Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałeś bana ponieważ robiłeś śmietnik na forum.

Wszystkie dane zwierzaka są zapisywane w jego pieczęci więc można sprzedać go ze wszystkimi statystykami.

Oczywiście można mieć nawet 200 petów lecz przywołać można tylko 1 w tym samym czasie.

I mam uniemożliwiony kontakt z graczami bo ktoś tu musi sie dowartościować. Fajnie, postawa godna administracji.

Powodem bana było tylko i wyłącznie to co napisalem na chacie. Pierwszym dowodem jest to ze perm polecial minute po napisaniu shouta, drugim to ze sam mizune napisal "powod bana : proba napisania nieprawdziwych faktow o administracji".

Chcecie pokazać swoją wyzszosc nad graczami traktujac ich w ten sposob i podbudowac swoje ego, mialem o was naprawde dobre zdanie ale je zmienilem.

@topic : Calkowicie usuneliscie podstawowe dungeony tj. dt, dc, swiatynia smoka itp?

bronie 75 skąd ? Bo chyba nie podane w prezce, a jest to najważniejsza kwestia jeśli chodzi o exp xD

Z tego co pisze w prezentacji wszystkie informacje tego typu będą dostepne na wiki nwm czy to bedzie strona czy mpc czy temat na forum.

rYD9JSA.png

Opublikowano

ja to bym się do tego ''bronz'' przywalił, bo to wygląda jak błąd ortograficzny. Brąz to po angielsku Bronze :>

Ktoś tu ogląda bronzowe myśli :D

naid

@ Chętnie wbije serwer jest mega :) 

Opublikowano

I mam uniemożliwiony kontakt z graczami bo ktoś tu musi sie dowartościować. Fajnie, postawa godna administracji.

Powodem bana było tylko i wyłącznie to co napisalem na chacie. Pierwszym dowodem jest to ze perm polecial minute po napisaniu shouta, drugim to ze sam mizune napisal "powod bana : proba napisania nieprawdziwych faktow o administracji".

Chcecie pokazać swoją wyzszosc nad graczami traktujac ich w ten sposob i podbudowac swoje ego, mialem o was naprawde dobre zdanie ale je zmienilem.

@topic : Calkowicie usuneliscie podstawowe dungeony tj. dt, dc, swiatynia smoka itp?

Jeśli ktoś ma niedojebanie mózgowe to czemu ma takiego powodu bana nie dostać? Rozumiem, że ktoś jeszcze nie dorósł, ale błagam szanujmy się. Gramy to gramy, piszemy to piszemy, jest też czas na żarty, ale jeśli ty piszesz kilkakanście wiadomości na shoutboxie, potem piszesz coś o administracji, w lokacji podajesz coś 'obok Naida', czy coś takiego - to ja też bym takiego wyplewił. Skończ już pisać swoje żale, że administracja dno. Zachowałeś się jak za przeproszeniem 'gówno' to bana dostałeś. Szanujmy się nawzajem, żarty możesz sobie z kolegami porobić, ale śmiechu na forum nie potrzeba nikomu.

Wrócisz na forum, przemyślisz, będziesz się zachowywał normalnie to będzie dobrze. 

eot.

a i jeszcze edytuje i dopisze ci, że podstawowe te dungeony są, zresztą DC nawet na ss jest.

Może mało komu się to rzuciło w oczy, ale patrzcie na te fantastyczne pety, które możemy złapać. Możemy też nawet bossa sobie złapać, który będzie za nami podążał - taki wielki bydlak jako pet. 

Dodatkowo te nowe kuszące kostiumy, mmm.

Możecie też się odwiedzić już stronę i zarejestrować się na forum. 

Opublikowano

Mogę polecić, bo serwer długo robiony, oby tylko nie było tak jak z nestiumem - połowy tych nowości nie było. Sam nie zagram, bo mnie easy nie jarają, czcionka jest najgorsza z możliwych (no chyba, że można zmieniać) i czekam na inny serwer :v Nie przesadzcie też z IS ;>

tenor.gif

Opublikowano

Mam nadzieje, ze hooltras postawi czołgi przed maszynami bo przeczuwam, że ddosy będą szły ogromne od konkurencji, zagram z chęcią bo jest to jedyny serwer na który czekam i mam zamiar na dłużej zostać. Powodzenia ^_^ \

PS.

