Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Lastivia.eu s2 + MySQL

Shaggy'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to wgrac?

Najlepiej pobierz sobie maszynę od terenzo i tam wgraj pliki 100%, że wszystko będzie Ci działać.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszytsko ladnie pieknie ale jak w cliencie rozpakowywuje root potem zmieniam w nim ip i porty , i gdy spakuje i rozpakuje ponownie to spowrotem sa takie jak byly wczesniej nie chca mi sie zmienic :(

Opublikowano

wszytsko ladnie pieknie ale jak w cliencie rozpakowywuje root potem zmieniam w nim ip i porty , i gdy spakuje i rozpakuje ponownie to spowrotem sa takie jak byly wczesniej nie chca mi sie zmienic :(

To jest taka opcja jak "SAVE" w notepad++, nie?

Tylko takie pytanie po co rozpakowujesz?

1. Zmieniasz IP.

2. Pakujesz plik.

3. Spakowany plik wrzucasz do pack w kliencie gry.

Opublikowano

Ciekawe czemu makepack pokazuje jako złośliwy.

...................\/...................

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pliki są fajne, trochę przeróbek i serwer wyjdzie fajny, tymbardziej, że dużo osób czeka na reaktywacje Lastivi s2 :)

820f67ffb2f34.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś jak zainstalować te pliki, wszystko dobrze mam, root wszystko okey, a gdy wpisuje poprawne dane to jest napisane:Zostaniesz połączony z serwer i nic chce nic dalej.A jak złe dane , to coś tam zły login czy hasło coś takiego

Opublikowano

wpisz ps, daj ss. Syserr, syslog zawartość.. skąd mamy wiedzieć co jest nie tak jak tylko napiszesz że nie możesz się zalogować ?

Opublikowano

są puste Syserr, syslog , nie wiem czemu, otwierałem na dedyku nie hamachi, wszystko okey serwer  stoi, a zalogować się na swoje konto nie można, bo po 15 sekundach pokazuje coś tam błąd podczas ... A jak złe passy, to Zły login lub hasło

• 5 tygodni później...
Opublikowano

pobierzcie maszyne od terenzo, podmiencie confingi, map, quest, player i tyle... po co wy sobie droge utrudniacie wtf

a no i game/db 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To jest na source postawione??

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jest możliwość przerzucenie ich na SRC?.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...