Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Lastivia.eu s2 + MySQL

Shaggy'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no Shaggy nie bede sie z toba wyklocal tu skoro twierdzisz ze chodzi o binke to gratulacje. Moze mnie oswiecisz jaka rewizja binki nie daje runtimerow haa??

Wiec ktora binka bedzie odpowiednia pod twoje pliki ? 34k moze 36k? Sluchaj nie mam nic do ciebie bo fajne pliczki skleiles i nawet cie nie znam i znac nie chce, ale jesli chodzi o runtime to nie pomoze ci binka i zwiekszenie ramu do 2gb przez cff explorera lub co gorsza zwiekszenie pamieci wirtualnej na swoim komputerze. Kontaktowalem sie w tej sprawie z timem odnosnie runtimera i juz wiem wszystko. Kolejna sprawa to taka ze sam na tym zeby zjadlem i wiem co mowie. Jeszcze niedawno prosilem thenaida aby pomogl mi z runtimerami ale widzisz problem jest calkowicie gdzie indziej. Widzisz tak tu wlasnie sie odezwac na tym forum jest , podpowie czlowiek to znajdzie sie taki mordochlap jak ty zadufany w sobie co mysli ze wie wszystko a tak serio to wiesz gowno chlopcze a ja jestem ci w stanie udowodnic ze dasz binke i nadal bedzie runtimer. Nie mowmy o zaleczeniu problemu kolego , ja mialem na mysli 100% rozwiazanie problemu.

To ja czekam na ta binke , podeslij bo cos nie moge odszukac takowej.

Pfff, binke zmienic. >>Co za baran<<

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki są wrzucone z wczorajszego backupa :) ok. godziny 21:30.

Co do tego błędu znawco to wystarczy zmienić binke, która jest na każdym forum :)

Na serwerze grało po 900os.,a cpp powoli zaczynam ogarniać, póki co metina nie ruszam, bo to gówno :D

ślepy jesteś :D? zuo.quest ;) Pierw zobacz potem pisz,że nie ma :)

Bo dałem za nią 500zł(z kodem),a takie biedaczki, jak ty czy inne 12 latki będą się tym podniecać :)

Dodatkowo na chu* wam moja strona? Jak jest moja to moja,a nie wasza :)

Biedak hahahhahaa, to ja nie mam co do gara wrzucić czy Ty?, że robisz serwery po to, aby mieć na życie. ;P

Opublikowano

jedno pytanie, gdzie jest(jaka nazwa) questu tego co odpowiada za drop skrzyń lastivi... ??

przerobi mi ktoś serverinfo by był tylko 1 serw z tymi portami co są 

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

jedno pytanie, gdzie jest(jaka nazwa) questu tego co odpowiada za drop skrzyń lastivi... ??

przerobi mi ktoś serverinfo by był tylko 1 serw z tymi portami co są 

Masz w common_drop_item. ;)

Opublikowano

Biedak hahahhahaa, to ja nie mam co do gara wrzucić czy Ty?, że robisz serwery po to, aby mieć na życie. ;P

Nie robię żadnych serwerów dla biedaczków, teraz tylko beke na forum cisne :D

Dodatkowo kto Ci powiedział,że jestem biedny jak sama lastivia zarobiła więcej niż twoi starzy w rok :D?

Opublikowano

Dodatkowo kto Ci powiedział,że jestem biedny jak sama lastivia zarobiła więcej niż twoi starzy w rok :D?

Noi co już k***a po rodzicach jeździsz? Jak byś tak po moich pojechał, od razu byś dostał w japę.

@topic:

Dlaczego gdy edytowałem quest zuo.quest, to dalej nie da się robić Zuo, bo piszę, że trzeba podać hasło? - hasło podaję, tak samo nie da się banować bo nie wyskakuje informacja, a konta nie banuje...

Opublikowano

Noi co już k***a po rodzicach jeździsz? Jak byś tak po moich pojechał, od razu byś dostał w japę.

