Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracamy na maina - lecimy po pretendenta :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre gierki tą Rivenką, dasz może jakieś wskazówki dla osoby, która zaczyna mainować Riven? :P

Powodzenia we wbijaniu challa.

Niedługo chyba zrobię jakiś porządny poradnik do Riven, a nie takie gówno co zrobiłem kiedyś.

Dzięki.

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

q5lpjf.jpg

W końcu dostałem ludzi do teamu, a nie jebanych trolli z Francji. 4Head

e1k7m8.jpg

Byłoby więcej killi gdyby nie ten p********y bug, który jest od początku wejścia Riven..

Opublikowano

W końcu dostałem ludzi do teamu, a nie jebanych trolli z Francji. 4Head

Byłoby więcej killi gdyby nie ten p********y bug, który jest od początku wejścia Riven..

O co chodzi z tym bugiem?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Stwierdziłem, że na chwilę obecną nie będę wrzucał skrinków, jeśli dojdę do jakiegoś wysokiego progu tj. blisko challengera to zacznę. Na chwilę obecną te gry są zbyt randomowe, gdy tracę po 100lp w 1 dzień, a następnego dnia wbijam 150, szkoda miejsca na scr.hu.

Opublikowano

od ilu lp zaczyna sie chall na euw? z kims ciekawym grales ze sceny lcs/cs?

500lp+ w tym momencie są już promołty do challa

Grałem na/z:

Amazingiem

Froggenem

Febivenem (o ile typ mówił prawdę)

Hunim

prawie z każdym niedojebem z tego teamu z Turcji co grał na SKT i zgankowali fakera w 20 w 3 minucie

pewnie było ich więcej tylko grali pod innymi nickami

z midlanerem z tamtego teamu Wickeda

A ze streamerów to Gross Gore dosyć często, Ralmid i Polski Pridestalker (XDDDD), Imaqtpiem, Nervarienem chyba też z raz i chyba wszystko, więcej osób pewnie spotkam wyżej jak nie będzie LCS'ów.

A no i grałem jeszcze z Dżankosem 4Head

Opublikowano

się zobaczy, z uploadem 1mb/s raczej, ale niedługo chyba kończy mi się umowa to wezmę coś lepszego, czasami gram z ludźmi na tych strimkach

twitch.tv/skarpeciok

twitch.tv/NarJanna

twitch.tv/lolinsanitystream

Kappa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu nie master tier nowe konto czy spadles i nick zmienileś ;d? no widze riven karry gejm xD co to za nowy item ma rivenka?

spadłem bo tiltowałem w ostatniej gierce i zacząłem grać jak te zwierzaki anlaki gierka, a teraz se gram na wyjebaniu, może coś wbiję do września, może nie, wyjebane.

tak wygląda teraz hydra

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz wiem skąd Cię pamiętam.. FLOWRIZER. Myślisz że nadal można się wycarrować Riven? Podaj jakiś build jak możesz i powodzenia, z tego co wiem nie jesteśmy na tym samym regionem a bym duo pograł..

I chciałbym wiedzieć czy myślisz czy dalej będziesz grał Riven po tym jak mają ją 'zmienić'?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Teraz wiem skąd Cię pamiętam.. FLOWRIZER. Myślisz że nadal można się wycarrować Riven? Podaj jakiś build jak możesz i powodzenia, z tego co wiem nie jesteśmy na tym samym regionem a bym duo pograł..

I chciałbym wiedzieć czy myślisz czy dalej będziesz grał Riven po tym jak mają ją 'zmienić'?

Oczywiście, że Riven można dalej wycarrować #RuvenTop10ChallEUW

W następnym sezonie będę grał na EUNE na smurfie to będzie można coś poszpilać, ograniczam granie Riven w następnym sezonie #powrótnamida

Opublikowano

Oczywiście, że Riven można dalej wycarrować #RuvenTop10ChallEUW

W następnym sezonie będę grał na EUNE na smurfie to będzie można coś poszpilać, ograniczam granie Riven w następnym sezonie #powrótnamida

Czemu na mida.. przecież twój champion pool jest obecnie git pod carring..  szczególnie że następny sezon pewnie gorszy od tego będzie. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...