Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracamy na maina - lecimy po pretendenta :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, w tym temacie będę wrzucał SS'y z mojego głównego konta na którym będę się starał wbić challengera. Jako, że zdjąłem sobie 35 restrictów na solo Q zaczynam od dziś :)

z4u4rk.jpg

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Bardzo ładnie :D

Powodzenia życzę w drodze do chall :D

Opublikowano

Powodzenia w serii :D

Już jedną przejebałem, bo grałem na zbalansowanego championa Hecarima na topie, chociaż i tak byłem 1;1.

@Edit

C**j promo wjebane dostałem unlucky DC do teamu jak grałem na bocie, Kennen zrobił na LB 1;8, a Olaf stwierdził, że zbuduje 4 IE i po jego obliczeniach wyszło mu, że 4 IE = 1000% DMG

Opublikowano

ciekawe dzienki komu nie masz jusz restriktuw bo ja gral na midzie mundo i karzda gierka wygrana, spk nie ma problemu ja zapamientam to i pszyjade do ten Myslibusz z moja gwardia

pozdrowienia, powodzenia pretendencie do utkniecia w diamencie, look forward

Opublikowano

ciekawe dzienki komu nie masz jusz restriktuw bo ja gral na midzie mundo i karzda gierka wygrana, spk nie ma problemu ja zapamientam to i pszyjade do ten Myslibusz z moja gwardia

pozdrowienia, powodzenia pretendencie do utkniecia w diamencie, look forward

Ryj dziecko

KC ;******

d2mdfk.jpg

Opublikowano

Ile masz skinów do Riven :D

I na jakim serwerze grasz?

Na tym ACC wszystkie oprócz Championship, na drugim wszystkie. Gram na EUW, a teraz przegrałem na EUW :):):) Urgot chciał iść do jungli to mu go zbanowali, więc wziął Kennena i tym samym spickował mi topa - zrobił 1;10 i wjebaliśmy grę.

Opublikowano

Od którego sezonu grasz w lola ?

Nie pamiętam, który to był sezon, ale od 2012 roku, września. 

rmftcc.jpg

Idę pobiegać, bo nie mam siły do pantheon mainów, co nie gankują topa, bo reda im zajebali. Przecież napisał mi w 1;50, żebym mu reda zwardował to czemu nie poszedłem???????????????????????????????????????????????????????????????????? J**** noskilli hehe.

Opublikowano

ej mosze duo kolejka mosze byc super co ty na to pouczysz mnie grać i tego kankela animation no i oramy dulo kolejke co 

A tak na serio, dałbym wszystko za Championship Riven, z*******y skin warty 400$.

Opublikowano

ej mosze duo kolejka mosze byc super co ty na to pouczysz mnie grać i tego kankela animation no i oramy dulo kolejke co 

A tak na serio, dałbym wszystko za Championship Riven, z*******y skin warty 400$.

Zjebanie się na niej gra, jednak się rozmyśliłem - nie idę biegać. Napierdalam dalej.

Pomocnik
Opublikowano

Nie pamiętam, który to był sezon, ale od 2012 roku, września. 

rmftcc.jpg

Idę pobiegać, bo nie mam siły do pantheon mainów, co nie gankują topa, bo reda im zajebali. Przecież napisał mi w 1;50, żebym mu reda zwardował to czemu nie poszedłem???????????????????????????????????????????????????????????????????? J**** noskilli hehe.

Zaphyr na Riven działa ?

Opublikowano

Zaphyr na Riven działa ?

jak grasz 15%  cdr per lvl w runach to możesz go zmienić za buty

vbmu8h.jpg

C*****o to zagrałem, ten Yasuo był z*******y.

Opublikowano

db7bc7.jpg

Miałem wyjebane w tą grę i farmiłem się na topie, a wukong + reksai mnie ciągle zabijali podczas gdy mój team pushował im nexus, hehe.

g41ohd.jpgZ 8;2 na 9;7, bo j****y bałwan nafeedował NIdę i robiła solo tripple.

q993wu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...