Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Lastivia.eu s2 + MySQL

Shaggy'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba alkoholik Quest. :P

Dziękuję Asfenie bardzo :D bardzo tego potrzebowałem :pp, może Lastivia odzyska czasy świetności :)

1221me.md.gif

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Dziękuję Asfenie bardzo :D bardzo tego potrzebowałem :pp, może Lastivia odzyska czasy świetności :)

Jak ktoś będzie chciał zagrać na serwerze podobnym do Lastivi wbije na Trelis.eu @Asfen. :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Jak ktoś będzie chciał zagrać na serwerze podobnym do Lastivi wbije na Trelis.eu @Asfen. :)

Po udostępnieniu tych plików będzie 50 takich serwerów, nie Tylko Trelis.eu, ale udanej pracy z serwerem bo lastivia była jednym z najlepszych serwerów w latach 14/15 :)

1221me.md.gif

Opublikowano

Możesz powiedzieć, który quest odpowiada za misję u kowala ''Pisiont Groszy''?

alkoholik.quest :)

Twoja apka na zdj.?

Po udostępnieniu tych plików będzie 50 takich serwerów, nie Tylko Trelis.eu, ale udanej pracy z serwerem bo lastivia była jednym z najlepszych serwerów w latach 14/15 :)

Dzięki za pochwałe :)

Opublikowano

alkoholik.quest :)

Twoja apka na zdj.?

Dzięki za pochwałe :)

Jeszcze nie moja :P w moich rewirach ciężko znaleźć coś takiego, ale niedługo sezon się zaczyna także :D + za rozpoznanie :P

Po pierwszym wglądzie w pliki, widać że trzymają poziom :> jedne z najlepszych na tym forum :P

~Dar3DeViL :D

1221me.md.gif

Opublikowano

Jeszcze nie moja :P w moich rewirach ciężko znaleźć coś takiego, ale niedługo sezon się zaczyna także :D + za rozpoznanie :P

Po pierwszym wglądzie w pliki, widać że trzymają poziom :> jedne z najlepszych na tym forum :P

~Dar3DeViL :D

No też właśnie hajsy składam na apke ;D

Opublikowano

Pliki ładne, tylko szkoda że system mountów/kostiumów nie działa, pety do końca również nie działają :)

Podczas przywołania konia, koń się nie pojawia.

image.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@topic

pliki są ok

No bardzo śmieszne... Dla zielonego który nie umie sam zrobić a chce sobie zobaczyć te pliczki

Zrobiłem sobie tylko problem jest taki, że mnie co 1 min loga do logowania

a w konsoli powtarza się co chwle connection refused

­

Opublikowano

No bardzo śmieszne... Dla zielonego który nie umie sam zrobić a chce sobie zobaczyć te pliczki

Zrobiłem sobie tylko problem jest taki, że mnie co 1 min loga do logowania

a w konsoli powtarza się co chwle connection refused

­

Daj sysser z channela/logowania padającego.

Pliki ładne, tylko szkoda że system mountów/kostiumów nie działa, pety do końca również nie działają :)

Pisałem w temacie,że trzeba dodać go w npclist.txt i w npc.eix/epk, zgubiłem gdzieś po prostu i nie ma go.

Wszystkie pety działają,a jak nie to też npclist.txt

Opublikowano

Do czego jest chat.so ?

Zabezpieczenie przed kickhackiem, tego z 2014r. (masowe wysyłanie wiadomości = kick gracza), ale nie jestem pewny. Zresztą on raz działał, a raz nie :)

Opublikowano

­

Zabezpieczenie przed kickhackiem, tego z 2014r. (masowe wysyłanie wiadomości = kick gracza), ale nie jestem pewny. Zresztą on raz działał, a raz nie :)

a ja mam działającego libka prosto z wengierskiego forum :D

Pliki całkiem ok, jednak trzeba je przerobic.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

No też właśnie hajsy składam na apke ;D

Rówieśnik?;) 99r?^^

Winta klienta, dodaj wpis do npclist odpowiadający za konia.

Mógłby ktoś zrobić gotową maszynę? 

Zaczęło się <3

1221me.md.gif

Opublikowano

To idz dziecko w piłke pograj a nie robisz temat z bólem dupy...

PS: Strony nie ma na bank ;x

Człowieku, serwer mój, strona moja. O co spinasz d***? O to,że Cię nie stać na swoją? Nie gram w piłkę, latam na moto i jestem z tego dumny jak z niczego innego ;)

Jak chcesz to możemy się dogadać ze stroną, pisz pw ;)

Opublikowano

kostiumy dzialaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...