@topic:

Dlaczego gdy edytowałem quest zuo.quest, to dalej nie da się robić Zuo, bo piszę, że trzeba podać hasło? - hasło podaję, tak samo nie da się banować bo nie wyskakuje informacja, a konta nie banuje...

Przecież nie pojechałem po rodzicach, umiesz czytać? Czy powiedzenie,że jego starzy są biedakami i,że 16latek ma 5x więcej hajsu od nich to pocisk :D? Jebnij no się w łeb. A tak wgl. to po co na mnie sapie? Bo pliczków sobie już nie sprzeda? Ten koleś nic w życiu nie osiągnął, jego rekord online to 30 na algorii, pliki dostał, a potem zaczął sprzedawać jak padł po 30min :D Do kogo ty się chłopie równasz :D?

@topic

Usuń funkcję,która wymaga hasła lub rzuć tego questa ;)

Opublikowano

Nie dość że tak proste pliki to i tak połowa ma problemy z ich odpaleniem i tak prostymi rzeczami ehh..

­

http://wklej.to/BCjUj

Łapcie questa z beviara, działa tylko ustawcie 18/10 na przedmiot.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie dość że tak proste pliki to i tak połowa ma problemy z ich odpaleniem i tak prostymi rzeczami ehh..

­

http://wklej.to/BCjUj

Łapcie questa z beviara, działa tylko ustawcie 18/10 na przedmiot.

A co jest z tym, że nie da się banować? Wszystko dobrze edytowane, to dalej nie banuje.

Opublikowano

A co jest z tym, że nie da się banować? Wszystko dobrze edytowane, to dalej nie banuje.

wymien quest i musisz zmienic w questlib.lua edytowanego usera na:

user = "mt2"
pw = "mt2!@#"

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

wymien quest i musisz zmienic w questlib.lua edytowanego usera na:

user = "mt2"
pw = "mt2!@#"

­

To samo, quest wymieniony, user pisany - dalej nie banuje.

Opublikowano

Pliki nie działają, nie da się utworzyć konta, szkoda, pliki były fajne ale jeśli ku*wa tydzień mam się bawić z nimi by ruszyły jak kolwiek to podziękuje ;] Pozdrawiam.

image.png

Opublikowano

Pliki nie działają, nie da się utworzyć konta, szkoda, pliki były fajne ale jeśli ku*wa tydzień mam się bawić z nimi by ruszyły jak kolwiek to podziękuje ;] Pozdrawiam.

23334422382199668796.jpg

Opublikowano

­

Trudno tabelki odbugować?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

ale ja mam z nimi jakiś problem xD mam niby account pięknie śmiga, konto przez stronę zrobię wbije na postać, ale jakos tego konta w account nie ma ? ale w player mam xD

Opublikowano

­

ale ja mam z nimi jakiś problem xD mam niby account pięknie śmiga, konto przez stronę zrobię wbije na postać, ale jakos tego konta w account nie ma ? ale w player mam xD

może nie te tabelki. Może pod twoją stronę są akurat inne ^^>

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Możesz powiedzieć, który quest odpowiada za misję u kowala ''Pisiont Groszy''?

1221me.md.gif

Opublikowano

Od Aliosa twierdzę, że jesteś zjebany. Nie potrafisz napisać nawet prostego questa na ogłoszenie przy zabiciu bossa bez błędów. Przy zwróceniu Ci jakiejkolwiek uwagi mówisz, że wszystko jest dobrze, bo sam robiłeś. Nie wiem ile Twoi rodzice dostają zasiłku, ale po co nas porównujesz? Znasz tego faceta? Może jest milionerem? W plikach kompletnie NIC ciekawego. Taki jesteś technik, że wszystko musisz sobie kupić. Nie mówię o stronie, bo sam ich nie ogarniam, ale o systemach i questach. Pozdro.
Opublikowano

Możesz powiedzieć, który quest odpowiada za misję u kowala ''Pisiont Groszy''?

Chyba alkoholik Quest. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...