Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam serwera ponieważ to administrator Nexanity i serwer padnie po miesiącu jak juz hajs bedzie sie zgadzał

zapraszam https://www.facebook.com/Metin2Centrum

Słaba reklama a fb także słaby pozdrawiam co do serwera to bardzo fajny system ulepszeń ale spodziewałem się ciekawszej lub też dłuższej prezentacji ;d

Opublikowano

Hhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah ahah ahha ah ha ha hah ah ahahahah ah ah haha ha hah ah aha hah ah ah ah ah h ah ah XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No to zobaczymy xdd

Tak samo jak na invorii, ddosów nawet czuć nie było xD

Opublikowano

Chodzą plotki, że osoba która jako pierwsza wbije maksymalny poziom otrzyma roczną zniżkę 90% na wszystkie dania w sieci kebabów "Naid i spółka", to prawda?

vlRm1nY.png

Opublikowano

The Naid: W którym miejscu masz błąd ortograficzny?

Mam nadzieję, że pomogłem. Jak widać znalazłem błędy interpunkcyjne, ortograficzne oraz składniowe.

Prezentacja ma na celu pokazać co możecie znaleźć w świecie Atreyi,(powinna być kropka)

nie jest jakimkolwiek poradnikiem(powinien być przecinek) a z biegiem czasu niektóre aspekty rozgrywki

mogą ulec małym zmianom,(powinna być kropka) aby gracze bawili się u nas jak najlepiej.

Na (powinna być mała litera)Naszym serwerze znajomość fabuły jest niezwykle istotna.
Wyświetla się (powinna być mała litera) Ona w momencie rozpoczęcia gry nową postacią,(błędnie umiejscowiony przecinek) oraz jest udostępniona na (powinna być mała litera) Naszym forum.
Bez znajomości fabuły nie ma szans wykonania wszystkich misji(powinna być kropka), ponadto poznanie zawartości serwera będzie niemożliwe.
Wszelkie aspekty gry są zrobione pod fabułę.
Mapy, bossy, npc, przedmioty itd. są powiązane z fabułą.

(Co oznaczają te kropki???)...Dawno, dawno temu, gdy na świecie panowała pustka i nicość, osiedliły się na (powinna być mała litera)Nim 2 duchy(powinna być kropka), z obawy przed obcym im miejscem ukryli się oni w ciałach Smoka i Tygrysa(zła konstrukcja zdania. Smok, ogromny, straszliwy potwór, zionący ogniem(powinien być przecinek) niebezpieczny wojownik(powinna być kropka), zawładnął częścią ziem, które nazwał swoim królestwem Shinsoo(zła konstrukcja zdania. Tygrys, błyskawiczny, niebezpieczny i cichy zabójca, zawładnął pozostałą częścią świata, swoją część nazwał Chunjo. Gdy już władza nad ziemiami została podzielona, zarówno Tygrys jak i Smok postanowili utworzyć pierwsze życie na swoich pięknych terenach. W ten oto sposób powstali pierwsi ludzie, których jednak trzeba było jeszcze wyposażyć w odpowiednie umiejętności.(zła konstrukcja zdania) Tu pojawił się spór. Smok z góry założył, że człowiek będzie jego niewolnikiem(powinna być kropka), spełniającym wszelkie zachcianki oddanym podwładnym. Jednak Tygrys nie chciał się na to zgodzić(powinna być kropka), chciał z człowieka uczynić swego partnera(powinna być kropka), postawić go na równi z sobą samym, nauczyć wszystkiego, czego on sam uczył się od swoich przodków(zła konstrukcja zdania). Smok słysząc to, bardzo się oburzył, wiedział jednak, że należy działać szybko. Przekształcił więc swoich poddanych w wytrzymałych, umięśnionych, twardych, walecznych, ale jednocześnie, takich(powinien być przecinek) które nie posiadają własnej woli, posłusznych Pół-Orków(zła konstrukcja zdania).

