Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EndHard

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha, czyli prawda o nich wygląda tak jak przedstawiają ją ludzie. Przepraszam że to napiszę bo już się boję że dostanę reporta - tylko nie to, nieee... no i jeszcze na dodatek ich ekipa składa się z  ogarniętych, kreatywnych i sprytnych osób które mogą stać się moimi wrogami, czy jestem szalony? Co będzie z moim serwerem gdy Ci profesjonaliści dzięki swym potężnym mózgom położą całe OVH. Serio? Nie. Banda pseudo hackerów amatorów wzięła się za zrobienie serwera, stawiając go na kradzionych plikach i twierdząc że są one oryginalne i pisane przez ich programistę. Normalnie Ed Edd i Eddy, tylko że u nich to wygląda w ten sposób: człowiek przekręt, człowiek gówno, człowiek złodziej (pewnie siedzą razem na informatyce w gimnazjum), którzy jak widać bronią się razem odpisując ofensywne, przemyślane odpowiedzi oraz sprytnie eliminują potencjalnych przeciwników pod groźbą zgłoszenia ich na forum.  Oj polaki robaki, czekam na reporta i dalsze wyzwiska w moim kierunku, co na pewno pomoże Wam w starcie serwera :)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha padłem jesteś starszy a zachowujesz się jak typowy gimbus kur*** w realu byś mi tego nie powiedział bo odrazu byś zarobił kapcia na ryj :)

PS: A Karolek to jedno wielkie gówno i zero nic nie potrafi tylko oszukiwać innych :) Pozdrawiam tyle w temacie

Jesteś idiotą, przyjedź do białegostoku a zobaczymy kto będzie kozaczył, kapcia w ryj? twoje słownictwo jest przeokropne..

Policz sobie mój wiek:

- 1 technikum - rok 1998.

Jeżeli będziesz miał problemy, to mów to Ci pomogę ;x

dla administracji specjalny topic:

Nie polecam serwer'a, widać jak Administracja szanuje graczy, grożą mi że mnie pobiją xD

#w waszych plg jest backdoor ale nic nie mówie xD

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Bloomy wiesz idź się gdzieś zaszyj i nie pierdo... głupot, my nie szanujemy graczy? Ty nie szanujesz nas wyzywasz nas w każdym twoim poście, to my mamy siedzieć cicho i dać się obrażać? Wydoroślej. :D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Tak jak sama nazwa mówi endhard (koniec z hardkorem i tym serwerem)

Serwer na autorskich pluginach ? hahah, wbije na start i ogarnę kogo tam pliki używacie.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Bloomy wiesz idź się gdzieś zaszyj i nie pierdo... głupot, my nie szanujemy graczy? Ty nie szanujesz nas wyzywasz nas w każdym twoim poście, to my mamy siedzieć cicho i dać się obrażać? Wydoroślej. :D

Kolejny 13-letni administrator, który ma zamiar zwracać mi uwagę, haha..

Co takiego mówiłem w tych postach? że to jest gówno? bo tak myślę mam swoje zdanie, jeżeli nie umiecie przyjąć krytyki, to co robicie na mpcforum? Dlaczego wasz 13 letni administrator z (10-cm biceps) chciał mnie pobić? chłopaki.. zluzujcie i tak ten projekt nie wypali po: backdoor w pluginie - ddosy na start i tym podobne..

Mam wydorośleć? moje wypowiedzi są bardziej inteligentne, niż cały wasz serwer..

jedno wielkie gówno..

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Kolejny 13-letni administrator, który ma zamiar zwracać mi uwagę, haha..

Co takiego mówiłem w tych postach? że to jest gówno? bo tak myślę mam swoje zdanie, jeżeli nie umiecie przyjąć krytyki, to co robicie na mpcforum? Dlaczego wasz 13 letni administrator z (10-cm biceps) chciał mnie pobić? chłopaki.. zluzujcie i tak ten projekt nie wypali po: backdoor w pluginie - ddosy na start i tym podobne..

Mam wydorośleć? moje wypowiedzi są bardziej inteligentne, niż cały wasz serwer..

jedno wielkie gówno..

aha czyli twoja wypowiedz to taka że jesteś zerem i tyle masz max 16lat a dla mnie jesteś pryszczatym grubaskiem który cały czas wpierd.... frytki przed komputerem i straszy ddosami i backdoorami w pluginach hahahah śmiech na sali :)

Tak jak sama nazwa mówi endhard (koniec z hardkorem i tym serwerem)

Serwer na autorskich pluginach ? hahah, wbije na start i ogarnę kogo tam pliki używacie.

