Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Atreya

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:(  :(  :(  :(

powiedział ten któremu arsob swego czasu instalował pliki na dedyku bo nie potrafiłeś. 

Wyślesz mi autograf Miszczu? 

... i dla ścisłości... ja nie zajmuję się maszynami swoimi bo nie mam na to po prostu czasu plus jestem w tym słaby :) Wszystkie moje maszyny administruje arsob i arek... ja nie mam nawet do nich passów oprócz invorii s2  <3

Ty mnie chyba z kimś pomyliłeś. Nigdy Arsoba o pomoc nie poprosiłem, bo zawsze był dla mnie zwykłym pozerem.

Zresztą... liżcie się dalej po jajach, ale nie zdziw się jak coś przykrego się stanie, bo za bardzo bujasz w obłokach z tym napompowanym ego.

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty mnie chyba z kimś pomyliłeś. Nigdy Arsoba o pomoc nie poprosiłem, bo zawsze był dla mnie zwykłym pozerem.

Zresztą... liżcie się dalej po jajach, ale nie zdziw się jak coś przykrego się stanie, bo za bardzo bujasz w obłokach z tym napompowanym ego.

ok to z innej beczki... ile razy już mi tak pisałeś, groziłeś i ostrzegałeś? Stary daj sobie spokój... jak coś umiesz to to pokaż a nie pierdol mi co prezke. 

Pozdrawiam Cb Teodor :D

Opublikowano

ok to z innej beczki... ile razy już mi tak pisałeś, groziłeś i ostrzegałeś? Stary daj sobie spokój... jak coś umiesz to to pokaż a nie pierdol mi co prezke. 

Przecież Ci nie grożę, nie mam zamiaru atakować Naida.

Po prostu uświadamiam Ci, że jesteś nikim i każdy ma tutaj z Ciebie bekę. xD

Opublikowano

Naid, a moglibyście wprowadzić te na ox co pisalem Ci u gory, ze widzisz 1 postać, a reszty nie widać ( niewidzialne tzw )

bo przy 800+ luda będe mial zapewne lagi, i nie tylko ja. xD

Opublikowano

Pozdrawiam cie Karol. Atreyi nie będzie.. Tyle w temacie..

antymix

skad truta?

Opublikowano

Skrzynie serwerowe są ?

Prywatne dt ? Powinno skoro bronie 75 tylko tam.

Nieskończona peleryna i zmianka ?

Pelerynka tak, zmianka nie. ( look prezentacje - npc )

­

Opublikowano

­

antymix

skad truta?

nie rób tego michał, nie rób nieee w co ja b ede grał

Opublikowano

­

nie rób tego michał, nie rób nieee w co ja b ede grał

W invorie która nigdy nie padła bo arsob to ultra ziomek który 3way handshake dropi tcp flooda... xD xD xD xD xD

Czy na serwerze beda jakies dungi?

Opublikowano

antymix

skad truta?

Omg to sb pograliśmy H@H@H@ xD

Opublikowano

W invorie która nigdy nie padła bo arsob to ultra ziomek który 3way handshake dropi tcp flooda... xD xD xD xD xD

Czy na serwerze beda jakies dungi?

On dropi to wszystko na sitko... siedzi na ssh i paczy które połączenie puścić xdd wyjściowe wpuszcza a wejściowe wypuszcza  xD  xD  xD  xD  xD  xD  o Stary gdzie Was lepią to ja nie wiem  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

On dropi to wszystko na sitko... siedzi na ssh i paczy które połączenie puścić xdd wyjściowe wpuszcza a wejściowe wypuszcza  xD  xD  xD  xD  xD  xD  o Stary gdzie Was lepią to ja nie wiem  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Zaraz ci screena z fejsika wstawie jak się tym twój kumpel jarał.. btw.. Dlaczego strona atreyi nie dziala bo chcialem klienta pobrac?

Opublikowano

Zaraz ci screena z fejsika wstawie jak się tym twój kumpel jarał.. btw.. Dlaczego strona atreyi nie dziala bo chcialem klienta pobrac?

ops... xD

Opublikowano

­

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?

---

Mam pytanie odnosnie marmurów z mobów, dropią one dośc dobrze czy % jak na pl?

Opublikowano

Czyli w tym momecie jak strona atrey off  to próbujesz  dopasc clienta? 

Opublikowano

Czyli w tym momecie jak strona atrey off  to próbujesz  dopasc clienta? 

No tak bo zainteresował mnie ten serwer i chętnie pogram na tak dopracowanym czymś pod skrzydłami Karola który jest cudownym człowiekiem i tego śmiesznego typa @Arsob - zgłoś się buraku.

Opublikowano

­

Ponawiam pytania. :)

Odpowiedziałem na Twoje pytania w wcześniejszym poście.

Skrzynie serwerowe są ?

Prywatne dt ? Powinno skoro bronie 75 tylko tam.

Nieskończona peleryna i zmianka ?

Tak

Jest prywatne DT

Nieskończona peleryna jest, zmianki są normalne.

­

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?

---

Mam pytanie odnosnie marmurów z mobów, dropią one dośc dobrze czy % jak na pl?

Marmury można sobie zrobić u npc.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak tam strona Hooltras koksie? Hahahahahahahaha miały być zabezpieczenia, widzę są z*******e XDDDD Ciekawe co będzie na stracie, jestem pewny, że to nie wystartuje u tego biedaka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...