Pół-orki od początku stworzone zostały(powinien być przecinek) by niszczyć i zabijać. Ponad to(wyraz ten piszemy łącznie)  pozbawione wszelkiej wolnej woli musiały podporządkowywać się Tygrysowi który rządny władzy pozwalając im się rozwijać jednocześnie całkowicie nad nimi panował(zła konstrukcja zdania). Osiedliły się one na Ustroniu Pół-Orków i żyły stale atakując małe armie elfów. W ich żyłach płynęła ciemna krew podobnie jak u Ciemnych Elfów. Mimo braku wolnej woli przeczuwały one nadchodzącą wojnę(zła konstrukcja zdania).

Przy wbiciu 17 pkt, dana umiejętność wskakuje na poziom G1(powinna być kropka),

następnie używamy Kamieni Duchowych aby rozwijać daną umiejętność(zła konstrukcja zdania).

Szansa na powodzenie użycia Kamienia wynosi 80%(powinna być kropka), 1 Kamień na 1 poziom G.

Osobom którym nie chce się robić skilli udostępniliśmy Tęczowy Kamień(powinna być kropka)

dostępny w naszym ItemShop(powinien być przecinek) dzięki któremu będą mogli przy użyciu wymaksować daną umiejętność.

Kamień duchowy będzie można zdobyć z Metinów oraz Bossów(powinna być kropka) z poziomem większym niż 45(zła konstrukcja zdania).

By nadać sensu grze postaciom(błąd, powinno być postaci) Szamana Healera, postanowiliśmy ulepszyć jego 2 skille.
Przy 125 Inteligencji i poziomie umiejętności P :

Zwiększenie Ataku dawało - 55 Wartości Ataku,(powinna być kropka) obecnie daje 250 Wartości Ataku

Interfejs oraz cały wygląd funkcjonalnej części klienta został przystosowany tak(powinien być przecinek) by gracz mógł łatwo się w (powinna być mała litera)Nim odnaleźć.
Jak oczywiście przystało, klimat interfejsu jest w smoczym klimacie(powinna być kropka), tak jak cały Nasz serwer.

Zostały dodane modele NPC Elfów, Pół-Orków, Ciemnych Elfów, Krasnoludów pasujące do klimatu map(powinna być kropka),(błędnie zastosowany przecinek) oraz zostały zmienione tradycyjne NPC z Miast, poniżej kilka przykładów(powinna być kropka)

Wszystkie bossy wykonane przez(powinna być mała litera) Nas mają autorskie wyglądy skilli.

Np. (powinna być wielka litera) gdy wejdziemy do pustynnych kazamat(powinien być przecinek) gdzie jest klimat piramidy/faraonów możemy usłyszeć piosenki w Egipskim klimacie(powinna być kropka),

a gdy będziemy chodzić po orientalnych wioskach będziemy mogli rozkoszować się (powinna być mała litera)Azjatyckimi rytmami.

Przez ową mapę można przenieść się na wszystkie mapy, po za(ort. powinno być poza) dungeonami.

Bronie na 50 poziom mają wbudowane średnie i umiejętności! ma to na celu wprowadzić świeżość i odpoczynek od widoku FMS'a. (źle umiejsciowiony apostrof)

By nie psuć zabawy oraz niespodzianek(chyba niespodzianki) (powinno być na świecie) w świecie Atreyi,(powinna być kropka) na temat biologa postanowiliśmy napisać tylko tyle(powinien być przecinek) że został On przez (powinna być mała litera)Nas w pełni edytowany,(powinna być kropka) a pierwsza misja zaczyna się na 50 poziomie.