Wbijaj nic nie mamy do ukrycia pluginy jak pluginy autorskie i tyle ;) a serwer na pewno będzie stał i stał !

Opublikowano

aha czyli twoja wypowiedz to taka że jesteś zerem i tyle masz max 16lat a dla mnie jesteś pryszczatym grubaskiem który cały czas wpierd.... frytki przed komputerem i straszy ddosami i backdoorami w pluginach hahahah śmiech na sali :)

Wbijaj nic nie mamy do ukrycia pluginy jak pluginy autorskie i tyle ;) a serwer na pewno będzie stał i stał !

Proszę pana, w tej chwili mogę pójść na policje potem do prokuratury że owy Pan zagrażał moje bezpieczeństwo - wprost chciał Pan mnie "pobić" - post wyżej.

a teraz Pan oczernia mnie, mój wizerunek wizualny, mówiąc wprost kłamstwa na mój temat, więc jeżeli Pan nie chce mieć kuratora na chacie, proszę nie pyskować.

- To nie są groźby, po prostu mówię Ci w jaki oto sposób może pan źle skończyć..

Opublikowano

Proszę pana, w tej chwili mogę pójść na policje potem do prokuratury że owy Pan zagrażał moje bezpieczeństwo - wprost chciał Pan mnie "pobić" - post wyżej.

a teraz Pan oczernia mnie, mój wizerunek wizualny, mówiąc wprost kłamstwa na mój temat, więc jeżeli Pan nie chce mieć kuratora na chacie, proszę nie pyskować.

- To nie są groźby, po prostu mówię Ci w jaki oto sposób może pan źle skończyć..

Napisałem to co chciałem po co wgl się wpierdal..... w ten temat wypowiedziałeś się raz i koniec daj se spokój a nie straszysz mnie ohoho bo się boje napisałem to co chciałem a na policje moge też iść na cb za wyzwiska i groźby wobec mojej osoby i mojej ekipy której nawet nie znasz a się wypowiadasz napisałem to co ty napisałeś !

Opublikowano

Bloomy, 13 lat nie mam, mam tyle samo co ty więc nie pyskuj mi tutaj. Zrób swój serwer i zobaczymy czy będzie tak wesoło "pseudo gimbusie".

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Napisałem to co chciałem po co wgl się wpierdal..... w ten temat wypowiedziałeś się raz i koniec daj se spokój a nie straszysz mnie ohoho bo się boje napisałem to co chciałem a na policje moge też iść na cb za wyzwiska i groźby wobec mojej osoby i mojej ekipy której nawet nie znasz a się wypowiadasz napisałem to co ty napisałeś !

Słucham? od kiedy sąd karze za wyzwiska? mam wujka adwokata, więc za chwilę za dzwonie i się zapytam, hahah, straszę Cię? mówię nie straszę..

Grożę Ci? to chyba ty mi groziłeś że mnie "pobijesz"

Bloomy, 13 lat nie mam, mam tyle samo co ty więc nie pyskuj mi tutaj. Zrób swój serwer i zobaczymy czy będzie tak wesoło "pseudo gimbusie".

Chłopie, j*b*esz mnie ty i twój wiek, nie wpie*alaj się gdy hejtuje serwer, że jesteście gównami i nie macie pomysłu na serwer, to nie moja wina.

Zrobić serwer mogę, i na 100% mój programista będzie umiał więcej niż "dark_nocny"

PSEUDO-GIMBIE? hahaha, obrażasz sam siebie.. Kiedy bierzmowanie ? :c

Opublikowano

Słucham? od kiedy sąd karze za wyzwiska? mam wujka adwokata, więc za chwilę za dzwonie i się zapytam, hahah, straszę Cię? mówię nie straszę..

Grożę Ci? to chyba ty mi groziłeś że mnie "pobijesz"

Chłopie, j*b*esz mnie ty i twój wiek, nie wpie*alaj się gdy hejtuje serwer, że jesteście gównami i nie macie pomysłu na serwer, to nie moja wina.