Troche smiechłem jak zobaczyłem te dywizje xD

Opublikowano

Wbijam w serwer jak w gości. :D Nie ma innej opcji.. Widać, że starannie się przyłożyli przez te kilka miesięcy. Czekać tylko na start! :)

ZAWITAM! :D

Opublikowano

Jeśli ktoś ma niedojebanie mózgowe to czemu ma takiego powodu bana nie dostać? Rozumiem, że ktoś jeszcze nie dorósł, ale błagam szanujmy się. Gramy to gramy, piszemy to piszemy, jest też czas na żarty, ale jeśli ty piszesz kilkakanście wiadomości na shoutboxie, potem piszesz coś o administracji, w lokacji podajesz coś 'obok Naida', czy coś takiego - to ja też bym takiego wyplewił. Skończ już pisać swoje żale, że administracja dno. Zachowałeś się jak za przeproszeniem 'gówno' to bana dostałeś. Szanujmy się nawzajem, żarty możesz sobie z kolegami porobić, ale śmiechu na forum nie potrzeba nikomu.

Wrócisz na forum, przemyślisz, będziesz się zachowywał normalnie to będzie dobrze. 

eot.

a i jeszcze edytuje i dopisze ci, że podstawowe te dungeony są, zresztą DC nawet na ss jest.

Może mało komu się to rzuciło w oczy, ale patrzcie na te fantastyczne pety, które możemy złapać. Możemy też nawet bossa sobie złapać, który będzie za nami podążał - taki wielki bydlak jako pet. 

Dodatkowo te nowe kuszące kostiumy, mmm.

Możecie też się odwiedzić już stronę i zarejestrować się na forum. 

Jakie moje zachowanie bylo nienormalne?

Poprostu rozmawiałem na shoutboxie, napisalem ze mieszkam OBOK NAIDA, to cos zlego?

Zabolało go to co napisalem żartem i to jest powod bana tylko i wylacznie. A w zasadzie glownym powodem byla chec dowartosciowania sie pokazujac kto tu rządzi.

Nie placze tylko nie rozumiem takiego kurestwa, robi cos takiego bo czuje sie bezkarny jestem pewny ze w szkole czy pracy nie zgrywa takiego cwaniaka.

Na forum nie wroce bo robiac drugie konto dostane bana za multi a ub nie dostane bo nie liże im dupy.

Koniec tematu nie ma co robić spamu.

@topic : System ulepszen a w zasadzie zdobywanie ulepszaczy bedzie sie opierało bardziej na dungeonach czy bardziej na mapach czyli wyczekiwaniu respow metkow i bossow?  Jest jakis dungeon do ktorego trzeba pt? Sa jakies do ktorych pt nie trzeba? Ulepszaczy bedzie raczej duzo czyli na kazdy set inne ulepy itp czy bedzie moze cos uniwersalnego jak np perły ?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Błędy ortograficzne rażą po oczach.

Ktoś wyżej wspomniał, że prezentacja nexanity była lepsza. Niestety to prawda.

Serwera wygląda OK, ale spodziewałem się więcej.

Opublikowano

1. Od ilu puntków będą przyznawane te dywyzje ?

2. skąd bierze się pieczęcie na złapanie mobów ?

I ogólnie to powodzenia chłopaki, bo dużo się napracowaliście.

PS. Losowa nagroda niszczy, coś nowego :D

Opublikowano

Serwer jest z*******y! To co tutaj widać nie oddaje klimatu ukazanego w grze. Czekamy, czekamy. ;)

Opublikowano

Strasznie długo czekane ale się doczekaliśmy choćby prezentacji :)

Czy itemy z Item-Shopu będą dostepne w grze? ( Nie chodzi mi o eventy a raczej drop czy ulepszanie.)
W ilę wbiję max lvl?
Itemy na 75 skąd dostac i czy są dalsze przerobienia ich na lepsze bronie?

Jeżeli to serwer easy to bony śmiało możecie ustawić tak aby wchodziły maksymalnie ;)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Te łapanie zwierzaków to ściągnięte z rappelz.

Ten system lig ( Brąz, silver itp ) ściągnięty z lola i chyba każdy o tym wie, lecz moje pytanie brzmi czy zablokowaliście jakoś to, że ktoś sobie zrobi jakiegoś przydupasa i będzie go zabijał tylko i wyłącznie dla rangi? Jeśli nie zablokowaliście to lepiej to usuńcie.

Na serwer długo czekałem, robiliście go chyba ze 2 lata, bez większej reklamy dobiliście 3k lajków na facebooku.

Serwer na pewno przebije inne wielke serwery typu Invoria czy tez Dreikon, już nie mówie o tych starych typu pandora, xenox.

Zagram. ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Co tu dużo pisać, serwer tworzą dwie znane sobie osoby, które z pewnością tego nie spieprzą. 

Można się spodziewać z ich strony polepszenia tego co jest, a nie na odwrót.

Jak dla mnie serwer roku, polecam i zapraszam ~ Sheyna. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...