Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wracamy na maina - lecimy po pretendenta :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zephyr nie zbyt dobry zakup.. strata gold'a w tam tej sytuacji :) ,ale widzę że strasznie lubisz i chyba main'ujesz riven :D heh

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Powodzonka xD Po LS byś składał BC czy Yomu ?

BC, bo grałem Rivenką The Shy'a.

Zephyr nie zbyt dobry zakup.. strata gold'a w tam tej sytuacji :) ,ale widzę że strasznie lubisz i chyba main'ujesz riven :D heh

Jak teraz na to patrzę to Zephyr był ok tylko nie wiem po c**j mi te buty były zamiast BF'a.

ładne gierki chociaz nie lubie grac vs ogarnieta rivenka. bo moze praktycznie jednym killem sie zesnowballowac. i koneic

Ja tam jak dostanę killa to zazwyczaj mam dożynki na topie z całym enemy teamem.

Opublikowano

p111s6.jpgNiedługo zacznie mi dawać po 0,5 LP chyba.

Wcześniej przejebałem jedną, 5;15 na Gravesie, siedziałem cała grę na bocie, wyjebane w ludzi, którzy stoją na swoich lane'ach a potem płaczą, żeby im pomóc, heh.

mpu0xk.jpg

2x3i4f.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Jak się gra Riven pod Yomu, to używa się innych masterek, niż jakby się grało Riven pod BC ?

Opublikowano

Jak się gra Riven pod Yomu, to używa się innych masterek, niż jakby się grało Riven pod BC ?

Ja używam różnie i nie widzę za bardzo różnicy między nimi.

kcuj2t.jpgLedwo, ledwo. Honor LeBlanc.

5w3noq.jpgJAZDA JAZDA FALUBAS FALUBAS;] JUŻ KOŃCZE NA DZIŚ JUTRO BEDE PRÓBOWAŁ WBIĆ D3

Opublikowano

wp, 1 win i masz serie do d3 :)

Miałbym gdyby nie to, że dostałem tego jaxa do teamu i zbanował mi Riven bo był zły, że go rozpierdoliłem jak ścierę, oczywiście prawilny instalock Lissandry i 2;6 na Katarinę.

Opublikowano

ooy3my.jpg

0;6 lane po byciu campionym, jeszcze exhaust u timura, ale i tak zrobiłem 2x więcej dmg od mojego zeda z teamu i jako pierwszy full build, prawie najwięcej CS'a, ogólnie beczka, hehe;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...