Zrobić serwer mogę, i na 100% mój programista będzie umiał więcej niż "dark_nocny"

PSEUDO-GIMBIE? hahaha, obrażasz sam siebie.. Kiedy bierzmowanie ? :c

Dziękujemy ci za wypowiedz i że się tak starasz i nam cały czas odświeżasz zapowiedź. Twój wujek adwokat buhaah taki historie odpowiadaj se kolegom z gimbazy chłopcze a nie mi. Aaa gównem to ty jesteś którego wole nie tykać by się nie upaprać.

Opublikowano

Pliki MyHard'a, widać po whitelist xD

nje wejde hlopaki

liczba serweruw na aótorskich plaginach; 1

Nikt po tobie płakać nie będzie to że widać to whielist nie znaczy że są myharda. Wypowiedziałeś się już wiec da se siana chłopie !!

Przypominam to już jutro godzina 20:00 !

Opublikowano

Dziękujemy ci za wypowiedz i że się tak starasz i nam cały czas odświeżasz zapowiedź. Twój wujek adwokat buhaah taki historie odpowiadaj se kolegom z gimbazy chłopcze a nie mi. Aaa gównem to ty jesteś którego wole nie tykać by się nie upaprać.

1. Cieszę się że twój żywot i granie w srajkrafta przedłużyły się, dlatego że odświeżam wam temat!

2. Mam wujka adwokata, do gimbazy nie chodzę jak wasza święta Administracja i wy, tylko księdzu nie mów że tak brzydko piszesz, bo bierzmowany nie będziesz ;c

3. Twój końcowy pocisk mnie zgasił... Naprawdę gratulacje...

Opublikowano

REF

Jutro godzina 20:00 WIELKI START ZAPRASZAM!

Hejterów też :D

Opublikowano

Zagram serwer ładnie się prezentuje ;) Jakie parametry?

No prezentuje się ładnie parametry na pewno są dobre wiec o lagi nie ma obawy :)

Zapraszam wszystkich bo to juz jutro o 20:00 !!!

Opublikowano

REFF

To już dziś!!!! ZAPRASZAM NA 20:00! BĘDZIE EPICKO :D

Opublikowano

Widze spina MyHardów . Nic nowego prawie każdy powstający serwer musi to przejsc :) Tez to miałem , ale mi to lata i powiewa.  Na serwer wbije . Zapowiada się fajnie :). Nie przejmujcie sie hejtami . Przecież muszą sb gdzies posty nabic :D 

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Widze spina MyHardów . Nic nowego prawie każdy powstający serwer musi to przejsc :) Tez to miałem , ale mi to lata i powiewa.  Na serwer wbije . Zapowiada się fajnie :). Nie przejmujcie sie hejtami . Przecież muszą sb gdzies posty nabic :D

Dzięki za opinie wiesz my się nimi nie przejmujemy ponieważ oni nam tylko odświeżają temat :) a serwer będzie naprawde fajny i czekamy na start bo to już dzisiaj o 20:00 ZAPRASZAM!!

Opublikowano

e no hlopaki, czemu mnie zbanowaliscie? byłem grzeczny.

http://screenshooter.net/102168752/hyhxhal

PS: nawet ten sam wygląd banów, kurestwo żeby przerabiać pluginy MyHarda,

pozdrawiam Karolka bo to seksiak <3

edit: bylem na serwerze i tu kilka nowości:

http://screenshooter.net/102168752/ciililg
http://screenshooter.net/102168752/ekukhbs
Opublikowano

Haha upadł? czyżby maszyna 32 gb ram jest za słaba? może pluginy MyHard lagowały? 30 os i wywaliło serwer? co się dzieje..

@topic
- Nie polecam serwer'a, owy przykład że już chyba upadł @Blezur dałem topic więc nie warnuj ok?

Opublikowano

Kurde no nie mogę wejść na serwer, co jest panowie? Dlaczego cały czas jest whitelista, taka potężna maszyna aka potworak i nie uciąga 50 osób? Przecież tak doświadczona administracja jak wy i wasz programista nie powinien mieć problemu z przygotowaniem się pod napływ dużej ilości graczy. Ale co by nie powiedzieć jestem pod wrażeniem waszych autorskich pluginów, nawet Essentials jest po polsku. Gratulacje, oby tak dalej chłopaki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...