Wszystkie bonusy, po za(ort. powinno być poza) wymienionymi powyżej wchodzą na domyślnie maksymalnych wartościach.(zła konstrukcja zdania)

W oknie do zmiany bonusów można zmieniać maksymalnie 7 przedmiotów na raz (ort. powinno być naraz)(powinien być przecinek)
można włączyć automatyczne kupowanie zmianek,(powinna być kropka)
BS zmienia bonusy nawet gdy jest zminimalizowany,(powinna być kropka)
Przy zakończeniu bonowania gracz otrzymuje powiadomienie tekstowe oraz dźwiękowe.

Na więcej nie mam czasu. Widać, że prezentację pisały co najmniej dwie osoby. Pozdro

Opublikowano

Ktoś tu ogląda bronzowe myśli :D

naid

@ Chętnie wbije serwer jest mega :)

Naid nie ogląda, zrobił ją zeby tacy gracze jak @1373230489-U611928.pngExíle posiadali odpowiednią dla siebie range.

A co do serwera to polecam jeszcze raz, będziecie mieli z kim grać na 100%

sygna1.png

Opublikowano

No to zobaczymy xdd

Tak samo jak na invorii, ddosów nawet czuć nie było xD

OVH to teraz prawdziwa twierdza #potwierdzone_info

Opublikowano

Wszystko fajnie cacy, zabezpiecznenia i może serwer ma jakąś tam popularność i zainteresowanie przed startem - tylko jedno pytanie, skoro jesteście tacy mocarni i wszystkowiedzący, dlaczego 90% tego, co jest na waszym serwerze jest z innych gier ukradzione? (chodzi mi tutaj o gry mmorpg). Mówicie, że wszystko jest własnym pomysłem, a jak nie ukradzione z wowa, to z innych gier.  xD 
Jak nie tekstury, to bronie, jak nie nazwy, to co innego. Ludzie, błagam.
Już nie raz za tamtych lat Naid robiłeś serwery, z czego 90% rzeczy było w itemshopie a tekstury jak i modele ładnie wykonane, jednak -  co się stało? serwery miały bugi gdzie trzepaliście  tylko hajs. 

Opublikowano

Naid nie ogląda, zrobił ją zeby tacy gracze jak @1373230489-U611928.pngExíle posiadali odpowiednią dla siebie range.

A co do serwera to polecam jeszcze raz, będziecie mieli z kim grać na 100%

Challanger V3OHQVQ.png V3OHQVQ.png V3OHQVQ.png

Będzie ogromna petarda, to co jest w prezentacje to jedynie najpotrzebniejsze informacje, a dużo dużo atrakcji jeszcze jest w grze.

Opublikowano

Cóż, kiedy beta? ;) Zapowiada się ciekawie.

Podobno 2-3 dni przed startem. 

up    mnie wyprzedził..

yebać hejteruf. 

­

Opublikowano

Strasznie długo czekane ale się doczekaliśmy choćby prezentacji :)

Czy itemy z Item-Shopu będą dostepne w grze? ( Nie chodzi mi o eventy a raczej drop czy ulepszanie.)

W ilę wbiję max lvl?

Itemy na 75 skąd dostac i czy są dalsze przerobienia ich na lepsze bronie?

Jeżeli to serwer easy to bony śmiało możecie ustawić tak aby wchodziły maksymalnie ;)

Tak.

Od Ciebie zależy

Wieża Demonów, zobaczysz gdy zawitasz na serwerze.

Chcieliśmy się wyróżniać. xD

Te łapanie zwierzaków to ściągnięte z rappelz.

Ten system lig ( Brąz, silver itp ) ściągnięty z lola i chyba każdy o tym wie, lecz moje pytanie brzmi czy zablokowaliście jakoś to, że ktoś sobie zrobi jakiegoś przydupasa i będzie go zabijał tylko i wyłącznie dla rangi? Jeśli nie zablokowaliście to lepiej to usuńcie.

Na serwer długo czekałem, robiliście go chyba ze 2 lata, bez większej reklamy dobiliście 3k lajków na facebooku.

Serwer na pewno przebije inne wielke serwery typu Invoria czy tez Dreikon, już nie mówie o tych starych typu pandora, xenox.

