Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Lastivia.eu s2 + MySQL

Shaggy'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, serwer mój, strona moja. O co spinasz d***? O to,że Cię nie stać na swoją? Nie gram w piłkę, latam na moto i jestem z tego dumny jak z niczego innego ;)

Jak chcesz to możemy się dogadać ze stroną, pisz pw ;)

Prawilna morda, moto :)

1221me.md.gif

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam mały problem odnośnie kostiumów na tych plikach  gdyz dzałaja tylko na quest a jak zmienic aby było normalne zakładanie ?

Opublikowano

Witam mam mały problem odnośnie kostiumów na tych plikach  gdyz dzałaja tylko na quest a jak zmienic aby było normalne zakładanie ?

Kostiumy działają tutaj na lib z tego co mi wiadomo XDD

Shaggy podasz id wszystkiego bo szukalem i nie mogę znaleźć. 

A tak trudno wejść do navi i tabelki player ---> item_proto?

Opublikowano

Shaggy podasz id wszystkiego bo szukalem i nie mogę znaleźć. 

Rozpakuj locale_pl klienta, a potem item_proto. Wuala, masz id wszystkich przedmiotów!:]

1221me.md.gif

Opublikowano

Kostiumy nie działają połowa mountów nie można atakować tabelki się psują nie da się naprawić. ogólnie Shaggy się nie popisałeś.

Jebnij no się w łeb XDD Serwer stoi do dzisiaj na tych plikach, nikomu nic się nie dzieję, a poziom tego forum jest tak niski,że użytkownicy nie potrafią wgrać gotowych plików :D Mam niezłą bekę :D Połowa mountów? Wiesz dlaczego? Bo nie będę dodawał 150 mountow bo to nie ma sensu, pliki byly przystosowane do mnie, zrób sobie, problem?

Opublikowano

@Shaggy' mam pytanko na temat questów a głównie misji, biologa pod względem błędów/bugów ?

Jest taki sam jak na aktualnym serwerze, ogólnie polecam przepisać questy, przynajmniej większość. Błędów nie ma,ale są lipne.

Opublikowano

Jebnij no się w łeb XDD Serwer stoi do dzisiaj na tych plikach, nikomu nic się nie dzieję, a poziom tego forum jest tak niski,że użytkownicy nie potrafią wgrać gotowych plików :D Mam niezłą bekę :D Połowa mountów? Wiesz dlaczego? Bo nie będę dodawał 150 mountow bo to nie ma sensu, pliki byly przystosowane do mnie, zrób sobie, problem?

Jak masz ochotę to się jebnij i 2razy. serwer stoi? chyba dla 5 osób bo wbić nie można.   

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz ochotę to się jebnij i 2razy. serwer stoi? chyba dla 5 osób bo wbić nie można.   

Serwer cały czas działa i będzie działał, nie moja wina,że nie umiesz gotowych plików wgrać :(

Opublikowano

Serwer cały czas działa i będzie działał, nie moja wina,że nie umiesz gotowych plików wgrać :(

Nie moja wina że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pliki odpalone chyba pisałem ze nie działają kostiumy- Nie da się ich zakładać a z mountów "Większości" nie można atakować. Nie zamierzam się tu z tobą wykłócać  ale czytaj uważnie Panie mądraliński :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie moja wina że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pliki odpalone chyba pisałem ze nie działają kostiumy- Nie da się ich zakładać a z mountów "Większości" nie można atakować. Nie zamierzam się tu z tobą wykłócać  ale czytaj uważnie Panie mądraliński :D

Boże, nauczcie się zrobić coś samemu. Kostiumy nie działają bo trzeba przekonwertować wpisy z clienta, tak trudno?

Opublikowano

Boże, nauczcie się zrobić coś samemu. Kostiumy nie działają bo trzeba przekonwertować wpisy z clienta, tak trudno?

Nie. Nie trudno ale już to dawno zrobiłem i żadnego efektu nie widać :)   

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja z tego pożyczę clienta o ile autor się nie obrazi, bo nienawidzę po prostu robić clienta a grałem na Lastivii i wygląd miast i podstawowe funkcje po prostu super. Oczywiście zmienię położenie plików, odchudzę go i przerobię go pod siebie. A co do Lastivii to jeden z lepszych mediumów na jakich miałem okazję śmigać i mogę szczerze polecić. 

QufL90L.png

Opublikowano

Nie. Nie trudno ale już to dawno zrobiłem i żadnego efektu nie widać :)   

@sylwestero

Kostiumów nie możesz zakładać ponieważ trzeba coś zmienić :D a dokładniej wejdz w Start.sh i zmień z LD_32_ na LD_ i będzie śmigać.

030509573_wnspppp.jpg

Opublikowano

Kostiumy nie działają połowa mountów nie można atakować tabelki się psują nie da się naprawić. ogólnie Shaggy się nie popisałeś.

Jakoś u mnie wszystko działa :)

1221me.md.gif

Opublikowano

­w starcie zmieńcie zmień z LD_32_ na LD_ to będą kostiumy działać.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­w starcie zmieńcie zmień z LD_32_ na LD_ to będą kostiumy działać.

W start.sh jakby ktoś nie wiedział :D

Opublikowano

Ubiera się na slot czy przez quest?

Boże... kto w tych czasach ma zrobione questowo kostiumy? Nie zadawajcie nawet głupich pytań.

Opublikowano

­

Boże... kto w tych czasach ma zrobione questowo kostiumy? Nie zadawajcie nawet głupich pytań.

nevastia

concordia

­46883540656645472816.png

Opublikowano

1. do jakiej bazy danych to podpiąć najlepiej ? Może ktoś wstawić swoje DB do tych plików ?
2. Co z tą binką o ktorej wczesniej mowa i klotnia byla ?
3. dzieki z gory za pomoc

Opublikowano

­

nevastia

concordia

Bo to gówno xD A tak serio to nw czemu u nich tak jest, ale to biedne jakieś :D

1. do jakiej bazy danych to podpiąć najlepiej ? Może ktoś wstawić swoje DB do tych plików ?

2. Co z tą binką o ktorej wczesniej mowa i klotnia byla ?

3. dzieki z gory za pomoc

1. Obojętnie, przecież to nie ma różnicy,

2. Działa, nie słuchaj samców z mpc, bo zamknął mordę już :P

3. Spx.

Opublikowano

prosił bym jednak o wstawienie bazy jakiejs bo nigdzie nie ma czystej albo Upy popadały

Pliki terenzo pobierz i tam wgraj do ftp baze, masz razem z plikami dołączoną, przynajmniej była z 1,5 roku temu xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...