tego typu serwer. Badz co badz klimat w duzej mierze tworza gracze a wszystko wskazuje na to, ze bedzie ich multum.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ale kurcze Thorin z całym szacunkiem chyba każdy serwer coś zabrał z innej gry itp... Zapewne administracja zlewa na hejty od wiekszości osób i zaciera sb ręce bo niedługo portfele bd pełne ^^ Spoko żeby tylko tego nie zjebali jak Nexanity bo wszyscy się do Poznania wybierzemy Naid XDD #TROLL

Opublikowano

Spodziewałem się lepszej prezentacji po was gdy widziałem to wszystko co wstawiacie na fp czekając na serwer. ;)

Ale zagram bo serwer wydaje się dobry. 

Opublikowano

Ale kurcze Thorin z całym szacunkiem chyba każdy serwer coś zabrał z innej gry itp... Zapewne administracja zlewa na hejty od wiekszości osób i zaciera sb ręce bo niedługo portfele bd pełne ^^ Spoko żeby tylko tego nie zjebali jak Nexanity bo wszyscy się do Poznania wybierzemy Naid XDD #TROLL

Jeśli tworzy się serwer - to z własnym pomysłem, a nie ukradzionym. 

Opublikowano

To pokazuje, że administratorzy nie mają nic w głowie i dochodzi do tego, że reklamują się na innych serwerach, a to im popsuje reputacje chodź.. jak można coś popsuć jak jest coś popsute ^>^ No ale nie odbiegając od tematu banda dzieci która zrobiła serwer i próbuje się "wyreklamować" na innych, a jak sami wiemy to im gucio da.

Reklama, wszędzie ta śmieszna reklama. Zauważyliście, że oni wszędzie piszą gdzie to możliwe aby jak największe "grono osób" się o tym serwerze dowiedziało? To jest śmieszne..

Co do serwera szykuje się niezła pompa, prezentacja piękna, graczy już teraz widać, że będzie od groma i jeszcze więcej. Osobiście nie zagram ale polecam z całego serca!

K***A MAĆ CZŁOWIEKU... OD KIEDY AVATAR TO REKLAMA?  xD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Najlepszy serwer jaki mógł wyjść :)

Jeszcze nie wyszedł, ale to fakt, prezentuje się epicko. 

Ile będzie całego HP na max lv? ( chodzi o pvp )

­

Opublikowano

hahah :D

Wjeżdżam niczym kidmod w zapowiedź i zadaje  najważniejsze i kluczowe pytanie

Jak stoicie z reklamą?

Będzie dobrze panie.

Racja, ale znając realia nie tylko to co błyszczy jest dobre. Przy takiej gamie nowości będzie masa błędów. Pytanie brzmi czy administracja będzie je na bieżąco redukować. Bo jeśli nie to serwer wystartuje ale po chwili zapikuje w dół jak Airbus A320 w Alpy.

Dodanie nowego kamienia na mapie nie wywoła masy błędów, spokojnie.

Serwer jest zbudowany tak, że gracz nie będzie musiał się wszystkiego uczyć od nowa.

Tutaj dowód:

551abd19a2508.png

Troll Grand Master - propsy. xDD ale Array Ci wpierdoli bo ukradłeś mu pomysł. xD

Co będziesz zwiedzał w Poznaniu? xD Ja z Łodzi jestem.

Przy okazji dodam aby nie mieszać Atreyi z Nexanity ponieważ na Atreyi za stronę serwerową odpowiada zupełnie inna osoba niż na Nexanity.

Spodziewałem się lepszej prezentacji po was gdy widziałem to wszystko co wstawiacie na fp czekając na serwer. ;)

Ale zagram bo serwer wydaje się dobry. 

Prezentacja jest w miarę krótka aby nie była poradnikiem a grafiki jest mało aby ludzie skupili się na przekazie a nie oglądaniu jakiś kwiatków w rogach ramek itp. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

­Jak wyobrażacie sobie 10osob na wojnie czy w m1 z petami wielkości bossów ? oraz czy będzie mozliwość "przenikania" przez owe pety?

Drugie pytanie jak będzie wyglądało pvp na serwerze przy max lv ? na większości easy wystarczą 2skille na krycie co niestety niszczy klimat pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...