Zagram. ;)

Łapanie zwierzaków jest ściągnięte z Pokemonów.

System dywizji jest ściągnięty z jakiejkolwiek gry moba lub mobilnego hack 'n' slasha. Jesteśmy zabezpieczeni przed oszustami.

Robiliśmy go 9 miesięcy z przerwami.

Bony w kostiumie nie beda do zmiany? Gdy wydam hajs wolalbym jednak nie trafic na bony, ktore mi sie nie przydadza i przez to kostium straci na wartosci...

Tania wersja ma losowe bonusy a droższa będzie mieć stałe.

Serwer z*******y , napewno zawitam - brakuje jedynie mi z 2/3 setów wiecej ;p ale jest ok.

Prezentacja ładna i w klimacie 

Pozdrawiam. 

Woleliśmy zostawić coś na sezonowe patche.

4 sloty w broni są w pelni odbugowane zeby kazde kd dzialalo?

Tak.

nie polecam serwera ponieważ to administrator Nexanity i serwer padnie po miesiącu jak juz hajs bedzie sie zgadzał

zapraszam x

Słaba reklama jak i Twoje informacje.

Słaba reklama a fb także słaby pozdrawiam co do serwera to bardzo fajny system ulepszeń ale spodziewałem się ciekawszej lub też dłuższej prezentacji ;d

Jest to prezentacja a nie poradnik dlatego nie rozpisywaliśmy się zbytnio. 

Chodzą plotki, że osoba która jako pierwsza wbije maksymalny poziom otrzyma roczną zniżkę 90% na wszystkie dania w sieci kebabów "Naid i spółka", to prawda?

Owszem będzie zniżka ale -65% na kebaba. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się prezentuje, jest dużo rzeczy nowych i to ludzi zachęca także życzę wam dużo graczy i udanego startu oraz jak najwięcej stania, ;]

Opublikowano

Witam, wszyscy się wypowiadają to i ja mam coś do powiedzenia. Mizune jako profesjonalny grafik, który mnie nazwał amatorem wykonał tą prezentacje w klasie niżej niż przeciętna. Nie sztuka jest każdą teksturę traktować topazem. Nie będę tutaj wyciskać błędów ale prezentacja jest 4/10. Tekstu nie czytam bo patrze tylko po zrzutach ekranu, gdyż ciekawiło mnie jak PROFESJONALISTA wykona prezentacje. Brawa tylko za to, że Vest**isa prezentacja wyglądała jak wyciągnięta psu z gardła. No ale do rzeczy. Ta osoba nazywa się profesjonalistą kopiując elementy z innych interfejsów gier MMO gratuluję. Patrząc na grafikę w grze i w ogóle widzę twórczość topazu nie grafika, widzę również zerżniete elementy z Diablo III. Serwer według mnie nie ma przyszłości tak jak każdy poprzedni. Zbyt dużo bajerów żeby utrzymać graczy. Ja jako starszy gracz m2 wolałbym grać na czymś bardziej zbliżony do oryginału. Perypetie z interpunkcją. Co do serwera (ogółem) jeśli wystartujecie i nie będzie tak jak z poprzednimi to będę w szoku. Takie jest moje zdanie. Powodzenia na starcie.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

OVH to teraz prawdziwa twierdza #potwierdzone_info

hahah :D

Wjeżdżam niczym kidmod w zapowiedź i zadaje  najważniejsze i kluczowe pytanie

Jak stoicie z reklamą?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

hahah :D

Wjeżdżam niczym kidmod w zapowiedź i zadaje  najważniejsze i kluczowe pytanie

Jak stoicie z reklamą?

ok 300 osob w prezce od dodania publikacji ^^ Czyli raczej reklame maja i bd jeszcze wieksza.

Opublikowano

Macie coś wspólnego z upadłym projektem Aincrad online (czy coś takego)? Bo widziałem podobne, jak nie identyczne wierzchowce (chodzi mi głównie o te ostatnie lwy) i nie tylko wierchowce.

no nic, powodzenia, choć raczej nie zagram, bo nie moje klimaty  :P

VsxuB58.png

Opublikowano

No to zobaczymy xdd

Tak samo jak na invorii, ddosów nawet czuć nie było xD[/quote

Ten cymbał się cieszy bo składa maszynę która każdy składa z pcta nawet xD ale niech się cieszy to mu siurek urośnie z dumy przynajmniej xdddd

Nikt serwera nie złoży wiec o to się nie martwcie xD na inv nikt nie wyrzucił nigdy nawet jednego gracza atakami wiec lajcik xdd

Opublikowano

Przeczytalem każą litere tej prezentacji .. i jestem pod wrazeniem

Na pewno zagram i zostane tam na dluzej 

Tylko jedno do was chlopaki    "" nie spierdolcie tego!!" 

Nie gralem w metina na zadnyms erverze poprostu  wszedzie wieje nuda  a ty mnie zaskoczyliscie  od 2 lat nigdzie nie gralem,

A tutaj zagram nawet na starcie co ja p******e na becie nawet zagram 

Tak wiec chlopaki jedno zyczenie do was mam   zebyscie za szybko nie odpuscili tego  co do stabilnosci nie trzeba sie martwic wkoncu Hola jestescie

Ale jeszcze raz to samo powtórzę Nie  zwalcie tego !! jak wam juz tak serio znudzi to was znajde i zabije ! 

pozdrawiam  Nie moge sie doczekać 

ps pod zadna prezka nigdy sie tak nie rozpisalem wiec docencie to ;*

Opublikowano

Witam, wszyscy się wypowiadają to i ja mam coś do powiedzenia. Mizune jako profesjonalny grafik, który mnie nazwał amatorem wykonał tą prezentacje w klasie niżej niż przeciętna. Nie sztuka jest każdą teksturę traktować topazem. Nie będę tutaj wyciskać błędów ale prezentacja jest 4/10. Tekstu nie czytam bo patrze tylko po zrzutach ekranu, gdyż ciekawiło mnie jak PROFESJONALISTA wykona prezentacje. Brawa tylko za to, że Vest**isa prezentacja wyglądała jak wyciągnięta psu z gardła. No ale do rzeczy. Ta osoba nazywa się profesjonalistą kopiując elementy z innych interfejsów gier MMO gratuluję. Patrząc na grafikę w grze i w ogóle widzę twórczość topazu nie grafika, widzę również zerżniete elementy z Diablo III. Serwer według mnie nie ma przyszłości tak jak każdy poprzedni. Zbyt dużo bajerów żeby utrzymać graczy. Ja jako starszy gracz m2 wolałbym grać na czymś bardziej zbliżony do oryginału. Perypetie z interpunkcją. Co do serwera (ogółem) jeśli wystartujecie i nie będzie tak jak z poprzednimi to będę w szoku. Takie jest moje zdanie. Powodzenia na starcie.

Święte słowa, wystartować to na bank kiedyś.. wystartują, ja tu nic nie sugeruję, po prostu tak słyszałem..  xD  

Opublikowano

Moze i Mizune dal dupy z ta prezka ale to nei znaczy ze serwer bd c*****y.

Opublikowano

Macie coś wspólnego z upadłym projektem Aincrad online (czy coś takego)? Bo widziałem podobne, jak nie identyczne wierzchowce (chodzi mi głównie o te ostatnie lwy) i nie tylko wierchowce.

no nic, powodzenia, choć raczej nie zagram, bo nie moje klimaty   :P

Tak, to oni mieli w planach jego powstanie. 

Co do zabezpieczeń, jestem w 70% pewny że wymurzynią Arsoba :D

A co do samego serwera, szczerze niewiem czy zagram, jakoś za dużo tego wszystkiego.

Powodzenia

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...